evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
yaptim kuzum tahinli kurabiye yaptim iste koydum cok umitli deilim ama istegecen benimde amcamin oglunun nisani oldu oraya gittik kurtlarimi doktum falan ole yani
Ama bir suru aksilik oldu nisanda elektrikler bir kesildi neye uradigimizi sasirdik

Anlatmıştın nisan oldugunu. Allah tamamini erdirsin canm. Iyi bakalim naail havalar sizde biz donuyoruz alisik degiliz kar yagmalarina iki gun yagdi bizim burda donduk anaaamm.

Anlatmıştın nisan oldugunu. Allah tamamini erdirsin canm. Iyi bakalim naail havalar sizde biz donuyoruz alisik degiliz kar yagmalarina iki gun yagdi bizim burda donduk anaaamm.
Yaaa okadar kotuki hava sorma tatlim yaaa bu havada sanki aksam karanligi var
Icim bayildi valla siz naptiniz dukkan isini satmayi dusunuyodunuz ya hani

Is guzel canim merkezde herseye yakin. Saglik ocagi ikihastane ayakkabicilar eczaneler medikalciler bir tane kres. giyimciler hersey var ama bizimkiler calistiramiyo iste kaynnmlar yani.

Millet is arar offf yaa seni ole iyi anliyorumki canim

He valla canim sorma yaa kaynim her hafta kavga gurultu patlatiyo ise gelmicem artik gidin eleman bulun diyo bi bakiyoruz iki gun sonra hicbirsey olmamis gibi geri gelmis markete. esim cok skldi artik kurtulmak istiyo marketten hakli olarak. Kaynim yine para yedirmis memur olmak icin ins olur da gider diyorum sinra bakiyorum ailenin tum yuku bize kalacak cok korkuyorum bundan.

kp hasta olmasaydi bunlarin hic biri olmazdi kuzum benim
Brnim kp vefat etti ne yasandiysa ondan sonra oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…