Esinde de sendede sorun yok kesin mi canim cok istendiginden de olmuyordur bazenninsan baski altinda klmayinca olmuyormus yaAyt insallah cnm yaa buradan mujdeli haberi birlikte veririz insallah. Fazla uzatmayin hemen baslayin. Ben ilk uc yil istemedim simdide olmuyor
Yok cnm ikimizde yaptirdik testlerimizi. Psikolojik olarak da olmuyor ewt.Esinde de sendede sorun yok kesin mi canim cok istendiginden de olmuyordur bazenninsan baski altinda klmayinca olmuyormus ya
Günaydın kuzucumm daa banada saçma geldii kız başına menmen dolmuşuna bin git gecenin bi vakti. alla alla kayınvaliden yada kayınpederin hiç bişi yapmadılar mı. Onlarla aran nasıl bu arada canım.Günaydın kızçeler, ay dün çok gergindim kaynatamadık şöyle, benimki tutturdu telefonumu gönder diye bende cumartesi göndercem aşkım hafta içi işten çıkıp size gidip sonra garajda geçenin bi yarısı orda olmam çok saçma çok tehlikeli dedim tamam dedi ertesi gün aradı göndermiceksen gönderme senden bişi istemiyorum dedi beni şaşırtıyorsun dediben kalakaldım böyle, ona inat gittim tek başıma eve döndüm kp bile garaja kadar gelimde bindireyim demedi, menemen dolmuşu zaten allahlıktı tam ay benim öküze saydıra saydıra geldim eve
Normalde çok kıskanç , asıl o beni şaşırttı , yakın olsa tamam dicemde karşıyakada evi ve iki vesait yapıyorum mecbur menemen dolmuşuna binip garaja geliyorum , e şimdi gitsem kapıdan alıp dönsem olmaz , bir saat oturdum artık sonra kalktım, kv ile aram çok iyi sayılmaz kp zaten çok saf gönüllü severim ama düşüncesiz o da, yolda karşılaştık kp ile konuştuk eve gitti sonra ben dolmuş beklerken kp geldi kesin kv gönderdi git geçir sen niye eve geldin demiştir, bindim dolmuşa ama ne tipler var bi görseniz şansıma hiç laf yemeden geldim evime , otogar zaten belli cins cins insanlarla dolu pof çok canımı sıktı dün. Dicem ben telefon kadar kıymetli değilmişim sen beni şaşırttın diye... Sanki ben göndermemek için bahane uydurdumGünaydın kuzucumm daa banada saçma geldii kız başına menmen dolmuşuna bin git gecenin bi vakti. alla alla kayınvaliden yada kayınpederin hiç bişi yapmadılar mı. Onlarla aran nasıl bu arada canım.
günaydınnn kızçelerr bugün ki ruh halim nasıl anlatayım mi yada durun şöyle izah deyim.
Kadifeden kesesi aman kahveden gelir sesi, Oturmuş kumar oynar aman allah ahhhh ciğerimin köşesiii hoppaaa
hop hop kaynana güm güm kaynanaa ben oğlunla yan yana sen dışarı kaynanaaa
ayıp etmiş ama oda askerde şimdi askerdeyken ruh halleri farklı olabiliyorlar. sonuçta ailesinden arkadaşından en önemlisi sevdiğinden uzakta göremiyor. Ufak ufak lafları şakayla karışıkta olsa söyle canım. Kırıldığını anlasın ama uzatma. Demek istediğimi anladın mıNormalde çok kıskanç , asıl o beni şaşırttı , yakın olsa tamam dicemde karşıyakada evi ve iki vesait yapıyorum mecbur menemen dolmuşuna binip garaja geliyorum , e şimdi gitsem kapıdan alıp dönsem olmaz , bir saat oturdum artık sonra kalktım, kv ile aram çok iyi sayılmaz kp zaten çok saf gönüllü severim ama düşüncesiz o da, yolda karşılaştık kp ile konuştuk eve gitti sonra ben dolmuş beklerken kp geldi kesin kv gönderdi git geçir sen niye eve geldin demiştir, bindim dolmuşa ama ne tipler var bi görseniz şansıma hiç laf yemeden geldim evime , otogar zaten belli cins cins insanlarla dolu pof çok canımı sıktı dün. Dicem ben telefon kadar kıymetli değilmişim sen beni şaşırttın diye... Sanki ben göndermemek için bahane uydurdum
Oglun ceviz grtirdi sensiz yedik kaynaaaaaa amannnnngünaydınnn kızçelerr bugün ki ruh halim nasıl anlatayım mi yada durun şöyle izah deyim.
