Benimde henuz yok ama istiyoruz yavastan
Ama bezen acaba beklesekmi de diyorum canim benim bu fevri tavirlari bazen beni korkutuyor
Ben evlendim evleneli hep borcluydum kuzum ne bilezigim kaldi ne alyansim okadar borclandik okadar kotu hallere dustum esim benim icin yasadigi yeri terketti ankaradan izmire tasindi simdi bazen onu sucluyor senin yuzunden bu kadar koru olduk diye bazende ailesinin yaninda olmadigi icin canim benim dua ediyor iyiki uzagiz diyor psikolojisi bozuk yani artikaman allahım ne borçmuş o öyle....
kimin olsa asabı düzeni bozulur.... maşaallah yine ödemişsiniz...
bence normal sizin bu durumunuz, inş bi daha bir borç altına daha girmezsiniz canım, ve zamanla bence daha iyi olacaksınız borçlanmadan.
bunda da vardır bi hayır...
Oyyy kuzummm bas tilki olmak kolaymi bacimVer verrr senn vermssen cay verenim yok bacim sagolasin
Yok ama amnn ne bilem bennn cay istin mi kuzumhakkınızda inş hayırlısı olsun canım, amaaan öfkesiz adammı var, çok nadir...
Ben evlendim evleneli hep borcluydum kuzum ne bilezigim kaldi ne alyansim okadar borclandik okadar kotu hallere dustum esim benim icin yasadigi yeri terketti ankaradan izmire tasindi simdi bazen onu sucluyor senin yuzunden bu kadar koru olduk diye bazende ailesinin yaninda olmadigi icin canim benim dua ediyor iyiki uzagiz diyor psikolojisi bozuk yani artik
Yok ama amnn ne bilem bennn cay istin mi kuzum
anlıyorum, dönem dönem herkes bir sorun atlatıyor.
ver ver: )
Yabu adam seni sevmese bi kere yasadigi yeri birakip yanina gelmez. Olur evlilikte kavgalar. Ince bi ipin ustunde duruyormus gibi kopacagini hissettigin zamanlar. Sevmedigini dusundugun zamanlar saymaya kalksam bir suru. Ama bu bi surec evliligin oturma doneminde ilk 5 yil cok onemli bi tataf biraz daha alttan alacak oda malesef her zaman bayanlarda oluyor. Sevdigine inaniyorsan seviyorsan dovmesi ve kotu aliskanliklari yoksa sabret bitanem. Bu gunlerde gececek elbet.Ya en son bana ne dedi biliyomusu kuzum benim seni iyi yasatamiyorum en cok ona yanarim ded bazen okadar merhametliki bazende her seyde beni sucluyor anlayamiyorum dunku gibi
Eki Görüntüle 1377397 siz ne sorun atlattiniz kiscem
Yok kuzum dovmesi ama bagirmasi var birde sigarasi onuda zaten bende iciyomYabu adam seni sevmese bi kere yasadigi yeri birakip yanina gelmez. Olur evlilikte kavgalar. Ince bi ipin ustunde duruyormus gibi kopacagini hissettigin zamanlar. Sevmedigini dusundugun zamanlar saymaya kalksam bir suru. Ama bu bi surec evliligin oturma doneminde ilk 5 yil cok onemli bi tataf biraz daha alttan alacak oda malesef her zaman bayanlarda oluyor. Sevdigine inaniyorsan seviyorsan dovmesi ve kotu aliskanliklari yoksa sabret bitanem. Bu gunlerde gececek elbet.
Yabu adam seni sevmese bi kere yasadigi yeri birakip yanina gelmez. Olur evlilikte kavgalar. Ince bi ipin ustunde duruyormus gibi kopacagini hissettigin zamanlar. Sevmedigini dusundugun zamanlar saymaya kalksam bir suru. Ama bu bi surec evliligin oturma doneminde ilk 5 yil cok onemli bi tataf biraz daha alttan alacak oda malesef her zaman bayanlarda oluyor. Sevdigine inaniyorsan seviyorsan dovmesi ve kotu aliskanliklari yoksa sabret bitanem. Bu gunlerde gececek elbet.
Himmm aslinda iyiki kocam buraya gelmis diyorum bazen benim kv cok fena hayatta bizim huzurumuzu birakmazdiben sorun derken kişisel olarak demek istedim canım, yani her insan dönem dönem büyük sorunlar yaşıyor eşinde öyle olmuş şuan demek istedim.
eşimle bazen bizde yaşadık sorunlar, ama büyük çaplı değil çok şükür.
Ama doru hislerini cok belli etmezler ondanaynen katılıyorum...
ay yengeç senmiydin, yengeçleri anlayamazsın dedim ya yanlış anlamadın dimi beni: )
art niyetle demedim inan.
Her zamann ama bak misafirsin simdi daha sonra ben senden isterim heekriz çay için sağol: )
Hayir canim ben boga esim yengec:)aynen katılıyorum...
ay yengeç senmiydin, yengeçleri anlayamazsın dedim ya yanlış anlamadın dimi beni: )
art niyetle demedim inan.
Ama doru hislerini cok belli etmezler ondan
Hayir canim ben boga esim yengec:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?