Yaptim bilem ev kucuk yaa o yuzden cabuk bitiyo canim
Aneee bende diyorum tee bu gizde neden arada salterr gidip geliyo hep bu vuruyomus zaar
Birak evlenmeden once acsin sonra zor acar
Auuu girbaclan heeebgirbac oluna is baska yere gidiy bacimhep o vurdu gırbaçnan
yakında sana da başlar bacim en iyisi sen kendini kurtarAuuu girbaclan heeebgirbac oluna is baska yere gidiy bacim
Sapık yapmış bu böcük beniAuuu girbaclan heeebgirbac oluna is baska yere gidiy bacim
Yok kiz daha bana kibar bakalim aciyo daha bana moreller bu aralar fora ya bende hele bir kendime gelim ozaman goruruzyakında sana da başlar bacim en iyisi sen kendini kurtar
Yarın anlatırsınkisceler bem kavtim malum hazirlik zamani geldi accik suslenim gari
Bocuk deyip gecme bir gun lazim olurSapık yapmış bu böcük beni
Sapık yapmış bu böcük beni
İyileşince o zamanYok kiz daha bana kibar bakalim aciyo daha bana moreller bu aralar fora ya bende hele bir kendime gelim ozaman goruruz
Ama ne yaptın da dövdüm?öylesinn , az dövmedin beni
Ama ne yaptın da dövdüm?
Yanlış tanıtma millete beni
Valla yemek yapasım yoktu adana söyledimbaanne baanee , ne var yemekte acıktım uleyn
Canım yorum yap şuna bakim nasıl sence bu pike takımı ?Ama ne yaptın da dövdüm?
Yanlış tanıtma millete beni
Valla yemek yapasım yoktu adana söyledim
Çok güzel canım bende var bundan, pikesi beyaz desenleri aynı, özdileğin demi?Canım yorum yap şuna bakim nasıl sence bu pike takımı ?
Yok kuzum değil , hpsibradan alcam, in love cotton adı , bayıldım rengine 95tl fiyatında kararsız kaldımÇok güzel canım bende var bundan, pikesi beyaz desenleri aynı, özdileğin demi?
Ucuzmuş Ben 149 a almıştım. Rahat yani kışa kadar her mevsim kullanabiliyorsun. 1 tane almaYok kuzum değil , hpsibradan alcam, in love cotton adı , bayıldım rengine 95tl fiyatında kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?