aa çok iyimiş kuzum hayırlısı olsun artıkınKonustum simdi yengenle konus bir eger olmazsa avukatlik burosuna gir calis dedi yengemi bir arwyim ben simdi oda onaylsrsa tamam ama yok onaylamazsa arkadasinla konus canim basvuru yapmaya gideyim bixe yakin ya esim dedk sabah ben seni birakirim aksama sen donersin bizim is yerimize cok yakin dedi
yrngemle konustum kuzum cv ni hazirla tamam dir dedi ayricada cmrt pzr tatilmisaa çok iyimiş kuzum hayırlısı olsun artıkın
huuhuu kuzum çok iyi , o zaman hiç vakit kaybetme başlayrngemle konustum kuzum cv ni hazirla tamam dir dedi ayricada cmrt pzr tatilmis
senlen bu aralar cilvelesenedik biz demihuuhuu kuzum çok iyi , o zaman hiç vakit kaybetme başla
hee kuzum sen yoksun kaynatamıoz kaç gündür bak buralar ıssız kaldısenlen bu aralar cilvelesenedik biz demi
Gerci senin asker yolda ozaman gozun bizi gormez demihee kuzum sen yoksun kaynatamıoz kaç gündür bak buralar ıssız kaldı
dostlaaaaaaarrrr napıyonuuuuzzzz???
hos grldin kuzum seni ozledik cok gorulmuyordundostlaaaaaaarrrr napıyonuuuuzzzz???
Nasil bir tartisma canim ne konuda hayirli olsun bu aradakızlar merhabaevlilik arifesindeyim nişanlandığımızdan berı ıcımız bı buruk bı tartısma ıcındeyız bu hep bole mı onerılerınız neler ?
nasilsin kuzumSelam ben de geldim nasilsinz canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?