Sen citirsin ben tombulak geziyom
Dombulum dolbulum dombulummmhadi neynnn ezme kendini
afiyet olsun canımben kactim yimek yicimm
yoğun ve yorgun sadece pazar günü evde olunca malüm iş mi gezmemi hangi birine yetişeceğini şaşıyor insanHafta sonu nasil gecti kiscem
gelsin bütün odunlara gelsin doğru söylüyorsun.Benim oduna ve butun odunlara gelsin
Biliyosun canim benim oturdugum yeri benim evim cok iyi bir ev deil 400 kira veriyoruz normalde kiralar 600 den basliyo manavkuyu bolgesinde ise dedigin fiyatlar kiralarcok ucuk
oha o parayla gecinen varyoğun ve yorgun sadece pazar günü evde olunca malüm iş mi gezmemi hangi birine yetişeceğini şaşıyor insan
gelsin bütün odunlara gelsin doğru söylüyorsun.
manavkuyu çok uçtu canım benim işyerimde orada adliye ye yakınız en kötü daire 1000 tl den başlıyor.
yalniz biraktin beni keratahadi neynnn ezme kendini
bırakmadım kız sen gidiverdinyalniz biraktin beni kerata
Hee bende yedim ben gidince sen gitmee alla allabırakmadım kız sen gidiverdin
Gellllll yamacima gelllllyoğun ve yorgun sadece pazar günü evde olunca malüm iş mi gezmemi hangi birine yetişeceğini şaşıyor insan
gelsin bütün odunlara gelsin doğru söylüyorsun.
manavkuyu çok uçtu canım benim işyerimde orada adliye ye yakınız en kötü daire 1000 tl den başlıyor.
çok cicilerrr canımm çeyiz alışverişimi sen naptın bu arada nişanlınla aranızı düzelttin mi o telefon mevzusundan sonraa
Gellllll yamacima gelllll
ne olduuuuugunaydin kizlar guzel bir gune merhaba demek isterdim ama malesef deil
Düzelttik canım biliyor suçunu hallenip duruyor banaçok cicilerrr canımm çeyiz alışverişimi sen naptın bu arada nişanlınla aranızı düzelttin mi o telefon mevzusundan sonraa
evet çeyiz alışverişi yapıyorum , yağdanlık tuzluk ve baharatlık seti takım aldımçok cicilerrr canımm çeyiz alışverişimi sen naptın bu arada nişanlınla aranızı düzelttin mi o telefon mevzusundan sonraa
Esimle annesi kardesiyle fena kapismislarne olduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?