Yaaa sorma gelip bana sarilmalar opmeler askim sana her zaman bunlari yasatamiyorum affet demeler milletin yaninda sapur sapur goturdu beniKız küçücük yerde hiç yorulunurmubizim bbi ablamız var urda gidip kaldıyduk bu senede kalacaktık aksilik çıktı geri döndük, orda erken kalkıp mis gibi kahvaltı etmek ve yanında sevdiğin varsa çok güzel, gidin kalın sizde bi gün aşk tazeleyin kızçe
Hec te bikerem bocek deil ve tadi enfessböcek değilde balıkmı denir: )))))
su böcekleride var denizde, onlarda sudan çıkıyo, onlarıdamı yicez şimdi: )))))
böcek işte böcek: ))))))
şaka şaka, bana böceği hatırlattığı için öyle dedim canım, yiyene yeme deme hakkınada sahip değilim.
afiyet olsun: )
zaten dinende hanefi hariç caiz yenmesi, ama hanefilere göre yenmesi günahtır.
e ben hanifiyim bana zaten caiz değil, belki sen hanifi değilsindir.
neyse kırılma sakın bana istemeden kırdımsa seni.....
geçmiş olsun kuzum.....
bir adaçayımı içsen acaba?
gittimi misafirlerin?
gulmektem oldum
bu istegin canim cok cok dogal bir istek rahat hisset kendiniEvlilikte yapılan bir tilkilik hikayesi olsa herkes bunu yazsa neyse sohbette evlilik üzerine olsa neyse çok şey istiyorum sanırım
canim dikkat edersenkonunun basindada yazdigim gibi burasi hem dertlesme alani hem sohbet hemde gir gir alani
Burda simdi kimsenin derdi yokken ben kime ne ogut vereyim ogut en guzel dertliyken alinir
Ben burda neleri i yazdim nelerimi paylastim okadar arkadasim bana akil verdiki anlatamam sana
Tabiki dertlesicemiz ve ogut verip alicamiz gunlerimizde olucak
Hee bu arada bir sknti varsa her zaman dinlerim seni bacim haberin ola
Ay ne güzel canım benim ya afferin onaYaaa sorma gelip bana sarilmalar opmeler askim sana her zaman bunlari yasatamiyorum affet demeler milletin yaninda sapur sapur goturdu beni
Beratmm canim dikkat edersenkonunun basindada yazdigim gibi burasi hem dertlesme alani hem sohbet hemde gir gir alani
Burda simdi kimsenin derdi yokken ben kime ne ogut vereyim ogut en guzel dertliyken alinir
Ben burda neleri i yazdim nelerimi paylastim okadar arkadasim bana akil verdiki anlatamam sana
Tabiki dertlesicemiz ve ogut verip alicamiz gunlerimizde olucak
Hee bu arada bir sknti varsa her zaman dinlerim seni bacim haberin ola
Hec te bikerem bocek deil ve tadi enfess
Cinliler hamam bocugu yiyolar sen git onlara sole
gulmektem oldum
Kizim kral mezarligi gibi bir mezarligi var dagin tepesinde biz normal yoldan gicegimize ust yoldan gittik yeminle dussek gebercezAy ne güzel canım benim ya afferin ona
AA sız farklı yerden gitmişiniz o zaman kuzum, selçuktaki tabelaları takip etseydiniz keşke öyle daha kolay, bildiğin dağın tepesi ama çok ferah, evim olsa orda yaşarım ben bi de bahçem olsun köpek tavuk ördek tavşan keçi bir sürü hayvan beslerimKizim kral mezarligi gibi bir mezarligi var dagin tepesinde biz normal yoldan gicegimize ust yoldan gittik yeminle dussek gebercez
Olsek orda altinay kimse bizi bulamazdi kopekler havliyo dagda donus yolunu bulamadik odum koptu
Nirdesin kız omoniyemi gittinBugun evimde deilim kizlar kocam m Ankaraya gitti bugun yalnizlari oynadim
heeeeyaaa dinliyom valla beni yengemlere tek birakti vatsaptan bir yazilar bir yazilarr herifimeee biseyler oliyyyyNirdesin kız omoniyemi gittinkafa dinle Ecük
Emekliliğimizde Allah bizede nasip etsin kuzumMatematik koyu var bayildimmmmm oraya resmennn evlerr offf nasil biz haybeye yasiyomusuz kiscem
Sen Ecük yanaş Ecük geri çek kendini kaçan kovalanırheeeeyaaa dinliyom valla beni yengemlere tek birakti vatsaptan bir yazilar bir yazilarr herifimeee biseyler oliyyyy
ozamana kadderr ben yasarsam bakariz yavremEmekliliğimizde Allah bizede nasip etsin kuzum
heyaaa benim kocam romantikmis benim haberim yokmus geldiginde yemegine sap atamda kafam rahat etsinSen Ecük yanaş Ecük geri çek kendini kaçan kovalanırsüslenip püslenip whatsappa bi foto koy bak nasıl pervane oluyor
ozamana kadderr ben yasarsam bakariz yavrem
heyaaa benim kocam romantikmis benim haberim yokmus geldiginde yemegine sap atamda kafam rahat etsin
ayhhh yeminle biz bir kahvalti yerine gittik inanilmaz guzeldi yaaa sirincenin bu kadar guzel oldugunu bilmiyordumEki Görüntüle 1381347
Eki Görüntüle 1381348
Kaldığımız yer burasıydı kuzum, tepede bi yerde tüm köy gözüküyor, süperdi, çok istiyorum tekrar gitmeyi ah
hos geldin kiscem beyaaagünaydın kızlarr ben geldim ne kaynatmışsınız yine
Yaaa sorma gelip bana sarilmalar opmeler askim sana her zaman bunlari yasatamiyorum affet demeler milletin yaninda sapur sapur goturdu beni
hoşbulduk özlediniz mi beni dün giremedim pek ama hiç merak etmişede benzemiyorsunuz sanırım hıhh bu kız öldümü kaldımı ne oldu @balböceği bu lafım sanadaayhhh yeminle biz bir kahvalti yerine gittik inanilmaz guzeldi yaaa sirincenin bu kadar guzel oldugunu bilmiyordum
hos geldin kiscem beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?