Bence cok guzeller canim hayirli olsunevet çeyiz alışverişi yapıyorum , yağdanlık tuzluk ve baharatlık seti takım aldım
hadi ya kötü olmuş sebep ne pekiEsimle annesi kardesiyle fena kapismislar
SAĞOLASIN KUZUMBence cok guzeller canim hayirli olsun
kaynında ne fenamış kızSebebbi esim kv yanina gitti yardim istemis kaynimda sorun cikarmis iste baya agir birbirlerine girmisler gece bana yazdi iste evi terkettim diye konustuk baya annesi sonraikna etmis gitmis gece kalmis ama sabah simdi yolda
bide beni aradi gecr ist gelebilirmisin diye niye jip benim ustme yaa bfenim ustume gecir diyokaynında ne fenamış kız
hep kendi başını kendi yakıyo cezasını siz çekiyonuz bu kadarıda fazla amabide beni aradi gecr ist gelebilirmisin diye niye jip benim ustme yaa bfenim ustume gecir diyo
canım benim ya adam ne düşüncelerle gitti ne yaşadı çok kötü olmuş ama boşver birde şu acıdan bak senin için izmire geldi ama bunun doğru karar olduğunu daha iyi anlamıştır.Sebebbi esim kv yanina gitti yardim istemis kaynimda sorun cikarmis iste baya agir birbirlerine girmisler gece bana yazdi iste evi terkettim diye konustuk baya annesi sonraikna etmis gitmis gece kalmis ama sabah simdi yolda
bide beni aradi gecr ist gelebilirmisin diye niye jip benim ustme yaa bfenim ustume gecir diyo
canim bugun okadar yogun bir gun ki telefonumda bile watsap saatlerce acik kalmiss elime alip bakamadim bileKızlar hepiniz nerdesiniz ? pof çok canım sıkkın
Nişanlım aradı , gergindi her zaman ki gibi ( askerlik gerginliği değil her zaman bir sebebi vardır mutlaka) benimle soğuk soğuk konuşmalar , yok mesaj atmıyosun sen hiç bilmem ne bana saldırmaya çalışıyor falan işte sonra dedi ki rahatsız eden var mı saklıyor musun benden ne giydin diye sordu , bende bunalıyorum bu tarz şeylerden ama bile bile yine der, bende dedim ki sorma artık bunları ya güveniyosundur ya güvenmiyosundur sen sorunca kötü hissediyorum kendimi dedim , oo saydırdı bu telefonu kırcam vs. demeler. Telefonda yazdım kendimi ifade ediyorum işte kendimi kötü hissediyorum sen bni anlamıosun vs. diye , neymiş ben öle demicekmişim kavga çıkartıyomuşum öyle mesajlar atmıcakmışım vs. tamam dedim uzun mesajda atmam, üzüntümüde dile getirrmem, hislerimi belli etmem, insan olmadığımı unutmuşum k.bakma aşkım dedim, senin piskolojine tüküreyim diyo bana, ya bana dese ki aşkım tamam öyle demem bnde şu sebepten dolayı soruyorum dese bitti hep alttan almaktan yoruldum, biraz önce arıo yine diyo ki neden mesaj atmıyorsun beni şaşırtıyorsun artık sen , hep böylesin zaten , ben çıkartıyormuşum kavgayı ona göre o bişi yapmıyormuş o ne sorursa ben cevp vermek zorundaymışım benimle böyle konuşuo yaa , kızlar bıktım artık ya alttan al al daralıom bi kerede ben yaptım demio gönlümü almıo hiç bişi yokmuş gibi yapıo bu da benim canımı yakıo, bende mesaj attım benim hakkımı yediğin için ve döktürdüğün tüm göz yaşları için sana helallik vermiycem dedim çok ciddiydim bu konuda, napıcam bilmiyorum bununla , başı ağrır benle kvga eder , işi yoğundur benle kvga eder , yok dolunay var bana geliyorlar der bana sarar ya bıktırdı artık. Nasıl piskolojik savaş açayım buna anlamadım ya ? O yüzden ayrılıp ayrılmamak için askerden gelmesini bekliyorum.
canım benim kıyamam sana çok haklısın herşeyi tek taraflı yüklenmek seni yoruyor artık.kusura bakma canım benim ama senin nişanlın sanırım biraz fazla bencil. Askerden geldikten sonra bence açık açık konuş. Evlilik çocuk oyuncağı değil tamam seviyorsun ama sevgi malesef bu devirde ne karın doyuruyor nede gönlünü .
Tek taraflı fedakarLık insanı yıpratıyor birde daha evli değilken böylesin. Askerden geldikten sonrada gözlemle baya bi gözlemle ama bir iki ay boyunca herşeyiyle dikkatli izle. En ufak bi kavganızda sana nasıl davranıyor gönlünü alıyor mu yoksa inat edip senden mi bekliyor. Küfür mü ediyor vs.vs iyi bir gözlemci olman lazım daha sonrada al karşına konuş. Baktın askerdeki gibi değil ozaman işler değişir..Ve malesef her erkek öküzdür içinde odunluk var çünkü biz kadınlar gibi ince fikirli olamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?