Kadifeden kesesi aman kahveden gelir sesi, Oturmuş kumar oynar aman allah ahhhh ciğerimin köşesiii hoppaaa
hop hop kaynana güm güm kaynanaa ben oğlunla yan yana sen dışarı kaynanaaa
Terbiyesize bakk heleee aksam vakti oralardan nasil gecmene gonlu yatiyor kiscemNormalde çok kıskanç , asıl o beni şaşırttı , yakın olsa tamam dicemde karşıyakada evi ve iki vesait yapıyorum mecbur menemen dolmuşuna binip garaja geliyorum , e şimdi gitsem kapıdan alıp dönsem olmaz , bir saat oturdum artık sonra kalktım, kv ile aram çok iyi sayılmaz kp zaten çok saf gönüllü severim ama düşüncesiz o da, yolda karşılaştık kp ile konuştuk eve gitti sonra ben dolmuş beklerken kp geldi kesin kv gönderdi git geçir sen niye eve geldin demiştir, bindim dolmuşa ama ne tipler var bi görseniz şansıma hiç laf yemeden geldim evime , otogar zaten belli cins cins insanlarla dolu pof çok canımı sıktı dün. Dicem ben telefon kadar kıymetli değilmişim sen beni şaşırttın diye... Sanki ben göndermemek için bahane uydurdum
ay bayıldımm ben bu şarkı falan mı daha önce hiç duymamıştım
Anlamadım kuzum asıl o beni çok şaşırttı yani , benim diceğim kelimeyi o kullanıyor , sanki ben bahane uyduruyorum sanki izmirli değil kendisiTerbiyesize bakk heleee aksam vakti oralardan nasil gecmene gonlu yatiyor kiscem
ohh iki döktürdük sabah sabahhben geldim uleynnnnnnn yana kayin bakim
Oglun ceviz grtirdi sensiz yedik kaynaaaaaa amannnnn
ohh ben sabah sabah pek bi fazlaca dinledim
Bende sabah bu şarkıyı çok dinledim ne hikmetseohh ben sabah sabah pek bi fazlaca dinledim
Bende sabah bu şarkıyı çok dinledim ne hikmetsebende size gelsin fadimeler
O zaman bu şarkı sana gelsin canım boşver mahsunubende şimdi o ruh halimden kaydımm türkü dinlemeye geçtimm ahahah ne acayibim bugün mahsun kırmızıgül dinlersem hiçç şaşırmayın gerçi adamda da ses var yaniiii
Dokturmeyince olmuyor bee kuzummohh iki döktürdük sabah sabahh
hoşgeldinn kuzuuummmm nerelerdeydin yine geç kaldın hep geç kalıyorsun amaa
tesekkurlerrr kulaklarimizin pasi silindiBende sabah bu şarkıyı çok dinledim ne hikmetsebende size gelsin fadimeler
Dokturmeyince olmuyor bee kuzumm
tesekkurlerrr kulaklarimizin pasi silindi
Garaj o saatlerde cok tehlikeli hemde cokk bunu bildigi halde nasil bole goz yumar yani gercekten kizdimAnlamadım kuzum asıl o beni çok şaşırttı yani , benim diceğim kelimeyi o kullanıyor , sanki ben bahane uyduruyorum sanki izmirli değil kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?