Ay canim benim daha cicim ayindasiniz sanirimmayısta evlendim ben sen
cicim aylarını geçtik canım,normalde öyle olmamz lazım ama nerdeee buluttan nem kapan herşeyi sorun eden bi adam var başımdaAy canim benim daha cicim ayindasiniz sanirim
Neyden en cok sorun cikartiyorki canimcicim aylarını geçtik canım,normalde öyle olmamz lazım ama nerdeee buluttan nem kapan herşeyi sorun eden bi adam var başımda
Benim kocamda öyle,kıskanç malesef burnumdan getiren kıskançlardanbenim kocam mesela evlendigimiz ilk gunler cok sinirli asabiydi ve kiskancti ilk senemde burnumdan getrdi her seyi
Kv geldi canim ondan nete giremez oldumAnnaaa kiz nereye gitin ben ancak gelebildim yaa yemek bulasik derken yetisemedim size. Bebegimi uyutayim bariii
bu senin tavirlarina bagli canim benim kocam cok anlamda degistiBenim kocamda öyle,kıskanç malesef burnumdan getiren kıskançlardan,ailem geldiğinde suratı gülmez, onlar istanbulda biz tekirdağda oturuyoruz,ayda bir kere geliyolar o bile çok gelio kocama her ay kimin ailesi gelirmiş böyle,bizm zaten gittiğimiz yok çalışıyoruz bi pazarımız var, onun ailesi edirnede gelmiyolar pek benimkiler gelincede böyle söylüyo işte,suratı düşüyo ailemde anlıyo haliyle, ilk günler dedin canım sonradan değiştimi kocan,benimkide değişirmi acep
Baştan iyi tavır koymak gerekiyo sanırım herşey ilk zamanlarda oluyo,rayına oturduktan sonra devamı geliyo zaten dimibu senin tavirlarina bagli canim benim kocam cok anlamda degisti
Resmen evrim gecirdi tabiki bu ailesinin gercek yuzunu gorene kadar oldu ilk basta beni cok milletin yaninda rezil etti kufur etti hic affedemicem kadar kirdi beni cok gez ciddi ciddi ayrilmayi dusundum cok kez
Ama cokk sonra kafasina dank etti en son ailesi geldikten sonra yaptigi seyler annesinden sogumasina neden oldu canim
Bu tabiki insan dan insana degisir canim her evlilikler belli bir zaman sonra oturmaya basliyor bunu simdi daha iyi hissediyorumBaştan iyi tavır koymak gerekiyo sanırım herşey ilk zamanlarda oluyo,rayına oturduktan sonra devamı geliyo zaten dimi
Malesef kırılmadan olsa ne iyiBu tabiki insan dan insana degisir canim her evlilikler belli bir zaman sonra oturmaya basliyor bunu simdi daha iyi hissediyorum
Ilk senemizle simdikilerin arasinda daha fark var ama hic bisey krlmadan olmuyor
kuzum benim gayganaylan zaten hic bir zaman aram duzelmedi hic bir zaman duzelmesinide istemiyorum zaten ama ben elimden geldiginde iyi davranmaya calisiyorumMalesef kırılmadan olsa ne iyi
bence kendinden başla neden acaba bi düşün bakemmmillet yazmayinca kimse yamiyor hee buralaraaa simdiii soleyin bakammm kimden baslasammm kimdennn
Vurma kiz kafama kafamabence kendinden başla neden acaba bi düşün bakemm
bisey dusunemiyorum ama cok kirginim esim gecen aramis beni ona korumaya calismis ona bile cemkirip kapatmisBacim bu kaynnlar bize niye rahat vermiyo hic sanki yukuz sirtlarinda. Niye gelmis seninki huzur bozmaktan bska yarari oldu mu size allah askina!!!! Birak gitsin huzurevine, neymis evimize gelmezmis gun gelir dusersiniz elimize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?