- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
Ohoooo hemde nasil iyiyim bir bilsen
Sen naptin kovdunmu basindaki cinlerini sinirin gecmistir inss bugun yilbasi yavremmm
Bu yil bize iyi gelicek gibi geliyor
Bana hepsinden versin ama en basta bebek versinEvet kizlar hepimize sagkik huzur mutluluk ask tutku heyecan sadakat bolluk bereket ve isteyen herkese bebek diliyorum
Vayysssss adamm ne dusunceli ciktii beee kiz resmen adami yonmussun helal sanaBen de iyiyim canım dün ikimiz için de iyiymiş demek :)
Geçen hafta telefonumu düşürdüm camı kırılmıştı.
Dün arkadaşlarla dışarda geziyorduk bir ara eşler olarak ayrıldık.
Sonra birleştik, benimki bana telefon almış hediye, verince cin min kalmadı hahaha
Şaşırdım ve ince düşüncesine mutlu oldum elbette.
İnşallah 2015'ten ben de umutluyum..
Vayysssss adamm ne dusunceli ciktii beee kiz resmen adami yonmussun helal sana
saclardaki beyazlar boyanip gecer
Onemli olan kuzucannn huzur huzurr
yok kuzum pazartesi gidicem canim iyice dinlenicem bir migdem buniyo anlatamm sana birde ara kanama gibi bisey geliyor benden anlamadimki ne oluyorSen evde misin bugun gitmedin mi ise kiz
ama kuzum bu dun sabahtan beri var ben bilerek bekledim bugun benek benek kanama geldi hastalansam desem benden bole gelmez ya sagligimda var bisiy yada hamilegimYok bacim once karnini doyur iyice dinlen miden bulantinin sebebi baska seyler de olabilir hemen heves edip test yapma bence sonra hevesin kursaginda kalmasın uzukme diye diyorum tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?