uzakta ya simdi bacim bendenwaofff ne güzel bişi bu bölee beeeee ahah benimkiylede maşallah diyelim bu aralar pek bi iyiyiz cicim ayları gibiyiz
bi keremm kim sana ilk hos geldin dedi heh sole bakim kim optu senihoşbulduk özlediniz mi beni dün giremedim pek ama hiç merak etmişede benzemiyorsunuz sanırım hıhh bu kız öldümü kaldımı ne oldu @balböceği bu lafım sanada
uzakta ya simdi bacim benden
Ankarada ondan ates basina vurmus
bi keremm kim sana ilk hos geldin dedi heh sole bakim kim optu seni
Cikma sende beraber kaynatalim bacimNe kaynatıyonuz siz bensiz heee
Hafta sonu nasil gecti kiscemuzak olmak iyidir arada özlenmeli insan. Uzaktayken daha farklı oluyor bazı şeyleri daha fazla anlıyor insan sevdiğini mesela
ewt sen dedin hoşgeldin iyi tamam hadi öyle olsun bende sana öpücük yolluyorum bak aşşağıya
Benim oduna ve butun odunlara gelsinBugün çok güzel bir söz daha öğrendim bizlere gelsin
''İnsan beklentisi kadar mutludur. Formül: Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk ''
Nasıl ama tam bizlik.kim söylemişse çok doğru
kafama esti kiralık evlere baktım canım ya , manavkuyuda oturalım diyoduk abov o da ne , en ucuzu 1000tl ve ben yeni gelinim yahu banyası mutfağı dökülüo resmenCikma sende beraber kaynatalim bacim
Biliyosun canim benim oturdugum yeri benim evim cok iyi bir ev deil 400 kira veriyoruz normalde kiralar 600 den basliyo manavkuyu bolgesinde ise dedigin fiyatlar kiralarcok ucukkafama esti kiralık evlere baktım canım ya , manavkuyuda oturalım diyoduk abov o da ne , en ucuzu 1000tl ve ben yeni gelinim yahu banyası mutfağı dökülüo resmenevka3 manavkuyuya göre biraz daha iyi kiraları , anam napıcaz biz bilmiyorum ya
aynen yawrum ya çok uçuk , bende hayırlısı ile hastaneye bi atansam kuzum çok rahatlıcazda işte pof , nişanlım slihli devlt hast.de bende diyorum ki orda oturalım , nasıl olsa izm.e yakın haftasıonu gelirz izmre gezmeye, bi kaç sene sonra tayinini izmire alcaz diyorum ama bakalım işte benim orda iş bulmam problem o da onu düşnüyor.Biliyosun canim benim oturdugum yeri benim evim cok iyi bir ev deil 400 kira veriyoruz normalde kiralar 600 den basliyo manavkuyu bolgesinde ise dedigin fiyatlar kiralarcok ucuk
vuhuuuu büyüksün hatun
Gecim cok zor bacim bende cv mi verdim hala belli degilmis olur eiye dua eder durumdayim nerdeyseaynen yawrum ya çok uçuk , bende hayırlısı ile hastaneye bi atansam kuzum çok rahatlıcazda işte pof , nişanlım slihli devlt hast.de bende diyorum ki orda oturalım , nasıl olsa izm.e yakın haftasıonu gelirz izmre gezmeye, bi kaç sene sonra tayinini izmire alcaz diyorum ama bakalım işte benim orda iş bulmam problem o da onu düşnüyor.
İnşallah canım , haber gelmezse arkadaş haber bekliyor benden canım , eşinle gider oturur görüşürsünüz şartlarını avukatla. Valla çok zor kuzum . Bi mobilya beğendim 5.000 tl , ay düşünüyorum şimdi biz nasıl ev kurcaz, kv nişanlımın parasını almasaydı rahat rahat yapıcaktık hatta kendi evimize çıkar kira gibi öderdik ama öyle değil işte, kv ben okuttum diyo alıo parasını ama tabi ağzına bir parmak bal çalıyor, okutmuş okutmasına ama okul için kredi almış nişanlım 10bin tl onu anlayamıyorumGecim cok zor bacim bende cv mi verdim hala belli degilmis olur eiye dua eder durumdayim nerdeyse
Coktuk be bacim
Bir hafta daha beklicem eger olmazsa zaten arkasinin yaninda baslarim olmazsaİnşallah canım , haber gelmezse arkadaş haber bekliyor benden canım , eşinle gider oturur görüşürsünüz şartlarını avukatla. Valla çok zor kuzum . Bi mobilya beğendim 5.000 tl , ay düşünüyorum şimdi biz nasıl ev kurcaz, kv nişanlımın parasını almasaydı rahat rahat yapıcaktık hatta kendi evimize çıkar kira gibi öderdik ama öyle değil işte, kv ben okuttum diyo alıo parasını ama tabi ağzına bir parmak bal çalıyor, okutmuş okutmasına ama okul için kredi almış nişanlım 10bin tl onu anlayamıyorum
Sen citirsin ben tombulak geziyomyok canım sende taze çıtır hatunlarız niye çökelim
Tamam kuzucum , nehirnilin tariflerine bakıyorum harika yemek tarifleri varBir hafta daha beklicem eger olmazsa zaten arkasinin yaninda baslarim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?