Bende dusunuyorum canim is bakmayi ama nasil ayarlicam nasil bakicam nasil yapicam bilmiyorum ben calisayim diyorum ayri iste evi ben gecindeyim esim oxamana kadar destek olayim diyorum ama is yerini biraksam nasil ayarlicaklar aman yaaa nasil yapicaz hic bilmiyorum
Okudum yawrum , bu ne ya , hem sizden habersiz ödeme yapıyor , hemde sizin sıkıştığınızı bile bile gırtlağınıza yapışıyor , bu el mi kardeş mi be ???
Kocanda konuşsun , habersiz parayı öde iki kat borca sok sonrada icraya vericem de , sen nasıl insansın diyip çeksin resti! Allah yardımcınız olsun kuzum , bak sende evde boş durma gel sana iş ayarlayalım , kendi ayaklarının üzerinde dur , biraz daha iyi olur.
Yok o deil kuzum kardesi para yerine araba alin bana dedi araba aldik araba aldigimiz yerdeki adam senet imzalatti bizeee biraz karisikKocana senet mi imzalattı ?
Yok zaten sorumlu tutsam hala devam etmezdim de bazen onsan sogumuyoda deilim ama bazen okadar pasifki anlatamamEşinin suçu yok ki.. Ailesini o seçmedi sonuçta, abisinin yediği haltlardan onu sorumlu tutamazsın. Ortaklık başlı başına olay zaten, ben eşime müsade etmiyorum o yüzden
Bende dusunuyorum canim is bakmayi ama nasil ayarlicam nasil bakicam nasil yapicam bilmiyorum ben calisayim diyorum ayri iste evi ben gecindeyim esim oxamana kadar destek olayim diyorum ama is yerini biraksam nasil ayarlicaklar aman yaaa nasil yapicaz hic bilmiyorum
hmm, ama nasıl o senetle icraya verebilir ki sizi , eğer ki resmi olarak ona borcunuz yok ise ?Yok o deil kuzum kardesi para yerine araba alin bana dedi araba aldik araba aldigimiz yerdeki adam senet imzalatti bizeee biraz karisik
bu arada yengem turcell de calisiyor home ofis isi zor ama cok cazip evde butun gun sabah dokuz da is basi aksam altida is bitiyor pc den hersey yurutuluyor sen aranmasi gereken insanlari ariyosun konusuyosun prim sistemide var acaba diyorum evin bir bolumunde ofis yapsamda seessiz olmasi gerek cunku hem is telefonuna hemde ev telefonunami baksam napsam
Bende bisey bilmiyorum ama canim bu sorunlardan dolayi univ birakmak zorunda kaldim okuyamadim esimle konusayim eger olmazsa gercekten calismak isterim hemde benim icin iyi olur evi ben dondururum is yerine yemek yaparim en azindankuzum ne mezunusun ? mesleğin var mı ? bak bi av. bürosuna birini arıyorlardı , bi arkadaşım çalışıyor orda , yeride manavkuyuda yakın sayılır sanada. Benim arkadaşım hiç bişi bilmeden girdi , şimdi her işi orda o yapıyor, çokda iyi kızdır destek olur sana .
Ücreti ne kuzum aylık olarak ona göre diyim?
Bende bisey bilmiyorum ama canim bu sorunlardan dolayi univ birakmak zorunda kaldim okuyamadim esimle konusayim eger olmazsa gercekten calismak isterim hemde benim icin iyi olur evi ben dondururum is yerine yemek yaparim en azindan
Ucreti asgariden biraz yuksek sgortni oduyolar ve pirim durumuda var canimÜcreti ne kuzum aylık olarak ona göre diyim?
aylık asgari veriyorsa evde çalışmak süper ama asgari altında veriyorsa boşver derim.Gecen konustuk cakismaya ihtiyacim var diye dediki eger cakiscaksan gercekten konusayim alimlar var yonlendiririm dedi
e o zaman kuzum çok iyi , bi dene şansını derimUcreti asgariden biraz yuksek sgortni oduyolar ve pirim durumuda var canim
Aksam sana yazarim canim evi ben gecindirsem o ona destek olur hic degilse yaaa arkadasinls konus becerebilirmiyim bilmiyorum ama bilniyrum cunku simdi mahcup birakmak istemem kimseyiİyi , güzel , hoş olur kuzum , hani özelde çok maaş yok ama inanki yine çalışmak gibisi yok bir de maaş günü gelince ilaç gibi oluyor , küçük küçükde olsa ihtiyacını görüyor. ben bir sorayım arkadaşa , sende konuş eşinle, sabah 8.30galiba akşamda 7 diye hatırlıyorum .cumarteside 2ye kadar çalışıyorlar ve orda çalışanların hepsi bayan kuzum
Her zamanki gibi iyi geldin bana kuzum sen tamam yangemle konusayim ben iki hafta sonra kv gelicekmis buraya birde o var uffff varya bunca dert Allah kimseye yasatmasin boyle seyi yae o zaman kuzum çok iyi , bi dene şansını derim
Kız hepimiz anamızdan doğma bişeyleri bilmiyoruz , ben patara kütere bilmediğim işlere girdimAksam sana yazarim canim evi ben gecindirsem o ona destek olur hic degilse yaaa arkadasinls konus becerebilirmiyim bilmiyorum ama bilniyrum cunku simdi mahcup birakmak istemem kimseyi
Ayy yine ne işi var onun , sen bi an önce işe gir onu evde bırak temizliğini yemeğini yapsınHer zamanki gibi iyi geldin bana kuzum sen tamam yangemle konusayim ben iki hafta sonra kv gelicekmis buraya birde o var uffff varya bunca dert Allah kimseye yasatmasin boyle seyi ya
Sen varya cansin canKız hepimiz anamızdan doğma bişeyleri bilmiyoruz , ben patara kütere bilmediğim işlere girdimMedikal mümessilliği yaptım ben 19 yaşındayken ve hala o iş sahibi ile karşılaştığımızda gel diyor. O yaşlarda ne çok konuşkandım ne bir yer bilirdim ne de o işi ama hepsini öğrendim. Yeter ki iste kuzum insanın isteyipte yapamıycağı şey yoktur. Arkadaşla konuştum yardımcı olurum ben ona dedi , sen kocayla konuş kuzum , avukatları bayan orda çalışan kızlarda bayan iyi yani, arkadaşım 2 yıldır çalışıyor orda , öğrenirsin zamanla merak etme sen.
Ayy yine ne işi var onun , sen bi an önce işe gir onu evde bırak temizliğini yemeğini yapsın
Bende kv düşmanı kesildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?