evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
benim kocam mesela evlendigimiz ilk gunler cok sinirli asabiydi ve kiskancti ilk senemde burnumdan getrdi her seyi

ben simdilik cikiyorum hanzadecim
Esim gelicek annemlere gidicez hazirlanmam lazim
Yarin gorusurz iyi aksamlar

Annaaa kiz nereye gitin ben ancak gelebildim yaa yemek bulasik derken yetisemedim size. Bebegimi uyutayim bariii

benim kocam mesela evlendigimiz ilk gunler cok sinirli asabiydi ve kiskancti ilk senemde burnumdan getrdi her seyi
Benim kocamda öyle,kıskanç malesef burnumdan getiren kıskançlardan ,ailem geldiğinde suratı gülmez, onlar istanbulda biz tekirdağda oturuyoruz,ayda bir kere geliyolar o bile çok gelio kocama her ay kimin ailesi gelirmiş böyle,bizm zaten gittiğimiz yok çalışıyoruz bi pazarımız var, onun ailesi edirnede gelmiyolar pek benimkiler gelincede böyle söylüyo işte,suratı düşüyo ailemde anlıyo haliyle, ilk günler dedin canım sonradan değiştimi kocan,benimkide değişirmi acep

bu senin tavirlarina bagli canim benim kocam cok anlamda degisti
Resmen evrim gecirdi tabiki bu ailesinin gercek yuzunu gorene kadar oldu ilk basta beni cok milletin yaninda rezil etti kufur etti hic affedemicem kadar kirdi beni cok gez ciddi ciddi ayrilmayi dusundum cok kez
Ama cokk sonra kafasina dank etti en son ailesi geldikten sonra yaptigi seyler annesinden sogumasina neden oldu canim

Baştan iyi tavır koymak gerekiyo sanırım herşey ilk zamanlarda oluyo,rayına oturduktan sonra devamı geliyo zaten dimi

Baştan iyi tavır koymak gerekiyo sanırım herşey ilk zamanlarda oluyo,rayına oturduktan sonra devamı geliyo zaten dimi
Bu tabiki insan dan insana degisir canim her evlilikler belli bir zaman sonra oturmaya basliyor bunu simdi daha iyi hissediyorum
Ilk senemizle simdikilerin arasinda daha fark var ama hic bisey krlmadan olmuyor

Malesef kırılmadan olsa ne iyi
kuzum benim gayganaylan zaten hic bir zaman aram duzelmedi hic bir zaman duzelmesinide istemiyorum zaten ama ben elimden geldiginde iyi davranmaya calisiyorum
Ben zaten evliligimde hem esimden cok cektim hemde gaynana denen o illetten huyu kuruyasica
Neyse ben evlendigimde esimin is kurmasi yuva kurmasi dugun yapmasi herseyi biz alttan almaya biz yapmaya calistik elimde ne alyansim kaldi ne bilezigim hepsini aldilar sozde borca odediler ses cikarmadim
Esimle ben evlendigimizde 200 bin borca girdik isi yeni acmis ondan da girdik iceri calistik cabaladik babamdan da destek gorduk yeri geldi isci gibi calistik iki bucuk sene sonra yirmi milyar borcumuz kaldi hangi iste okadar senede okadar borc odeyebilirsn allah askina harbi
Benim kizmam gerekirken evlendigimden beri borc oduyorum kotu bir evde yasiyorum siz keyfinizi suruyorsunuz yardim etmiyorsunuz demedim demem fesatlik yapmadim ama artik zoruma gider oldu hemde cok zoruma gidiyor artik
Bunlar bu borc odeme zamanlarimizda bize otuz bin para yolladilar cunku karnim esimin hissesine ait ev satildi 50 bine bunlar bize bizde borcumuzu kapaticaz diye okadarini yolladilar birde borc olarak verdiler sen dusun
Gecen gene geldi benim huysuz gaygana gecen hafta iste
Zaten huysuzun teki insanlari asalamayi kendini ovmeyi cok sever
Esimi dayisi gilin yaninda azarlamaya calisti esimde kiyameti kopardi onun gunun yaninda dedikodu mazemesi ediyosun bizi evde ne dicekken de burda konusma dedi kavga patladi ne evlatligimiz kaldi ne insanligimiz
Agliyoo yok kaynimda evlenince eger onunda evliligi bole olucaksa beni huzur evine yatirinda falan anne dedim sacmalama ben ne gune duruyorum ne dedi biliyomusun senin evine geliceme kendimi mezara canli canli gomerim daha iyi dedi sen hic iyi bir gelin deilsin
Niye ben kocaman zinciri tutamiyomusum tovbe yaa
Annemlere gitmis annemle konusmus bunlari anlatmis annemin yaninda bana el opturmemeler
Rezillik otesi bazen bu nasil bir insan diyorum yani

Bacim bu kaynnlar bize niye rahat vermiyo hic sanki yukuz sirtlarinda. Niye gelmis seninki huzur bozmaktan bska yarari oldu mu size allah askina!!!! Birak gitsin huzurevine, neymis evimize gelmezmis gun gelir dusersiniz elimize.....

bence kendinden başla neden acaba bi düşün bakemm
Vurma kiz kafama kafama
Bacim bu kaynnlar bize niye rahat vermiyo hic sanki yukuz sirtlarinda. Niye gelmis seninki huzur bozmaktan bska yarari oldu mu size allah askina!!!! Birak gitsin huzurevine, neymis evimize gelmezmis gun gelir dusersiniz elimize.....
bisey dusunemiyorum ama cok kirginim esim gecen aramis beni ona korumaya calismis ona bile cemkirip kapatmis

Bosver canim yaaa kimin ne hali varsa gorsunler bizi kaybedenler dusunsun. Bu kadin senle anlsmak isteseydi bi orta yol bulmaya calisirdi bence. Hep bizi hataliymisiz gibi gostermeleri kendi hatalarini ortmek icin aslinda. Kimseye guven kalmadi. Bosver aileni dagitma degmez insanlara inat daha fazla kenetlenin birbirinize.

Canim gecenlerde esim annesi i aramis demis krizden ne istiyorsun demis onun sucu gunahi yokken hep onun ustune gidiyorsun demis acmis agsi i yummus goxunu

ben geldimmmm off ne kadar yoğun bir iş haftası yine sabahın köründe başladı koşuşturmaca iki haftadır hergün böyle bu yüzden pek formada giremedim nasılsınız bakalım kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…