evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Test mi yaptin kiz simdi
evet hemen kocama soledim is yeri bizim eve cok yakinn kuzum eczanede evden biraz ilerde caddede bana simit almis kahvalti yapmadim diye birde test almis hamilemisin diye msj cekti dedim yok deilim doru sole dedi valla dedim uzuldu ama benden leke gelmesi kan pihtisi gelmesi herhalde sagligim bozuk doktora gitmem lazim

Valla madem oyle git bi danis canim gec olmadan ancak pazartesi artik. Belki adetin gelir ya

Ilac iccem zaten esimde bana kiziyo bakalim canim ilac iccem zaten gelsin diye sonra doktora gidicem

Canim bizde bugun tam bahar havasi. Firsat dedim tum pencerelwri actim camasirlari topluyim makineye, kahvalti hazirladim sonra evimi supurup sikecem sonra borek harci hazirlayip fırına almayi dusunuyirum ama kizim hicbirseye izin vermiyi. Anne bak gunduz oldu yagmur da yagmiyo

Kiz mesaji yazmisim yollamamisim kizim parka gitmek istiyordu ama nedense hava kaoandi yagmur basladi bakalim babasi bizi alirsa oraya gidecez. Bu arada supurup sildim makinenin bitirmesini bekliyorum camasirlari serecem

E sen de yap kuzum dun bos bos oturdun o kadar kaynanam cagirdi kofte yapacakmisiz :-( :-( allahim yaaa iki cocukla nasil yapacam bilmiyorum kizlari hazirliyorum cikacam birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…