- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
hımm çocukların hastamı canım geçmiş olsun.Valla kimsecikler yok burada ben de ancak cocuklara buhar yaoiorum ilac veriyorum uyutuyorum yemek yediriyorum temizlik yapiorum oyle iste.....
aynn dediğindenim canımGüzel bi konu takipteyimEvli,çalışan,henüz çocuksuz,kendi ailesinden uzakta ve mızmız inatçı bir eşi olan biri olaraktan,birşey öğrenme hevesindeyim buradan
Hos geldin canim nasilsinGüzel bi konu takipteyimEvli,çalışan,henüz çocuksuz,kendi ailesinden uzakta ve mızmız inatçı bir eşi olan biri olaraktan,birşey öğrenme hevesindeyim buradan
Attın başımıza kurabiyeni topiğe ne uğruyon ne bişe ne yorum nerdesin sen bacımmm..millet yazmayinca kimse yamiyor hee buralaraaa simdiii soleyin bakammm kimden baslasammm kimdennn
Biri cay mi dediSelam canlar ne oluyor size giiizzzlaaarrr nerdesiniz yaaavvv krizantem kac gun oldu caysiz kaldik gel de cay demle bize baciii
Vayhhh ozledin mi beni yoksamAttın başımıza kurabiyeni topiğe ne uğruyon ne bişe ne yorum nerdesin sen bacımmm..
EvettVayhhh ozledin mi beni yoksam
Kv geldi ankaradan ondangiremedim canim
Yaa sorma geldi arkasindan tsunami izi birakti gitti her geldiginde bole oluyorEvettgözlerim aradı seni canımcım hımm kaynana ise söz konusu akan sular durur..aney
İyi diyelim olsun sen nasılsın canımHos geldin canim nasilsin
Acikcasi iyi olmaya calisanlardanim canim bu aralar canim fena skkn aslindaİyi diyelim olsun sen nasılsın canım
Aynen benim de öyle,doldum taşıyorumAcikcasi iyi olmaya calisanlardanim canim bu aralar canim fena skkn aslinda
Ya benim kv demle ilgili evlendigimizden beri hep bir nusumet gitmedi gitti her seyi beni mesul tutmasindan biktim artikAynen benim de öyle,doldum taşıyorumsenin neden sıkkın
kayınvalide sornları zor allah yardım etsin düzelmezler senin kabullenmeni beklerlerYa benim kv demle ilgili evlendigimizden beri hep bir nusumet gitmedi gitti her seyi beni mesul tutmasindan biktim artik
Ya malesef canim benim kv fazlaca sorunlu hemde fazlaca dikinin kemigi yok ogluyla kavga ettikayınvalide sornları zor allah yardım etsin düzelmezler senin kabullenmeni beklerler
eyvaaah laflara bak senYa malesef canim benim kv fazlaca sorunlu hemde fazlaca dikinin kemigi yok ogluyla kavga etti
Bana ne diyo biliyonusun sen hic iyi bir gelin deilsin esinin zincirlerini tutamiyosun diyo
Ana ogul arasina ben ne karisirim kaynim daha bekar
Diyorki onunda evlili bole olursa beni huzur evine yatirin bize gelirsin dedim
Sizin evineze geliceme kendimi canli canli mezara gomerim daha iyi dedi baskasi olsa coktan silmisti
Ama genee esimin hatiri var iste ne diyim
Gercekten yok hemde bunlari solediginde hemde annemin yanindaydik kadin neye ugradigini sasirdi aman ya ne kadar sureli evlisineyvaaah laflara bak sengerçekten dilinin kemiği yokmuş
mayısta evlendim ben senGercekten yok hemde bunlari solediginde hemde annemin yanindaydik kadin neye ugradigini sasirdi aman ya ne kadar sureli evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?