Kiz ne yapiyim aksamki yemegim bile hazir ben genellikle aksamdan her seyi i yaparim gunum bos gecsin diye ama bugun kurabiye yapmayi dusunuyorumda ne yapicam onu bilmiyorum internetten bastik baktim bulamadimE sen de yap kuzum dun bos bos oturdun o kadarkaynanam cagirdi kofte yapacakmisiz :-( :-( allahim yaaa iki cocukla nasil yapacam bilmiyorum kizlari hazirliyorum cikacam birazdan.
aneee ben ne zamandan beri caysiz geciriyorum yavv caysix gecermi bacimmCay yapınca bana da bir kupa verir misiniz
neley yapcaniz bakamsimdiden eline sağlık kuzum kayynnmdayim simdi.
Cahilligime ver amcanin oglunun tepsisini goturduk derken ne demek iatedin anlamadimbende yarin son tatil gunum artik ise baslicam artik gezmeden kendimi alamadim valla bugun amcamin oglunun tepsisini goturduk ne halay celtim sorma valla
Is yerine araba aldik kuzucan dun onun kosturmasindsydim nasilsin ozledim burayi he yeminleSelam yaaavvv nerde bu millet kizlar kar sizi de mi dondurdu yoksa
Ne oldu canım ya?ne zaman rahat edicem ben ne zaman huzur icinde bir hayat surucem ne zaman sabah kalktigimda yuregim hop hop etmeyecek aman bisey olmasin diye dusunuyorumca
Onca skntinin altinda kalktim artik bir cok insanin oflayarak kendini uzdugu seylere ben bumu diyip gulup geciyorum ah ne dertler var hayatta bir bilsen diyorum
Hayat bu aralar beni haddindan fazla zorluyor kizlar hic bir zaman burda biseyimi saklamadim hep acik yureklikle yazdim siz benim her zaman derttaslarim oldunuz
Iyi varsinix iyiki benim bole arkadaslarim var
Netten dahi olsa sizin samimiyetiniz durustkugunux her zaman bana yol gosterdi yeri geldi uyardi yeri geldi ovdu yeri geldi yerdi cok saolun iyiki varsiniz kk hatunlari dostlarim
Sizi cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?