Ben iyiyimm keyfimde yerindeeben geldimmmm off ne kadar yoğun bir iş haftası yine sabahın köründe başladı koşuşturmaca iki haftadır hergün böyle bu yüzden pek formada giremedim nasılsınız bakalım kuzular
Ay sormadan edemiycem, burcu ne eşinin canım?cicim aylarını geçtik canım,normalde öyle olmamz lazım ama nerdeee buluttan nem kapan herşeyi sorun eden bi adam var başımda
oğlakAy sormadan edemiycem, burcu ne eşinin canım?
Seninkide Başak mı diye merak ettiydim , benimkide öyle havadan nem kapar hemen tabii benim eşim değil henüz Nişanlımoğlaksenin eşinin ki ne? neden sordun bende merak ettim şimdi
Oh Allah bozmasın kızçeBen iyiyimm keyfimde yerindee
Hoşgeldin canım , seninde mi kv sorunun var yoksamDoğru yerdeyim sanırım..günlerdir sinirim takıntım geçmiyorrrrrrr :) bende geldim
hıımm yok başak değil, o konuda sıkıntı yaşıyorum,sen de yaşamamak için tepkini belli et kızdığında sürdürmesine müsade etme uzatmasına göz yumma benimki ufak bişeyi çok büyütüyoSeninkide Başak mı diye merak ettiydim , benimkide öyle havadan nem kapar hemen tabii benim eşim değil henüz Nişanlım
O zaman seninkisinin yükseleni Başakhıımm yok başak değil, o konuda sıkıntı yaşıyorum,sen de yaşamamak için tepkini belli et kızdığında sürdürmesine müsade etme uzatmasına göz yumma benimki ufak bişeyi çok büyütüyo
olabilirO zaman seninkisinin yükseleni Başak
Ah hemde ne kavgalar ediyorum bu yüzden, açık sözlü olduğum için dilim sivri, mantıksız gelen bişi varsa ortada tavrım nettir ama erkekler anlamıyorlar bacım
Ben naptım derler hepolabilirevet yook anlamazlar malesef
Hoşgeldin canım , seninde mi kv sorunun var yoksam
Hatırladım çat diye odana giriyordu dimi kv?SON AÇTIGIm iki konuyu oku canım yorumunu burdan yazıver :) sona doğru yaklaşıyorumla elti beni gerdi konular..
Hatırladım çat diye odana giriyordu dimi kv?
Karıştırdım o zamanyoooo :) hayatta yapmaz öyle bişi
Hos geldin canim aramizaDoğru yerdeyim sanırım..günlerdir sinirim takıntım geçmiyorrrrrrr :) bende geldim
Huzur baska olsa gerek acep nasil bisiy anlatta bizde bilekBen de bugün daha iyiyim çok şükürrrsakinlik gibisi yok ohh misss
Hos geldin kacakBen geldimmm
benim esiminde burcu ayni oglaklar cok oluyor yaoğlaksenin eşinin ki ne? neden sordun bende merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?