evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ben evlendim evleneli hep borcluydum kuzum ne bilezigim kaldi ne alyansim okadar borclandik okadar kotu hallere dustum esim benim icin yasadigi yeri terketti ankaradan izmire tasindi simdi bazen onu sucluyor senin yuzunden bu kadar koru olduk diye bazende ailesinin yaninda olmadigi icin canim benim dua ediyor iyiki uzagiz diyor psikolojisi bozuk yani artik

anlıyorum, dönem dönem herkes bir sorun atlatıyor.

Ya en son bana ne dedi biliyomusu kuzum benim seni iyi yasatamiyorum en cok ona yanarim ded bazen okadar merhametliki bazende her seyde beni sucluyor anlayamiyorum dunku gibi
Yabu adam seni sevmese bi kere yasadigi yeri birakip yanina gelmez. Olur evlilikte kavgalar. Ince bi ipin ustunde duruyormus gibi kopacagini hissettigin zamanlar. Sevmedigini dusundugun zamanlar saymaya kalksam bir suru. Ama bu bi surec evliligin oturma doneminde ilk 5 yil cok onemli bi tataf biraz daha alttan alacak oda malesef her zaman bayanlarda oluyor. Sevdigine inaniyorsan seviyorsan dovmesi ve kotu aliskanliklari yoksa sabret bitanem. Bu gunlerde gececek elbet.

yengec burcu kadini
Evcimendir evine cok duskun olan sosyallesmekten fazla hoslanmaz genellikle guvendigi insanlara derdini anlatir paylasir herkezi sevmez
Ancak cok guvendigi insani evine sokar
Onun icin herseyden once evinin huzuru onemlidir bu yuzden evi icin gerektigi kadar fedakarlik yapmasini bilir evin butun merkesi kendisi olmayi ister hersey onun elinden gecmeli evde cok iyi bir es cok iyi bir anne okur genellikle huku ve ogretmenlik alanlarinda basarilir olur kendini gelistirmeyi sveer kitap okumayi sever inanilmaz iyi bir anne olur
Ve fena kiskanc olurlar genellikle
Boga uyumu cok iyidir ama bunu yazmam uyumlari cok uzun surer ben sana bir ara ozelden yazar anlatirim kuzum yada vatsaptan

Yok kuzum dovmesi ama bagirmasi var birde sigarasi onuda zaten bende iciyom

aynen katılıyorum...
ay yengeç senmiydin, yengeçleri anlayamazsın dedim ya yanlış anlamadın dimi beni: )
art niyetle demedim inan.

Himmm aslinda iyiki kocam buraya gelmis diyorum bazen benim kv cok fena hayatta bizim huzurumuzu birakmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…