- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
kolay gelsin kuzum. bugün bende yoğunum akşama arkadaşa geçeceğim pazar günü evde kalınca temizlik gezme vs. sanada kolay gelsin keyfini çıkarmaya bakgunaydin kizlar biliyorsunuzki bugun benim yir tane kuzenim gelicek evime kucuck evime onlari nasil sgdiricam bilmem ama
Bu gece kalacaklar yarin sabahta bizim arabayla sirinceye gidicez
O yuzdennnn benim bugun full calismam lazim yedek yorgan yastiklarimi cikaricam cunku bazilarina yer yatagi yapicam
Meze yemeklerr of of benim bugun cok isim var bacilarrr yardima biriniz geleydi iyiydi bir kavemi icem ise baslicam
Bugun ben olamam yani girersem cok uzuncama surmez size bakar cikarim topik size emanet
Kave icegim baslicam birzdan evi tozunu makinesiydi bir saatimi alirkolay gelsin kuzum. bugün bende yoğunum akşama arkadaşa geçeceğim pazar günü evde kalınca temizlik gezme vs. sanada kolay gelsin keyfini çıkarmaya bak
merhaba cnm hoşgeldin topiğimize...selammmmm ne güzel bir konuymuşşş yeni farkettimmm
Kave icegim baslicam birzdan evi tozunu makinesiydi bir saatimi alir
Ayy kuenlerle toplanmak guzel oluyo gir gir samata keyfimi yerine geliyo
merhaba hoşbuldummerhaba cnm hoşgeldin topiğimize...
merhaba hoşbuldum
bende 7 yıldır evli 5 yaşında bir oğlan annesiyim
gurbetteyim eşimin memleketinde
özel sektörde çalışıyorum bugünde yarım gün malesef
ev iş çocuk eş sorumluluklar o kadar büyükki bazen pess diyesim geliyor
o zamanda eşim elimden tutup kaldırıyor
eşimle büyük sıkıntılarım yok çok şükür seviyoruz birbirimizi
tahammül edemediğim kaygısız her ota b..ka gülen kaynanam
bir görümcem var melek hiç sıkıntımız olmadı aramızda
Hos geldinn canimm yeni acildi sayilir topik ondan yeni fark etmis olabilirsinselammmmm ne güzel bir konuymuşşş yeni farkettimmm
merhaba hoşbuldum
bende 7 yıldır evli 5 yaşında bir oğlan annesiyim
gurbetteyim eşimin memleketinde
özel sektörde çalışıyorum bugünde yarım gün malesef
ev iş çocuk eş sorumluluklar o kadar büyükki bazen pess diyesim geliyor
o zamanda eşim elimden tutup kaldırıyor
eşimle büyük sıkıntılarım yok çok şükür seviyoruz birbirimizi
tahammül edemediğim kaygısız her ota b..ka gülen kaynanam
bir görümcem var melek hiç sıkıntımız olmadı aramızda
hay masallah Allah nazarlardan saklasin sizi kiscemevlilikte tilkilik durumuna gelecek olursak otilki çoğu zaman benim
eşimi kıvama getirerek tilkiliğimi yaparım gerektiğinde
ama eşimde saf görünüp uyanıktır kaleyi boş görmesin hemen gardını gerektiği zaman alır
Biz variz ya kuzumm yanindaNe mutlu size her evlilikte muhakakki sıkıntılar üzüntüler kavgalar olur yeter ki bu eşinizle aranızdaki saygıyı sevgiyi bitirmesin. Bende 4.5 yıldır evliyim istanbul dan izmir e gelin geldim burada hiç kimsem yok ve bunun zorluğunu çok çektim halada çekiyorum. İnsan tamamıyla güveneceği bi yakını annesi ablası yada babası olsun ister yanında ama malesef olmayınca çok zor. 1.5 Yıldır da çocuk istiyoruz ama olmadı bekliyorum hala bi mucize olacak ve bebişimizi kucağımıza alacağız.
Eşime gelince benimde eşimle aramda büyük bi problemler olmadı hiç bir zaman. Sadece eşim fazla sevgisini belli eden cinsten değil bitek bu benim canımı sıkıyor. düşünsene zaten aileden uzaktasın yanında kimsen yok bitek eşin var ister istemez herşeyi ondan bekliyoruz tüm eksikliklerini o kapatsın istiyorsun bu yüzden bununla ilgili problemler çok yaşıyorum.Ben çok duygusal bir insanım tam anlamıyla aşk kadınıyım diyebilirim romantiğim eşimin düşünemiyeceği şeyleri düşünürüm. İnce fikirler hep benden çıkar.
Pöfff öyle işte vay be baya bişi anlattım.
