evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Kiz dur bela okuma asker de tobe tobeee ne dedi anlat bir bakim canim
sende kalp yok diyo ben askerim diyo , iyi bişi istedik senden diyo , babamı çağırsaydın getirseydi sana dedi , hiç yakışık alır mı kp ben ayağıma mı çağırcam dedim anca sen söylersin bunu bana düşmez dedim. Gönderme istemiyom allah kmseye muhtaç etmesin diyo , dedim kusura bakma benim bencilliğim tacize uğramayım diye cumartesi göndereyim dedim ama işte bende ki düşüncesizlik senin istediğin an gidip alıp göndermem gerekirdi dedim. Çıldırcam kuzum arama beni telefon gönderme vs. dio yaa, kendi öküzlüğü beni suçlu yaptı , vicdanın rahat olsun başıma bişi gelmedi telefon 3gün erken elinde olcak dedim, allh kurtarsın seni benim gibi bir insanın elinden dedim. Ya kuzum ben çok sakin uyumlu ve akıllı biriyim hiçde bencil değilim gayet yardımseverim , çok seve seve yaparım mutlu olurum ama baksana nişanlım beni üç kuruş insanlarla aynı kefeye koydu.

Hala dediğini diyo nişanlımsın diye dedim , laf sokuyosun dio , ama kendi dün çok ağır konuştu , allah cezasını versin onun , sevdiğim kadr nefrette ediyorum
Canım sakin ol asker adam napsın erkekler zaten duyarsız varlıklar oradaykende yarım olan duyarlıkları gidiyor tamamen öküze dönüşüyorlar haha. Onun psikolojisi iyi değildir orada ondan

Kiz dur bela okuma asker de tobe tobeee ne dedi anlat bir bakim canim
versin kuzum versin beni çok ağlattı böyle giderse bitecek haberi yok, dayanamıom artık ya , küçük bişeyde beni itin g.tüne sokuo resmen, adalet mi bu ya

Canım sakin ol asker adam napsın erkekler zaten duyarsız varlıklar oradaykende yarım olan duyarlıkları gidiyor tamamen öküze dönüşüyorlar haha. Onun psikolojisi iyi değildir orada ondan
yok ya niye iyi olmasın , nişanlım sağlıkçı , sabah 9 akşam 6 ya kadar hasta alıo her zaman yaptığı iş, akşam bi bazı kişilerle uğraşmak zorunda, bende işyerlerinde onun askerliğinden daha fazlasını çektim ama ağlanıp sızlanmıyorum patlamıyorum ona, neymiş komutan kapak düşürmüş yere onu al bana ver demiş zoruna gitmiş bana hiç yabancı gelmio keşke askerliği ben yapsaydım bu kadar koymazdı. acemiliği desen bi o kdar rahat geçti daha ne istiyo, ne askerler var neler çekio benimkisi şımarıklık yapıo resmen

Canim benimm ikinizde birbirinize biraz anlayisli olmayi deneseniz o ayri yakiniyo sen ayri yakiniyon birbirinizi anlamak istemiyorsunuz
versin kuzum versin beni çok ağlattı böyle giderse bitecek haberi yok, dayanamıom artık ya , küçük bişeyde beni itin g.tüne sokuo resmen, adalet mi bu ya
haklisin canimda onunda hakli oldugu yanlari var bisey istedim kirk laf etti diye dusunuyor o
Seninde hakli yanlarin var bir kizin o satte disari cikilmasini istemesi coj yanlis

Kız dedim anlattım tamam dedi ertesi gün yine açtı , bu sefer diyo ki çok şaşırtıyorsun beni , ay içim kırıldı şu laflara bak kuzum , o zaman babanı tembihle , baba balböceğiini garaja kadr bırakın de, yada ailesine göndertsin , kız menemen çok pis bi dolmuş bilen bilir, dün acayip tipler vardı eve okuya okuya geldim, babam garajdan alayım seni dedi eve gönderttim snirimden eve tek gittim, bu kadar düşüncesizlik ve altında art niyet araması pes dedirtiyor ya... onu anlamak istemiyorum artık hep üzülen taraf benim, hep gözyaşı döken benim o anca ağlatmasını iyi becerir işte sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum o da bunu biliyor.

Insan psikoloji biraksalar biz daha iyi olucaz da nerde buyuklerin bazi seyleri ongormesi gerek

Canim benim haklisinda hayat bu uzuntu olmasa mutlulukta olmaz her seyin bir bedeli var malesef seni okadar iyi anliyorumki aslinda bir gun yuz yuze gelip bunlarin hepsini konusmak lazim canim benim
Ama simdilik sabret o uzakta sen ondan uzakta aaskerde simdi inan onunda psikolojisi bozuk hemen ani karar verme bole evlilik ne olursa olsun guzel birsey

Kuzum o hep aynıydı , askerde olması bişi değiştirmedi yine aynı . Mutlu olan çiftlere imrenerek bakıyorum inan ki , ne güzel çiftler var birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlar, kimse kimseyi kırmamaya çalışıyor, benim dangoz öyle miii!!! ahh sana anlatsam anlata anlata bitmez kuzum , ama ben hala sabrediyorum belki adam olur mu diye işte .. kendimi yıprattım.

