evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ucuzmuş Ben 149 a almıştım. Rahat yani kışa kadar her mevsim kullanabiliyorsun. 1 tane alma
Almadım daha önce hiç canım , bilmiodum fiyatlarını , bu çok içime sindi , daha önce çeyizimde içime sinmeyenleri aldım pişman oldum , şimdi öyle yapmıcam valla

Almadım daha önce hiç canım , bilmiodum fiyatlarını , bu çok içime sindi , daha önce çeyizimde içime sinmeyenleri aldım pişman oldum , şimdi öyle yapmıcam valla
kuzucuk incir altindaki ozdilekte cok guzel indirimler var zamanin olunca bak bende ordan bir kwc bisi alnistim ve cok sahaneler havlulari super

Slm kizlar nasilsiniz gelemedim ya dun cok yogun bi gun gecirdim bu gunde öyle olacak. Sabahtan uyandim yikandim sackarimi masaladim ojelerimi tazeledim kahvalti ettik kizimla simdi bulasik mulasik biraz isim var sinra carsiya cikacam sinra aksam icin yemek hazırlığı yapacam siz neredesiniz bugun? Mesajlariniza bakamadim. Krizantem eşinin dogum gunu kutlu olsn canim senle birlikte mutlu huzurlu çocuklu bir omur dilerim.

Saol kuzum aksam tam 4 de uyuduk sohbet etmekten valla zamanin nasil gectigini anlamadimm bugunde yilbasi gari evi dunden kalanlari toplim bende suslenmeye baslicam bugun ne giysem acep
Onları en sona bıraktım kkuzum ama olur gezmeye gideriz yine , midyede yeriz
Ahey ahey aheyyy midyeee deme banaaaa allahhhhh icim bir hos oliyyu bayilirimmm

Kemeraltında midyeciler sokağında sıcak sıcak nişanlımla ne yerdik bea

kiz bizim tanidimiz bir midyeci var yeminle ole bole deil senle bulusmadan once ben ondan alirim yada inciralti bu konuda superr ama pahali orasida var balik ekmek yemiyeli okadar cpk oldukiufff

dun bendenozur diledi ya o banayetti zaten gece saat dorde kadar oturup hep konustuk dedi
Sana dedi bunca zaman yaptigim seyler icin hep ozur dilerim dedim seni hak etmedim ben dedi bunca zaman hep borc icinde yuzdurdum seni dedi senden cok ozur dilerim sanaona hazirladim supriai gorunce sok oldu her seyi i cok begendi bisey yapmadim ama beni gormewi yetti disardaniiz solesik pastqyi ufledi birazduygu yukluydu be kuzum ama benim icin cok anlamliydi
Bana ne yasasttiysa yatti evet uzuldummu hatta olnek istedim zqman zaman ama hayqtimda onca zaman sonra iyiki onunlaymisim dedim agladik yani bol bol

İyi hadi canım bak halletmişsiniz ne güzel

Kızlarrrr.. İyi akşamlar.
Hepinize huzurlu, mutlu, sağlıklı, sevdiklerinizin yanında olduğu bir yıl diliyorum.

Krizantem iyi olmana sevindim kuzu :)

Kızlarrrr.. İyi akşamlar.
Hepinize huzurlu, mutlu, sağlıklı, sevdiklerinizin yanında olduğu bir yıl diliyorum.

Krizantem iyi olmana sevindim kuzu :)
Ohoooo hemde nasil iyiyim bir bilsen
Sen naptin kovdunmu basindaki cinlerini sinirin gecmistir inss bugun yilbasi yavremmm
Bu yil bize iyi gelicek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…