Merhaba canim nasilsin hos geldinÇok güzel bir konu yeni farkettim
valla öyle basit atışmalar ikimizde çok seviyoruz ama tayin olma durumlarımız ya da onun annesin devamlı her konuda söz sahıbı olmak ıstemesıNasil bir tartisma canim ne konuda hayirli olsun bu arada
Hoş buldum . iyiyim sen?Merhaba canim nasilsin hos geldin
bazen ole genede dik kafaliki tamam yapiyo canim ozur diliyo alttan aliyo bir dahakine gene ayni gene ayni beni artik biraz sanirim bu yipratti saclamalari sanirim iki bucuk senelik bir donemden gectikten sonra artik gercekten yoruldumu hissediyorum aman neyse gecti gitti iste
ayh canim benim yaaa sen mideni usutmiun bunun baska bir neeni olamaz nane limon kaynatsana kendine canim
hee yaaa sorma bende midye cok severim kiscem
Hele inciraltinda veya kemeraltindan olursa ufff yemede yaninda yat
Bazen insanligi tutuyo iste bole
erkeklerin çoğu öyle zaten genlerinde var,bizim kadar ince fikirli olamıyorlar malesefNe mutlu size her evlilikte muhakakki sıkıntılar üzüntüler kavgalar olur yeter ki bu eşinizle aranızdaki saygıyı sevgiyi bitirmesin. Bende 4.5 yıldır evliyim istanbul dan izmir e gelin geldim burada hiç kimsem yok ve bunun zorluğunu çok çektim halada çekiyorum. İnsan tamamıyla güveneceği bi yakını annesi ablası yada babası olsun ister yanında ama malesef olmayınca çok zor. 1.5 Yıldır da çocuk istiyoruz ama olmadı bekliyorum hala bi mucize olacak ve bebişimizi kucağımıza alacağız.
Eşime gelince benimde eşimle aramda büyük bi problemler olmadı hiç bir zaman. Sadece eşim fazla sevgisini belli eden cinsten değil bitek bu benim canımı sıkıyor. düşünsene zaten aileden uzaktasın yanında kimsen yok bitek eşin var ister istemez herşeyi ondan bekliyoruz tüm eksikliklerini o kapatsın istiyorsun bu yüzden bununla ilgili problemler çok yaşıyorum.Ben çok duygusal bir insanım tam anlamıyla aşk kadınıyım diyebilirim romantiğim eşimin düşünemiyeceği şeyleri düşünürüm. İnce fikirler hep benden çıkar.
Pöfff öyle işte vay be baya bişi anlattım.
hay masallah Allah nazarlardan saklasin sizi kiscem
Ben evde tilkimiyim yoksa daha gurban miyim cozemedim
Ozaman sende tilkilik topigimize hos geldinnn
Malesef canim benim kv lerin hepsi diyemem amam bir cogu evlatlarin evliliklerinde cok fazla soz sahibi oldugunu dusunuyorlarvalla öyle basit atışmalar ikimizde çok seviyoruz ama tayin olma durumlarımız ya da onun annesin devamlı her konuda söz sahıbı olmak ıstemesı((
Iyiyim valla ne olsun hafta sonu yoktum kuzenler geldi aksam bizde kaldi sonraya sirinceye gittik gezdik hafta sonu bakamdim buraya simdi geldim eve bakalim nasil olucakHoş buldum . iyiyim sen?
o bikerem bocek deil kiscemsağol canım.
ayyy böceğin neresini seviyonuz....
kadinin eli ayagi dolanmistirrrerkeklerin çoğu öyle zaten genlerinde var,bizim kadar ince fikirli olamıyorlar malesef
Biz bayanlar iteklemedikçe onlar ögrenemicekler
İnşallah sizinde güzel bir bebişiniz olur tatlım
Evlat ailede huzur mutluluk kesinlikle
sizide nazarlardan saklasın
bende 7 yıldır alışmadığım bi kültürün içerisindeyim
ben karadenizli eşim egeli
2 haftadır annecim yanımda , memleketten geldi ziyarete
cumarteside kardeşim geldi üniversiteden yarın annemle beraber dönecekler
ailem ne zaman gelse genelde birhafta 10 gün anca kalırlar
herkes hoşgeldine gelir annecim hizmet eder hazırlık yapar yorulur
giderkende uğurlama bahanesiyle gelirler
ne bi davet ,yemeğe alma yapmazlar
bizde gelen kişi yemeğe alınır ağırlanır
ki benim ailem yılda 1-2 kez anca gelebiliyorlar
bende bu sefer akıllı davranıp yaptım tilkilik
cumartesi akşamı kardeşim gelince
dedim bunlar pazar günü tatil günü demez gelirler hoşgeldin bahanesiyle
sabahtan k.validemi aradım kahvaltıdan sonra annemle kardeşimi gezdireceğimi akşamada ona geleceğimizi söledim
kabul ettii
bende görümcemleri aradım akşama k.validemde olduğumuzu gelin hep beraber olalım diye hepsini orada çıkartttımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?