- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
Hos geldin canim aramizakonularina bakip yorum yapicam
bekliyorum yorumunu son iki konum
Doğru yerdeyim sanırım..günlerdir sinirim takıntım geçmiyorrrrrrr :) bende geldim
ben bazen soleniyorum ole alla alla ne varki yanigünaydın kızlar ne var ne yok son havadisler ne kim eşini dövdü kim nişanlısının saçıcı başını yoldu kim kaynanasına gününü gösterdii
Ben sonunda gunu gosterdimmmm esimde bana hak verdi bu gaygana son geldiklerinde zaten okay koptu esimde artik benden yana oldi
abowwww düşünsenize kocanız size bişi diyor konuşma lan fazla ağzını burnunu kıracam şimdi senin diye söyleniyormuşuz hahaha
F farahnihal canim yorum yaptim ama aslina bakarsin cok iyi anlamadim simdi sixdeki aslin sorun eltimi canim yoksa gayganami
ben bazen soleniyorum ole alla alla ne varki yani
Tamada canim sen de ayri bir bireysin esine biraz olsa bu durumdan bahset ve kendi tavrini koy bune canim ne eltiymis o olekaynanayla çok iyiyiz, eltim uzakta ama elti ne derse o olsun istiyor kvalidem..bende eltiyle olamıyorum kvalidede bana küsüyo niye onu üzüyorum diye..
Tamada canim sen de ayri bir bireysin esine biraz olsa bu durumdan bahset ve kendi tavrini koy bune canim ne eltiymis o ole
ya uzakta olunmakla alakasi yok bence canim benim cunku kv benim ankarada ben izmirdeyim ona ragmrn kadin her geldiginde mukaat cikiyor adini ordu bozan koydum kadinino uzak kıymetli ben dibindeyim ondan oluyo..
ya uzakta olunmakla alakasi yok bence canim benim cunku kv benim ankarada ben izmirdeyim ona ragmrn kadin her geldiginde mukaat cikiyor adini ordu bozan koydum kadinin
aslinda biliyomusun senin kiymetin daha cokturda cunku ilerde seninle kalicani solemis dikkat edersin kv cekindigi bisey vardir muhakkak eltin kesin cok cecenoz duruzaklık değilde sevigisi daha çok heralde onun..
o simdi geyikte anca gelirbalböceğim sende durumlar ne alemde nişanlınla konuştun mu
sorarım ben onaa gelsin bi heleeo simdi geyikte anca gelir
duzelttim ama biraz zor oldu duzeltmemiz canim kocam depresyona girdi annesinin o tavrindan sonrasorarım ben onaa gelsin bi helee
haa bu arada sende ki son durum ne pek takip edemedim iki özet geç bakim koçisinle aranızı düzelttin mii
hadi yaa ozaman iş sana düşüyor canım senin onun yanında olduğunu bilmesi lazım ki değerin dahada iyi anlaşılır. ne demek istediğimi anladınduzelttim ama biraz zor oldu duzeltmemiz canim kocam depresyona girdi annesinin o tavrindan sonra
Konuşmadım canım herşeyin bir zamanı vardır değil mibalböceğim sende durumlar ne alemde nişanlınla konuştun mu
yok malesefki bu benimle asilacak bir durum deil cnim benim annesinin destek vermesi lazim bazi konularda ben kv driltisi der gecerim ama o oz annesi o daha cok etkileniyor belli etmesede cok uzgunhadi yaa ozaman iş sana düşüyor canım senin onun yanında olduğunu bilmesi lazım ki değerin dahada iyi anlaşılır. ne demek istediğimi anladın
senin suskunlugun bike yeter bacimKonuşmadım canım herşeyin bir zamanı vardır değil mi
Konuşmadım canım herşeyin bir zamanı vardır değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?