evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
çok azimlisiniz, oyönünüz beni etkileyen.
ve dobrasınız gizli kapaklı değilsiniz.

Brnim de canim midye cekti simdi kocascim sagolsun aldi geldi. Bira aldi kendine de bitane biz simdi midye yiycez. O arada telefonumun sarji dolsun nitti sarji ötüp duruuu. Gorusuruz sonra kizlar optummmmm

Kesinlikleer oyleyim :))) etrafimdaki insanlarda der bana neysen osun diyr bu hem ii bisi hem kotu bazen zararini goruyorum:)
Aynen bende oleyim her seye acik secik pat pat soleyince zararli ben oluyorum bazen diyorum ki yaa suss ama yokk o dilim varya dilim hic susarmi
görüşürüz karanfil.
Ben geldim kuzumm esim kendini affettirmek icin cay demledi

Aynen bende oleyim her seye acik secik pat pat soleyince zararli ben oluyorum bazen diyorum ki yaa suss ama yokk o dilim varya dilim hic susarmi

burdamısın?
bak ne güzel çay demlemiş: )
afiyet olsun, çay çay didin bak eşin yetişti: ))))
bneim oğlaklarda da var kendilerini affettirmek için çay demlerler: )))
ama ne güzel oluyo değilmi o çayı sohbet eşliğinde içmek küslükten sonra: ))))
evlilik aile bu işte, bir barış bir küs....

bende üşütmüşüm, gidip biraz afedersin üsküfra ettim rahatladım şimdi biraz: (
akşam yediğim ekmekler tüm tüm mideme oturmuş, midemide üşütmüşüm hazmetmemiş mide yediklerimi üşütmeden.

Bitanemmmmmm ayy cok sevindim yemin ederimmmm. Bak ne kadar guzel bisi keske zamaninda kirmasalar ama oluyor iste. En azindan duzeltmek icin ugrasiyor.
solemesi ayip benimkide cnm midye istedi diye gitti aldi gec bi vakitte olsa getirdi bir guzel afiyetle yedim. Benimkide okuzdur ama boyle bisii isteyince aliyor bende hemen yaglari eritiyorum

bazen ole genede dik kafaliki tamam yapiyo canim ozur diliyo alttan aliyo bir dahakine gene ayni gene ayni beni artik biraz sanirim bu yipratti saclamalari sanirim iki bucuk senelik bir donemden gectikten sonra artik gercekten yoruldumu hissediyorum aman neyse gecti gitti iste

ayh canim benim yaaa sen mideni usutmiun bunun baska bir neeni olamaz nane limon kaynatsana kendine canim

hee yaaa sorma bende midye cok severim kiscem
Hele inciraltinda veya kemeraltindan olursa ufff yemede yaninda yat
Bazen insanligi tutuyo iste bole

gunaydin kizlar biliyorsunuzki bugun benim yir tane kuzenim gelicek evime kucuck evime onlari nasil sgdiricam bilmem ama
Bu gece kalacaklar yarin sabahta bizim arabayla sirinceye gidicez
O yuzdennnn benim bugun full calismam lazim yedek yorgan yastiklarimi cikaricam cunku bazilarina yer yatagi yapicam
Meze yemeklerr of of benim bugun cok isim var bacilarrr yardima biriniz geleydi iyiydi bir kavemi icem ise baslicam
Bugun ben olamam yani girersem cok uzuncama surmez size bakar cikarim topik size emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…