evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kadinin eli ayagi dolanmistirrr
Cok cok iyi yapmisin canim bizdede gelen agirlanir kv biraz senin kolaya kacmis bunca zaman
görgüdür bu,ama herkes bir olmuyor artık bende böyle yaptım napimmmm
kizlar bugun inanilmaz yorgunum ve basim cok agriyo bu gun giremezsem kusura bakmayin lutfen girersem yanitlarim optum hepinizi

geçmiş olsun canımmm

Biz variz ya kuzumm yaninda
Kendini yalniz hissetme sakin haaa kizarim bakk
Erkeklerin bir cogu sevgisini gosteremiyor acizlik saniyorlar bunu

günaydınnn kuzum dün giremedim ama çok bişide kaybetmemişim forum sessiz kalmış.
haklısın erkeklerde sevgi gösterisi acizlik olarak düşünülüyor.

Çok güzel bir konu yeni farkettim
merhaba canım hoşgeldin

hahahah ilk önce gözün aydın canım ne güzel annene kardeşine kavuşmussun. Bencede bizdede gelen misafirleri yemeğe çağırırlar. Sizinkiler eriniyor sanırım ondan çağırmıyorlardır. Ama tilkilik yapmakla çok iyi yapmışssın

kizlar bugun inanilmaz yorgunum ve basim cok agriyo bu gun giremezsem kusura bakmayin lutfen girersem yanitlarim optum hepinizi

geçmiş olsun kuzum tamam yat dinlen sen sonra görüşürüz. Bi ara seninde ifadeni alacağım ona göre iyileşte gel

Naber nasılsın canım ? Dua topiğimize sende katılsana

alacaksan sen al kiscemm ifademi beyaaa

görgüdür bu,ama herkes bir olmuyor artık bende böyle yaptım napimmmm

geçmiş olsun canımmm
Yetistirilme tarzindan cok bende karakterinde olmali senede bir iki sefer gel evine cagirma ayiptir yani ne bilim bana bole seyler cok ters gerci benim kv cagardilarda ne oldu

Benim yaptimi yapma solediklerimi yap ama yada ole bisiy
heee ondan bana vatsaptan tak tak yaziypnn demii sirince cok guzeldi kuzum yaaa gezmedigimiz biyer kalmadi ama ben bittim

Kız küçücük yerde hiç yorulunurmu bizim bbi ablamız var urda gidip kaldıyduk bu senede kalacaktık aksilik çıktı geri döndük, orda erken kalkıp mis gibi kahvaltı etmek ve yanında sevdiğin varsa çok güzel, gidin kalın sizde bi gün aşk tazeleyin kızçe

o bikerem bocek deil kiscem
Deniz den cikana bocek denmez yemeden bole deme

böcek değilde balıkmı denir: )))))
su böcekleride var denizde, onlarda sudan çıkıyo, onlarıdamı yicez şimdi: )))))
böcek işte böcek: ))))))
şaka şaka, bana böceği hatırlattığı için öyle dedim canım, yiyene yeme deme hakkınada sahip değilim.
afiyet olsun: )
zaten dinende hanefi hariç caiz yenmesi, ama hanefilere göre yenmesi günahtır.
e ben hanifiyim bana zaten caiz değil, belki sen hanifi değilsindir.
neyse kırılma sakın bana istemeden kırdımsa seni.....

geçmiş olsun kuzum.....
bir adaçayımı içsen acaba?
gittimi misafirlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…