- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
Ozaman idare edeceksin susss bakayim agzini yuzunu dagitirim heeeeYok kuzum dovmesi ama bagirmasi var birde sigarasi onuda zaten bende iciyom
Ohoo ben yengec kadinini yorumlamistim beyaaaHayir canim ben boga esim yengec:)
Sen dagit dagitceksan bebekOzaman idare edeceksin susss bakayim agzini yuzunu dagitirim heeee
Her zamann ama bak misafirsin simdi daha sonra ben senden isterim hee
BEnde diyorum niyee bu bana yengec muamelesi yapiyor ahahaha ben boga kadiniym ulann. Has ve has bogaa :)Rezil oldukkkiz boga cikti
hey kizlar ben kactim meyra seninle sohbet gercekten guzeldi her zaman gel
B
BEnde diyorum niyee bu bana yengec muamelesi yapiyor ahahaha ben boga kadiniym ulann. Has ve has bogaa :)
Kesinlikleer oyleyim :))) etrafimdaki insanlarda der bana neysen osun diyr bu hem ii bisi hem kotu bazen zararini goruyorum:)çok azimlisiniz, oyönünüz beni etkileyen.
ve dobrasınız gizli kapaklı değilsiniz.
Aynen bende oleyim her seye acik secik pat pat soleyince zararli ben oluyorum bazen diyorum ki yaa suss ama yokk o dilim varya dilim hic susarmiKesinlikleer oyleyim :))) etrafimdaki insanlarda der bana neysen osun diyr bu hem ii bisi hem kotu bazen zararini goruyorum:)
Ben geldim kuzumm esim kendini affettirmek icin cay demledigörüşürüz karanfil.
Aynen bende oleyim her seye acik secik pat pat soleyince zararli ben oluyorum bazen diyorum ki yaa suss ama yokk o dilim varya dilim hic susarmi
Ben geldim kuzumm esim kendini affettirmek icin cay demledi
Gecmis olsun kuzucum.bende üşütmüşüm, gidip biraz afedersin üsküfra ettim rahatladım şimdi biraz: (
akşam yediğim ekmekler tüm tüm mideme oturmuş, midemide üşütmüşüm hazmetmemiş mide yediklerimi üşütmeden.
Gecmis olsun kuzucum.
Bitanemmmmmm ayy cok sevindim yemin ederimmmm. Bak ne kadar guzel bisi keske zamaninda kirmasalar ama oluyor iste. En azindan duzeltmek icin ugrasiyor.Aynen bende oleyim her seye acik secik pat pat soleyince zararli ben oluyorum bazen diyorum ki yaa suss ama yokk o dilim varya dilim hic susarmi
Ben geldim kuzumm esim kendini affettirmek icin cay demledi
bazen ole genede dik kafaliki tamam yapiyo canim ozur diliyo alttan aliyo bir dahakine gene ayni gene ayni beni artik biraz sanirim bu yipratti saclamalari sanirim iki bucuk senelik bir donemden gectikten sonra artik gercekten yoruldumu hissediyorum aman neyse gecti gitti isteburdamısın?
bak ne güzel çay demlemiş: )
afiyet olsun, çay çay didin bak eşin yetişti: ))))
bneim oğlaklarda da var kendilerini affettirmek için çay demlerler: )))
ama ne güzel oluyo değilmi o çayı sohbet eşliğinde içmek küslükten sonra: ))))
evlilik aile bu işte, bir barış bir küs....
ayh canim benim yaaa sen mideni usutmiun bunun baska bir neeni olamaz nane limon kaynatsana kendine canimbende üşütmüşüm, gidip biraz afedersin üsküfra ettim rahatladım şimdi biraz: (
akşam yediğim ekmekler tüm tüm mideme oturmuş, midemide üşütmüşüm hazmetmemiş mide yediklerimi üşütmeden.
hee yaaa sorma bende midye cok severim kiscemBitanemmmmmm ayy cok sevindim yemin ederimmmm. Bak ne kadar guzel bisi keske zamaninda kirmasalar ama oluyor iste. En azindan duzeltmek icin ugrasiyor.
solemesi ayip benimkide cnm midye istedi diye gitti aldi gec bi vakitte olsa getirdi bir guzel afiyetle yedim. Benimkide okuzdur ama boyle bisii isteyince aliyor bende hemen yaglari eritiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?