evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kolay gelsin kuzum. bugün bende yoğunum akşama arkadaşa geçeceğim pazar günü evde kalınca temizlik gezme vs. sanada kolay gelsin keyfini çıkarmaya bak

kolay gelsin kuzum. bugün bende yoğunum akşama arkadaşa geçeceğim pazar günü evde kalınca temizlik gezme vs. sanada kolay gelsin keyfini çıkarmaya bak
Kave icegim baslicam birzdan evi tozunu makinesiydi bir saatimi alir
Ayy kuenlerle toplanmak guzel oluyo gir gir samata keyfimi yerine geliyo

Kave icegim baslicam birzdan evi tozunu makinesiydi bir saatimi alir
Ayy kuenlerle toplanmak guzel oluyo gir gir samata keyfimi yerine geliyo

kesinliklee bende şimdi çayımı doldurdum kupama masamın başındayım iş başımı yaptım ama işe başlayamadım ahahahaaa. sonra bide bi sigara içemm sonraası ımmmmm bakarız artıkk

merhaba cnm hoşgeldin topiğimize...
merhaba hoşbuldum
bende 7 yıldır evli 5 yaşında bir oğlan annesiyim
gurbetteyim eşimin memleketinde
özel sektörde çalışıyorum bugünde yarım gün malesef
ev iş çocuk eş sorumluluklar o kadar büyükki bazen pess diyesim geliyor
o zamanda eşim elimden tutup kaldırıyor
eşimle büyük sıkıntılarım yok çok şükür seviyoruz birbirimizi
tahammül edemediğim kaygısız her ota b..ka gülen kaynanam
bir görümcem var melek hiç sıkıntımız olmadı aramızda

evlilikte tilkilik durumuna gelecek olursak otilki çoğu zaman benim

eşimi kıvama getirerek tilkiliğimi yaparım gerektiğinde

ama eşimde saf görünüp uyanıktır kaleyi boş görmesin hemen gardını gerektiği zaman alır

Ne mutlu size her evlilikte muhakakki sıkıntılar üzüntüler kavgalar olur yeter ki bu eşinizle aranızdaki saygıyı sevgiyi bitirmesin. Bende 4.5 yıldır evliyim istanbul dan izmir e gelin geldim burada hiç kimsem yok ve bunun zorluğunu çok çektim halada çekiyorum. İnsan tamamıyla güveneceği bi yakını annesi ablası yada babası olsun ister yanında ama malesef olmayınca çok zor. 1.5 Yıldır da çocuk istiyoruz ama olmadı bekliyorum hala bi mucize olacak ve bebişimizi kucağımıza alacağız.
Eşime gelince benimde eşimle aramda büyük bi problemler olmadı hiç bir zaman. Sadece eşim fazla sevgisini belli eden cinsten değil bitek bu benim canımı sıkıyor. düşünsene zaten aileden uzaktasın yanında kimsen yok bitek eşin var ister istemez herşeyi ondan bekliyoruz tüm eksikliklerini o kapatsın istiyorsun bu yüzden bununla ilgili problemler çok yaşıyorum.Ben çok duygusal bir insanım tam anlamıyla aşk kadınıyım diyebilirim romantiğim eşimin düşünemiyeceği şeyleri düşünürüm. İnce fikirler hep benden çıkar .

Pöfff öyle işte vay be baya bişi anlattım.

hay masallah Allah nazarlardan saklasin sizi kiscem
Ben evde tilkimiyim yoksa daha gurban miyim cozemedim
Ozaman sende tilkilik topigimize hos geldinnn

Biz variz ya kuzumm yaninda
Kendini yalniz hissetme sakin haaa kizarim bakk
Erkeklerin bir cogu sevgisini gosteremiyor acizlik saniyorlar bunu

valla kizlar mezelerimi salatalarimi yaprim bir kori soslu tavugum birde pilavim kaldi onlarida yaptimmi aksama hazirim sayilir

sağol canım.
ayyy böceğin neresini seviyonuz....

erkeklerin çoğu öyle zaten genlerinde var,bizim kadar ince fikirli olamıyorlar malesef
Biz bayanlar iteklemedikçe onlar ögrenemicekler
İnşallah sizinde güzel bir bebişiniz olur tatlım
Evlat ailede huzur mutluluk kesinlikle

hay masallah Allah nazarlardan saklasin sizi kiscem
Ben evde tilkimiyim yoksa daha gurban miyim cozemedim
Ozaman sende tilkilik topigimize hos geldinnn

sizide nazarlardan saklasın
bende 7 yıldır alışmadığım bi kültürün içerisindeyim
ben karadenizli eşim egeli
2 haftadır annecim yanımda , memleketten geldi ziyarete
cumarteside kardeşim geldi üniversiteden yarın annemle beraber dönecekler
ailem ne zaman gelse genelde birhafta 10 gün anca kalırlar
herkes hoşgeldine gelir annecim hizmet eder hazırlık yapar yorulur
giderkende uğurlama bahanesiyle gelirler
ne bi davet ,yemeğe alma yapmazlar
bizde gelen kişi yemeğe alınır ağırlanır
ki benim ailem yılda 1-2 kez anca gelebiliyorlar
bende bu sefer akıllı davranıp yaptım tilkilik
cumartesi akşamı kardeşim gelince
dedim bunlar pazar günü tatil günü demez gelirler hoşgeldin bahanesiyle
sabahtan k.validemi aradım kahvaltıdan sonra annemle kardeşimi gezdireceğimi akşamada ona geleceğimizi söledim
kabul ettii
bende görümcemleri aradım akşama k.validemde olduğumuzu gelin hep beraber olalım diye hepsini orada çıkartttımmm

valla öyle basit atışmalar ikimizde çok seviyoruz ama tayin olma durumlarımız ya da onun annesin devamlı her konuda söz sahıbı olmak ıstemesı ((
Malesef canim benim kv lerin hepsi diyemem amam bir cogu evlatlarin evliliklerinde cok fazla soz sahibi oldugunu dusunuyorlar
Hoş buldum . iyiyim sen?
Iyiyim valla ne olsun hafta sonu yoktum kuzenler geldi aksam bizde kaldi sonraya sirinceye gittik gezdik hafta sonu bakamdim buraya simdi geldim eve bakalim nasil olucak
sağol canım.
ayyy böceğin neresini seviyonuz....
o bikerem bocek deil kiscem
Deniz den cikana bocek denmez yemeden bole deme

kadinin eli ayagi dolanmistirrr
Cok cok iyi yapmisin canim bizdede gelen agirlanir kv biraz senin kolaya kacmis bunca zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…