Kiz ne ara geldin yakalandimNe oldu canım ya?
Anlıyorum tabi canım benim, geçen gün bunları konuşup çözmemişmiydiniz? Hala devam mı ediyorsunuz birbirinize kentlenmemeye?Kiz ne ara geldin yakalandimyazip cikicaktim tam da
Ya isler cok karisik kuzum maddi skntilar sanirim esimle beni cok bogdu biz evlendimizi birak sozlendimizden beri bir cok skntiyla karsi karsiya geldik sozlendik bir cok masrafi esimle benim ailem karsiladi esimin ailesi tam bir hoduk oldugu icin nisanlandik esimin babasi mefat etti dugun mobilyalar butun masraflarimiz bize kacti ben iki bucuk senelik evliligimde hep borcun icindeydim babamlarin annemlerin yardimi onlara ayri uzulmem esime cabalayisi kendini yipratmasi onca yokluk zamaninda bizim cektigimiz skntilar yoksulluklar simdi dermanim kalmadi canim biz ikiyuz elli bin borcla evliligige girdik caliktik cabaladik vergi borcumuz dahil kirk bin borcumuz kaldi ama bizden biz gitti kuzum artik yasla nene gibi hissediyorum kendimi ben onceden sen sakraktim susmazdim simdi ole bir hale geldimki artik esim bana sariliyo onu itiyorum sevgi ilgi gostermesin istiyorum uzuluyorumda ona benim icin yasadigi sehri terketti burda benim icin bir hayat kurmaya calisti halada calisiyo aileme uzuluyorum babam bixe destek olmak icin bazen is yerine geliyo calisiyo para kazaniyomuyuz kazaniyoruz ama offff bilniyorum sen brni anliyomusun
Esimle aramizda sorun yok ama ailesiyle var dur en iyisi ben konuyu sana bastan anlatayimAnlıyorum tabi canım benim, geçen gün bunları konuşup çözmemişmiydiniz? Hala devam mı ediyorsunuz birbirinize kentlenmemeye?
İyide baştan size sormadan imza atarak kendisi hata yapmış. İnsan düşünmez mi kardeşi ortak olmak istese kendisi söyler. Siz niye ödüyormuşsunuz o kısmı pek anlamadım :)adam kabul etmiyo etmedigi icinde biz bu hallere dusuyoruz birde tehtit ediyo is yerindeki hissemi satarim diyo falan fistik ben de esime bagardim yeter artik onlarin yuzunden odicegim parabin iki katini oduyorum hemde adam beni tehtit ediyo hemde iki kati sknti yasiyorum iki hafta sonra geliceklermis egerki konus arabayi satmak istemezlerse ben ipleri koparticam hayatta bir daha gorusmicem dedim iki seneden beri bunlarin diriltisnida dinledim ne oldu dedim eesimde tamam haklisin dedi
Keske hersey bu kadar karisik olmasa
Anladım canım bazen kardeş de seni tüketmekten geri kalmıyorabisine baski uyguladi adam hisseyi leventin ustune yapti eger bana o parayi odemezsenix hisseyi satarim dedi
Aman aman, ya yapacak çok birşey yok, sen böyle yaparak sadece sizi yıpratırsın, borcu ödeyin adamlada muhattap olmayınoffffffff insani katil olasi geliyor
Tamam da su an odiyecek durumum yok is cok ypk adam eger odemexseniz senetleri icraya vericem dedi ozaman daha kotu olmazmi islerAman aman, ya yapacak çok birşey yok, sen böyle yaparak sadece sizi yıpratırsın, borcu ödeyin adamlada muhattap olmayın
Olur da böyle kardeş olur mu?Tamam da su an odiyecek durumum yok is cok ypk adam eger odemexseniz senetleri icraya vericem dedi ozaman daha kotu olmazmi isler
yazili kiscem bak yukariya bir de senin bakis acindan gorelim ne dicen gideyim vurayimmmi yoksa doveyimmi
Kocana senet mi imzalattı ?Tamam da su an odiyecek durumum yok is cok ypk adam eger odemexseniz senetleri icraya vericem dedi ozaman daha kotu olmazmi isler
Ohoooo daha dur sen daha bu kadarini biliyosun bizim babadan kalan hic bir hakka sahip deiliz hersey kardesinin ustune eger mal varkigim benim sizin hakkiniz yok dese biz dim dizlak kaliriz neler neler yasadim neler neler gordum ona ragmen rsimle kopmadik normalde bizim gibi bunlari yasayan her hangi bir sift coktan ayrilmislardi ama banada da bu yakismazOlur da böyle kardeş olur mu?
Hissesini başkasına satsın kurtulun bundan
Eşinin suçu yok ki.. Ailesini o seçmedi sonuçta, abisinin yediği haltlardan onu sorumlu tutamazsın. Ortaklık başlı başına olay zaten, ben eşime müsade etmiyorum o yüzdenOhoooo daha dur sen daha bu kadarini biliyosun bizim babadan kalan hic bir hakka sahip deiliz hersey kardesinin ustune eger mal varkigim benim sizin hakkiniz yok dese biz dim dizlak kaliriz neler neler yasadim neler neler gordum ona ragmen rsimle kopmadik normalde bizim gibi bunlari yasayan her hangi bir sift coktan ayrilmislardi ama banada da bu yakismaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?