Ah benn dün delirdim resmen ya ... Öküz işte öküzGaraj o saatlerde cok tehlikeli hemde cokk bunu bildigi halde nasil bole goz yumar yani gercekten kizdim
Ben diyorumm bacim ham maddelerinde var bir bozukluk, ama kimse bana inanmiyyAh benn dün delirdim resmen ya ... Öküz işte öküz
O zaman bu şarkı sana gelsin canım boşver mahsunu
Ben diyorumm bacim ham maddelerinde var bir bozukluk, ama kimse bana inanmiyy
Cok severim canimmmfikret kızılok dinliyorum şimdide gönül şarkısı, teşekkürler cnmm bunuda dinledim
dasa yazik yavremmmmmkız kim inanmıosa onun kafasını yaralım , daş ile ezelim
kız kim inanmıosa onun kafasını yaralım , daş ile ezelim
Cok severim canimmm
dasa yazik yavremmmmm
Benim kimlere bulastirdilar bunlar diye das kirk gun abdeslenir
önünü keselim dövelimm( yolunu anlamında laf farklı yere gitmesin lütfenn)
Gitti zatiii baska yerlereeeönünü keselim dövelimm( yolunu anlamında laf farklı yere gitmesin lütfenn)
Akilliyim ben bir kere hihallah seni deli ya
ama bu seferde kediye yazik olucakkgitti valla , olur keselim çüklerini kedilere atalım
Gitti zatiii baska yerlereeeaovvvv sende de ne fikirler varmisss yeni bir yetenek doguyor aramizdan
Akilliyim ben bir kere hih
ama bu seferde kediye yazik olucakktabi hemen keselim atalim demiiii kesersek en cok sana yaricak
cayyyylarrrrrrrrrrrrEki Görüntüle 1375526
Manisa bize yakin bilin mi bacim
allah sizi napmasın emiiii delilerrr puhahahaa
afieyt olsunn bacimmmmoff çaymıııı ben nesgafe içiyorum ama şimdi ,yemeğimi yedim karnım doyduu aslında çay iyi giderdi amaaa bi anlık fikirle nesgafe içeyim dedim
Gitti zatiii baska yerlereeeaovvvv sende de ne fikirler varmisss yeni bir yetenek doguyor aramizdan
Akilliyim ben bir kere hih
ama bu seferde kediye yazik olucakktabi hemen keselim atalim demiiii kesersek en cok sana yaricak
ben tavşan kanı olanı alimm sinirlerim yatışsıncayyyylarrrrrrrrrrrrEki Görüntüle 1375526
Bazen erkekler canim cok kapali anlamda dusunyorlar eminim icinden simdi bunu soluyordur bir telefon aldik benim icin kirk tane laf etti ama olay o degil istee ah birazdaha ayrinti gorme yetileri olsaydi keskeöküz ya aradı şimdi konuştuk hala hatasını anlamamış hala tripli , bende mesajla soktum lafları , telefon kadar kıymetim yokmuş dedim , dedim de dedimmm
sen istee mor renkte bile cay verem balimben tavşan kanı olanı alimm sinirlerim yatışsın
Bazen erkekler canim cok kapali anlamda dusunyorlar eminim icinden simdi bunu soluyordur bir telefon aldik benim icin kirk tane laf etti ama olay o degil istee ah birazdaha ayrinti gorme yetileri olsaydi keske
sen istee mor renkte bile cay verem balim
Kiz dur bela okuma asker de tobe tobeee ne dedi anlat bir bakim canimHala dediğini diyo nişanlımsın diye dedim , laf sokuyosun dio , ama kendi dün çok ağır konuştu , allah cezasını versin onun , sevdiğim kadr nefrette ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?