evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
önünü keselim dövelimm ( yolunu anlamında laf farklı yere gitmesin lütfenn)
Gitti zatiii baska yerlereee aovvvv sende de ne fikirler varmisss yeni bir yetenek doguyor aramizdan
allah seni deli ya
Akilliyim ben bir kere hih
gitti valla , olur keselim çüklerini kedilere atalım
ama bu seferde kediye yazik olucakk tabi hemen keselim atalim demiiii kesersek en cok sana yaricak

Gitti zatiii baska yerlereee aovvvv sende de ne fikirler varmisss yeni bir yetenek doguyor aramizdan

ama bu seferde kediye yazik olucakk tabi hemen keselim atalim demiiii kesersek en cok sana yaricak

allah sizi napmasın emiiii delilerrr puhahahaa

öküz ya aradı şimdi konuştuk hala hatasını anlamamış hala tripli , bende mesajla soktum lafları , telefon kadar kıymetim yokmuş dedim , dedim de dedimmm

öküz ya aradı şimdi konuştuk hala hatasını anlamamış hala tripli , bende mesajla soktum lafları , telefon kadar kıymetim yokmuş dedim , dedim de dedimmm
Bazen erkekler canim cok kapali anlamda dusunyorlar eminim icinden simdi bunu soluyordur bir telefon aldik benim icin kirk tane laf etti ama olay o degil istee ah birazdaha ayrinti gorme yetileri olsaydi keske
ben tavşan kanı olanı alimm sinirlerim yatışsın
sen istee mor renkte bile cay verem balim

Hala dediğini diyo nişanlımsın diye dedim , laf sokuyosun dio , ama kendi dün çok ağır konuştu , allah cezasını versin onun , sevdiğim kadr nefrette ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…