evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
E sen de yap kuzum dun bos bos oturdun o kadar kaynanam cagirdi kofte yapacakmisiz :-( :-( allahim yaaa iki cocukla nasil yapacam bilmiyorum kizlari hazirliyorum cikacam birazdan.
Kiz ne yapiyim aksamki yemegim bile hazir ben genellikle aksamdan her seyi i yaparim gunum bos gecsin diye ama bugun kurabiye yapmayi dusunuyorumda ne yapicam onu bilmiyorum internetten bastik baktim bulamadim

zaten onu yapicam soz verdim de kocama ne zamandan beri oda istiyo kek yapmakta bisey yok kolay is o da kurabiye afilli bisi bulmam lazim

Selam kizlar benim internet sorunlu zor aciliyo ne yapiyonuz siz ben kisir yaptim yedim oooohhhhhhhh misssss gibiiiii

bende yarin son tatil gunum artik ise baslicam artik gezmeden kendimi alamadim valla bugun amcamin oglunun tepsisini goturduk ne halay celtim sorma valla

kiz nisanlandida iste kiza hediye goturuyolar ya burda tepsiye koyup davul zurnaylan goturuyolar

Selam canlar nabersiniz kiz temizlik yapmaktan bakamiyorum mesajlarına. Hava soguk olunca kendimi temizlige verdim hem evde sikilmamak hem de isinmak icin

ne zaman rahat edicem ben ne zaman huzur icinde bir hayat surucem ne zaman sabah kalktigimda yuregim hop hop etmeyecek aman bisey olmasin diye dusunuyorumca
Onca skntinin altinda kalktim artik bir cok insanin oflayarak kendini uzdugu seylere ben bumu diyip gulup geciyorum ah ne dertler var hayatta bir bilsen diyorum
Hayat bu aralar beni haddindan fazla zorluyor kizlar hic bir zaman burda biseyimi saklamadim hep acik yureklikle yazdim siz benim her zaman derttaslarim oldunuz
Iyi varsinix iyiki benim bole arkadaslarim var
Netten dahi olsa sizin samimiyetiniz durustkugunux her zaman bana yol gosterdi yeri geldi uyardi yeri geldi ovdu yeri geldi yerdi cok saolun iyiki varsiniz kk hatunlari dostlarim
Sizi cok seviyorum

Ne oldu canım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…