- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 73
- 34
Ayy Allah korusun canım seni, herkesde var bi illetAhhh canim nelerle ugrasiyorum bilsen, kp hastaligini ilk duydugu zaman kv o kadar kotu oldu ki her isini her yemeguni ben yaptim evlwri tika basa misafir doluyordu her gun gecmis olsuna hamileydim o zaman her ikrami ben yaptim anami aglatti kv hic acimadi bana. Simdi girsen hic birsey yasanmamis gibi hayata devam ediyo gunlere gidiyo geziyo. Kp hic ilgilnmiyo ozel yemek yaomiyo temizlige onem vermiyo evin o halini gorunce sok oluyorum her seferinde. Kp hic anlasamaz kv. Hep cevap veriyo tersliyo birilerinin yaninda cok iyi davraniyo. Hasta kocasina oyleyse bana neler yapio bi dusun. Kocama desem idare et diyo ama ben hic ona tahammul edemiyorum hele cok bilmis halleri yok mu!!
Canım sen haber ver annesinden önce herşeyi , kötüleme ailesini hiç kendi silahıyla vur onu alttan alttan yapıştır kocana, bndede var bilmiş, ben Haftasonu kendi silahı ile vurdum onuBende bir kere kavga ettim beni evinden kovdu ben tamam dedim heraey bitti. Kavga ettigimiz gun aninda eaimi aramis karin bana bagirdi saygisizlik etti ben de sinirimden onu kovdum demis aksaminda hastaneye aldilar kv apar topar neymis benim yuzumdenmis ben oglunu torunlarini ona gostermiyormusun uzuntusunden bu haldeymis. Oyunu yazar cizer oynar beni sorumlu tutar ve benim hicbirseyden haberim olmaz. Ne olursa aninda arar eaimi kendimi savunacak firsat birakmiyor ki hep o hakli! Esimde annesine biraz duskun kaynanam da bunu kullaniyo iste...
ozaman hoj geldin beyabende bendee takipteyim.Benide alınnnnnsüper bi konu olmuş ve ben daha yeni görüyorum. OO erkeklerle ilgili sıkıntı bitermi ki biz kadınız güçlü olmalıyız. Biz kadınlar hayatın bence anlamıyız. Evi ev yapan yani yuvayı yuva yapan bizleriz. Evin içinde olmamız bile anlamlı. Eşlerimizi evde iki gün yanlız bırakınca ne olduğunu evli bayanlar bilir. Evin düzeni bozulur savaş alanı gibi olur. Ama birde o eve kadın eli değince Annelikten bahsetmiyorum bile. Nasıl bir mucizevi bişey tartışılamaz. .
Herkez mutlu olmak icin evlenir kimisi guler kimisi aglsr napcen hayatYazilanlari okuduktan sonra evlilikten sogudum yeminlen. Oysa ki evlendigimde daha rahat daha mutlu olacagimi saniyordum
sen beni seviyormusunAyy Allah korusun canım seni, herkesde var bi illet
Yazilanlari okuduktan sonra evlilikten sogudum yeminlen. Oysa ki evlendigimde daha rahat daha mutlu olacagimi saniyordum
allah dur beni yuregimden vurdun cay dedin mi bende is bitiyyy arkidessHadi gel bakalimkiz krizantem baaaaaaaakkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?