evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Yaaa sorma gelip bana sarilmalar opmeler askim sana her zaman bunlari yasatamiyorum affet demeler milletin yaninda sapur sapur goturdu beni

Beratmm canim dikkat edersenkonunun basindada yazdigim gibi burasi hem dertlesme alani hem sohbet hemde gir gir alani
Burda simdi kimsenin derdi yokken ben kime ne ogut vereyim ogut en guzel dertliyken alinir
Ben burda neleri i yazdim nelerimi paylastim okadar arkadasim bana akil verdiki anlatamam sana
Tabiki dertlesicemiz ve ogut verip alicamiz gunlerimizde olucak
Hee bu arada bir sknti varsa her zaman dinlerim seni bacim haberin ola

Hec te bikerem bocek deil ve tadi enfess
Cinliler hamam bocugu yiyolar sen git onlara sole
gulmektem oldum

Son düzenleme:
Evlilikte yapılan bir tilkilik hikayesi olsa herkes bunu yazsa neyse sohbette evlilik üzerine olsa neyse çok şey istiyorum sanırım

canim dikkat edersenkonunun basindada yazdigim gibi burasi hem dertlesme alani hem sohbet hemde gir gir alani
Burda simdi kimsenin derdi yokken ben kime ne ogut vereyim ogut en guzel dertliyken alinir
Ben burda neleri i yazdim nelerimi paylastim okadar arkadasim bana akil verdiki anlatamam sana
Tabiki dertlesicemiz ve ogut verip alicamiz gunlerimizde olucak
Hee bu arada bir sknti varsa her zaman dinlerim seni bacim haberin ola [/QUOTE]

bu istegin canim cok cok dogal bir istek rahat hisset kendini
Iste isteee sen evliydin dimi

Ay ne güzel canım benim ya afferin ona

Ay ne güzel canım benim ya afferin ona
Kizim kral mezarligi gibi bir mezarligi var dagin tepesinde biz normal yoldan gicegimize ust yoldan gittik yeminle dussek gebercez
Olsek orda altinay kimse bizi bulamazdi kopekler havliyo dagda donus yolunu bulamadik odum koptu

Kizim kral mezarligi gibi bir mezarligi var dagin tepesinde biz normal yoldan gicegimize ust yoldan gittik yeminle dussek gebercez
Olsek orda altinay kimse bizi bulamazdi kopekler havliyo dagda donus yolunu bulamadik odum koptu
AA sız farklı yerden gitmişiniz o zaman kuzum, selçuktaki tabelaları takip etseydiniz keşke öyle daha kolay, bildiğin dağın tepesi ama çok ferah, evim olsa orda yaşarım ben bi de bahçem olsun köpek tavuk ördek tavşan keçi bir sürü hayvan beslerim

Matematik koyu var bayildimmmmm oraya resmennn evlerr offf nasil biz haybeye yasiyomusuz kiscem

heeeeyaaa dinliyom valla beni yengemlere tek birakti vatsaptan bir yazilar bir yazilarr herifimeee biseyler oliyyyy
Sen Ecük yanaş Ecük geri çek kendini kaçan kovalanır süslenip püslenip whatsappa bi foto koy bak nasıl pervane oluyor

ozamana kadderr ben yasarsam bakariz yavrem

heyaaa benim kocam romantikmis benim haberim yokmus geldiginde yemegine sap atamda kafam rahat etsin

Kaldığımız yer burasıydı kuzum, tepede bi yerde tüm köy gözüküyor, süperdi, çok istiyorum tekrar gitmeyi ah

ayhhh yeminle biz bir kahvalti yerine gittik inanilmaz guzeldi yaaa sirincenin bu kadar guzel oldugunu bilmiyordum

hos geldin kiscem beyaaa
hoşbulduk özlediniz mi beni dün giremedim pek ama hiç merak etmişede benzemiyorsunuz sanırım hıhh bu kız öldümü kaldımı ne oldu @balböceği bu lafım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…