Her kesin iyi kotu huylari vardir canim benim bizde dort dortluk degiliz simdiii kendini sakinlestir ve olgunca dusunmeye bak canim benimmm lutfen bunlar ufak seyler aslinda haksizsin demiyorum ama ufak seyler inanki
Oda senin ona karsi anlayissiz oldugunu dusunuyo iste aynen benim demek istedigimi demis tel cok farkli yuz yuze cok farkli oluyor kuzum benim hele bir gelsin canim ozaman hersey daha farkli olur

çok haklısın canım adam ayıp etmiş resmen. Ne askerlik yapanlar var haklısın. İşte erkekler bizler kadar düşünceli olamıyor malasef krizantemin dediği gibi odunluk onların ruhunda var. bende çok üzülüyorum benim eşimde çok iyi birisi ama ilgisiz alakasız ben ona ilk başta çok fazla güven verdim istanbuldan geldim o büyük şehirde işden geç çıkıp tek başıma evime dönüyorum diye benim geç saatte dışarda olmamdan rahatsız olmaz mesela böyle böyle ufak şeyler ama insanda birike birike mide bulandırıyor. Kim dört dörtlük ki. Hangi erkek kadın ruhundan anlar ki hepsi aynı. Konuşarak halletmeye çalış problemlerini hiç bir zaman içinde tutma nişanlılık evresi birbirinizi tanıma evresidir. Fedakar olmak lazım ilgili olmak lazım. Sevildiğini hissetmek lazım bunlar ilişkinin en temel kuralı. Şuan herşeyin başındasın evlenince asıl erkekler ozaman gösteriyor yüzlerini seni korkuttum bi an kesin ama bu böyle. Erkekelrden ince fikir beklemek deveye hendek atlatmak kadar zor

olmaz kuzum yüz yüzede aynı bu adam öküz işte, bende o öküzü seven tren. Mesaj atmış şimdi gergindim diye!!! Evde gerginlk olur bana patlar , işte gerginlik olur bana patlar sinir hastası etti beni hıyar. Gerginsin madem benimle neşelen bu beni kum torbası gibi kullanıo gelip geçerken iki tane yapıştırıo

Yok bacım konuşarak olmuo , anlatıyorum aşkımlı canımlı iyi ki bişi istedik gönderme istemiyom kırarım o telefonu diye saydırdı , ne var bunda diyorum allah beni sana muhtaç bırakmasın diyo , onun dün yaptığı gibi patara kütere konuşmadım kırmadan anlatmak istedim olayı ama yok ya öküz ya evlenilmez bunda hıyar hepsiii! Yok canım benim korkutmadın ben gördüm gerçek yüzünü zaten , diyorum eğer evlenirsek bana köle muamelesi yapsın beni aldatsın sen beni bir kez ben seni bin kez boşarım diye ama birde üstüne acı çektirtirim vicdan yapsın diye hiç kullanmadığım kötü niyetlerimi kullanırım.

Kum torbasi hee deli kiz
Canim msj cekmeee sakin gonul koydugunu anlasin hic deilse pisman oluyo benim kutuk gibi ustunu kapatmiyo

Tamammmm hadi gel op beni sakinles

Kum torbasi hee deli kiz
Canim msj cekmeee sakin gonul koydugunu anlasin hic deilse pisman oluyo benim kutuk gibi ustunu kapatmiyo
benimkide hep üstünü kapatır off offf bende çok efkarlandım zaten çok dertliyim bende.
canım aynen arama mesaj atma bırak biraz seni merak etsin aradığında açma konuşma hem sende biraz sakinleş. Merake den arayan soran sen değil o olsun.

Kum torbasi hee deli kiz
Mesaj atmayıncada yine ben suçlu oluyom kız bu sefer daha da sakız gibi uzuo hıyar hıyar hıyar ama yüz vermicem cilveleşemicek oh ohh saydırıom içimden ne gelirse valla hakedio

aynen öyle canım , hadi bi efkar çayı içelimm

sen niye dertlendim simdi bacim

Mesaj atmayıncada yine ben suçlu oluyom kız bu sefer daha da sakız gibi uzuo hıyar hıyar hıyar ama yüz vermicem cilveleşemicek oh ohh saydırıom içimden ne gelirse valla hakedio
Dun esimle bende fena kavga ettik biliyomusun dun bana bir itirafta bulundu sok oldum
Ayhhhh icim bir hos mu oldu nee
aynen öyle canım , hadi bi efkar çayı içelimm
biri cay mi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…