Almadım daha önce hiç canım , bilmiodum fiyatlarını , bu çok içime sindi , daha önce çeyizimde içime sinmeyenleri aldım pişman oldum , şimdi öyle yapmıcam vallaUcuzmuş Ben 149 a almıştım. Rahat yani kışa kadar her mevsim kullanabiliyorsun. 1 tane alma
kuzucuk incir altindaki ozdilekte cok guzel indirimler var zamanin olunca bak bende ordan bir kwc bisi alnistim ve cok sahaneler havlulari superAlmadım daha önce hiç canım , bilmiodum fiyatlarını , bu çok içime sindi , daha önce çeyizimde içime sinmeyenleri aldım pişman oldum , şimdi öyle yapmıcam valla
kuzucuk incir altindaki ozdilekte cok guzel indirimler var zamanin olunca bak bende ordan bir kwc bisi alnistim ve cok sahaneler havlulari super
Saol kuzum aksam tam 4 de uyuduk sohbet etmekten valla zamanin nasil gectigini anlamadimm bugunde yilbasi gari evi dunden kalanlari toplim bende suslenmeye baslicam bugun ne giysem acepSlm kizlar nasilsiniz gelemedim ya dun cok yogun bi gun gecirdim bu gunde öyle olacak. Sabahtan uyandim yikandim sackarimi masaladim ojelerimi tazeledim kahvalti ettik kizimla simdi bulasik mulasik biraz isim var sinra carsiya cikacam sinra aksam icin yemek hazırlığı yapacam siz neredesiniz bugun? Mesajlariniza bakamadim. Krizantem eşinin dogum gunu kutlu olsn canim senle birlikte mutlu huzurlu çocuklu bir omur dilerim.
Ahey ahey aheyyy midyeee deme banaaaa allahhhhh icim bir hos oliyyu bayilirimmmOnları en sona bıraktım kkuzum ama olur gezmeye gideriz yine , midyede yeriz
Saol kuzum aksam tam 4 de uyuduk sohbet etmekten valla zamanin nasil gectigini anlamadimm bugunde yilbasi gari evi dunden kalanlari toplim bende suslenmeye baslicam bugun ne giysem acep
Ahey ahey aheyyy midyeee deme banaaaa allahhhhh icim bir hos oliyyu bayilirimmm
Ee anlat hadiDun varya neler oldu neler kuzucan bir bilsenn
İyi hadi canım bak halletmişsiniz ne güzeldun bendenozur diledi ya o banayetti zaten gece saat dorde kadar oturup hep konustuk dedi
Sana dedi bunca zaman yaptigim seyler icin hep ozur dilerim dedim seni hak etmedim ben dedi bunca zaman hep borc icinde yuzdurdum seni dedi senden cok ozur dilerim sanaona hazirladim supriai gorunce sok oldu her seyi i cok begendi bisey yapmadim ama beni gormewi yetti disardaniiz solesik pastqyi ufledi birazduygu yukluydu be kuzum ama benim icin cok anlamliydi
Bana ne yasasttiysa yatti evet uzuldummu hatta olnek istedim zqman zaman ama hayqtimda onca zaman sonra iyiki onunlaymisim dedim agladik yani bol bol
He ya kiscesorma valla agalaya aglaya gozlerim sistiAyyyy ne duygusal bir anmis kuzucum yaa
İnşallah ♡her kezin yilbasi i simdiden kutluyorum bacilarim ins bu gelecek yil hepimiz icin hayirli olur ilk basta saglik ama en onemlisi
Ohoooo hemde nasil iyiyim bir bilsenKızlarrrr.. İyi akşamlar.
Hepinize huzurlu, mutlu, sağlıklı, sevdiklerinizin yanında olduğu bir yıl diliyorum.
Krizantem iyi olmana sevindim kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?