görgüdür bu,ama herkes bir olmuyor artık bende böyle yaptım napimmmmkadinin eli ayagi dolanmistirrr
Cok cok iyi yapmisin canim bizdede gelen agirlanir kv biraz senin kolaya kacmis bunca zaman
kizlar bugun inanilmaz yorgunum ve basim cok agriyo bu gun giremezsem kusura bakmayin lutfen girersem yanitlarim optum hepinizi
Biz variz ya kuzumm yaninda
Kendini yalniz hissetme sakin haaa kizarim bakk
Erkeklerin bir cogu sevgisini gosteremiyor acizlik saniyorlar bunu
merhaba canım hoşgeldinÇok güzel bir konu yeni farkettim
erkeklerin çoğu öyle zaten genlerinde var,bizim kadar ince fikirli olamıyorlar malesef
Biz bayanlar iteklemedikçe onlar ögrenemicekler
İnşallah sizinde güzel bir bebişiniz olur tatlım
Evlat ailede huzur mutluluk kesinlikle
çok sıkıcı bir durum ama hep sen itele itele nere kadar. Amin canım güzel dileğin için inşallah bizimde bi bebişimiz olur. Dört gözle onu bekliyoruz.
sizide nazarlardan saklasın
bende 7 yıldır alışmadığım bi kültürün içerisindeyim
ben karadenizli eşim egeli
2 haftadır annecim yanımda , memleketten geldi ziyarete
cumarteside kardeşim geldi üniversiteden yarın annemle beraber dönecekler
ailem ne zaman gelse genelde birhafta 10 gün anca kalırlar
herkes hoşgeldine gelir annecim hizmet eder hazırlık yapar yorulur
giderkende uğurlama bahanesiyle gelirler
ne bi davet ,yemeğe alma yapmazlar
bizde gelen kişi yemeğe alınır ağırlanır
ki benim ailem yılda 1-2 kez anca gelebiliyorlar
bende bu sefer akıllı davranıp yaptım tilkilik
cumartesi akşamı kardeşim gelince
dedim bunlar pazar günü tatil günü demez gelirler hoşgeldin bahanesiyle
sabahtan k.validemi aradım kahvaltıdan sonra annemle kardeşimi gezdireceğimi akşamada ona geleceğimizi söledim
kabul ettii
bende görümcemleri aradım akşama k.validemde olduğumuzu gelin hep beraber olalım diye hepsini orada çıkartttımmm
kizlar bugun inanilmaz yorgunum ve basim cok agriyo bu gun giremezsem kusura bakmayin lutfen girersem yanitlarim optum hepinizi
günaydınnn kuzum dün giremedim ama çok bişide kaybetmemişim forum sessiz kalmış.
haklısın erkeklerde sevgi gösterisi acizlik olarak düşünülüyor.
merhaba canım hoşgeldin
hahahah ilk önce gözün aydın canım ne güzel annene kardeşine kavuşmussun. Bencede bizdede gelen misafirleri yemeğe çağırırlar. Sizinkiler eriniyor sanırım ondan çağırmıyorlardır. Ama tilkilik yapmakla çok iyi yapmışssın
geçmiş olsun kuzum tamam yat dinlen sen sonra görüşürüz. Bi ara seninde ifadeni alacağım ona göre iyileşte gel
Günaydın kızçeler
Naber nasılsın canım ? Dua topiğimize sende katılsana
günaydınnn kuzum dün giremedim ama çok bişide kaybetmemişim forum sessiz kalmış.
merhaba canım hoşgeldin
Hoş buldum . erkeklerde sevgi gösterisı acizlik olarak düşünüluyor çok doğru bir söz ;-)
hahahah ilk önce gözün aydın canım ne güzel annene kardeşine kavuşmussun. Bencede bizdede gelen misafirleri yemeğe çağırırlar. Sizinkiler eriniyor sanırım ondan çağırmıyorlardır. Ama tilkilik yapmakla çok iyi yapmışssın
geçmiş olsun kuzum tamam yat dinlen sen sonra görüşürüz. Bi ara seninde ifadeni alacağım ona göre iyileşte gel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dilek-topigine-buyrun-hatunlar.786726/page-17 himen gönderdimgünaydın canım
gönder topin urlsini bakayım
gunaydin canimGünaydın kızçeler
Bak bakkk birileri arkamdan is mi ceviriyy yoksa
alacaksan sen al kiscemm ifademi beyaaagünaydınnn kuzum dün giremedim ama çok bişide kaybetmemişim forum sessiz kalmış.
merhaba canım hoşgeldin
Yetistirilme tarzindan cok bende karakterinde olmali senede bir iki sefer gel evine cagirma ayiptir yani ne bilim bana bole seyler cok ters gerci benim kv cagardilarda ne oldugörgüdür bu,ama herkes bir olmuyor artık bende böyle yaptım napimmmm
geçmiş olsun canımmm
Hemde çok begendim . ;-) ahh ahhDusuncelerimi begendindigin icin tesekkurler can cazim
Kız ben telefon numarasını çevirmesini beceremiyorum iş nasıl çevircemBak bakkk birileri arkamdan is mi ceviriyy yoksa
Benim yaptimi yapma solediklerimi yap ama yada ole bisiyHemde çok begendim . ;-) ahh ahh
heee ondan bana vatsaptan tak tak yaziypnn demii sirince cok guzeldi kuzum yaaa gezmedigimiz biyer kalmadi ama ben bittimKız ben telefon numarasını çevirmesini beceremiyorum iş nasıl çevircemNörün?
Benim yaptimi yapma solediklerimi yap ama yada ole bisiy
heee ondan bana vatsaptan tak tak yaziypnn demii sirince cok guzeldi kuzum yaaa gezmedigimiz biyer kalmadi ama ben bittim
Benim yaptimi yapma solediklerimi yap ama yada ole bisiy
evlilikte tilkilik diyorsun ama sohbet alanı gibi tiyolar nerde
o bikerem bocek deil kiscem
Deniz den cikana bocek denmez yemeden bole deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?