evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızçeler, ay dün çok gergindim kaynatamadık şöyle, benimki tutturdu telefonumu gönder diye bende cumartesi göndercem aşkım hafta içi işten çıkıp size gidip sonra garajda geçenin bi yarısı orda olmam çok saçma çok tehlikeli dedim tamam dedi ertesi gün aradı göndermiceksen gönderme senden bişi istemiyorum dedi beni şaşırtıyorsun dedi ben kalakaldım böyle, ona inat gittim tek başıma eve döndüm kp bile garaja kadar gelimde bindireyim demedi, menemen dolmuşu zaten allahlıktı tam ay benim öküze saydıra saydıra geldim eve

Günaydın kuzucumm daa banada saçma geldii kız başına menmen dolmuşuna bin git gecenin bi vakti. alla alla kayınvaliden yada kayınpederin hiç bişi yapmadılar mı. Onlarla aran nasıl bu arada canım.

günaydınnn kızçelerr bugün ki ruh halim nasıl anlatayım mi yada durun şöyle izah deyim.

Kadifeden kesesi aman kahveden gelir sesi, Oturmuş kumar oynar aman allah ahhhh ciğerimin köşesiii hoppaaa

hop hop kaynana güm güm kaynanaa ben oğlunla yan yana sen dışarı kaynanaaa

Günaydın kuzucumm daa banada saçma geldii kız başına menmen dolmuşuna bin git gecenin bi vakti. alla alla kayınvaliden yada kayınpederin hiç bişi yapmadılar mı. Onlarla aran nasıl bu arada canım.
Normalde çok kıskanç , asıl o beni şaşırttı , yakın olsa tamam dicemde karşıyakada evi ve iki vesait yapıyorum mecbur menemen dolmuşuna binip garaja geliyorum , e şimdi gitsem kapıdan alıp dönsem olmaz , bir saat oturdum artık sonra kalktım, kv ile aram çok iyi sayılmaz kp zaten çok saf gönüllü severim ama düşüncesiz o da, yolda karşılaştık kp ile konuştuk eve gitti sonra ben dolmuş beklerken kp geldi kesin kv gönderdi git geçir sen niye eve geldin demiştir, bindim dolmuşa ama ne tipler var bi görseniz şansıma hiç laf yemeden geldim evime , otogar zaten belli cins cins insanlarla dolu pof çok canımı sıktı dün. Dicem ben telefon kadar kıymetli değilmişim sen beni şaşırttın diye... Sanki ben göndermemek için bahane uydurdum

ay bayıldımm ben bu şarkı falan mı daha önce hiç duymamıştım

ayıp etmiş ama oda askerde şimdi askerdeyken ruh halleri farklı olabiliyorlar. sonuçta ailesinden arkadaşından en önemlisi sevdiğinden uzakta göremiyor. Ufak ufak lafları şakayla karışıkta olsa söyle canım. Kırıldığını anlasın ama uzatma. Demek istediğimi anladın mı. kayınvalideye gelince sen saygını eksik etme ama her zaman mesafeni koru. Bazı sınırları aşmasına izin verme evlendiğiniz zaman özeliniz kalmaz sonra. Çünkü bu forumda gördüğüm okuduğum kadarıyla o kadar çok özel hayatlarına sokan kayınvalideler var ki oğullarını başkalarıyla paylaşmaktan kıskanıyorlar ve dayanamıyorlar bu yüzden problem çıkıyor. En güzeli her iki ailenede uzakta olup her iki tarafa eşit şekilde davranmak.

Oglun ceviz grtirdi sensiz yedik kaynaaaaaa amannnnn

Terbiyesize bakk heleee aksam vakti oralardan nasil gecmene gonlu yatiyor kiscem

Terbiyesize bakk heleee aksam vakti oralardan nasil gecmene gonlu yatiyor kiscem
Anlamadım kuzum asıl o beni çok şaşırttı yani , benim diceğim kelimeyi o kullanıyor , sanki ben bahane uyduruyorum sanki izmirli değil kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…