evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ne var ne yok son havadisler ne kim eşini dövdü kim nişanlısının saçıcı başını yoldu kim kaynanasına gününü gösterdii

abowwww düşünsenize kocanız size bişi diyor konuşma lan fazla ağzını burnunu kıracam şimdi senin diye söyleniyormuşuz hahaha

F farahnihal canim yorum yaptim ama aslina bakarsin cok iyi anlamadim simdi sixdeki aslin sorun eltimi canim yoksa gayganami
ben bazen soleniyorum ole alla alla ne varki yani

F farahnihal canim yorum yaptim ama aslina bakarsin cok iyi anlamadim simdi sixdeki aslin sorun eltimi canim yoksa gayganami
ben bazen soleniyorum ole alla alla ne varki yani

kaynanayla çok iyiyiz, eltim uzakta ama elti ne derse o olsun istiyor kvalidem..bende eltiyle olamıyorum kvalidede bana küsüyo niye onu üzüyorum diye..

kaynanayla çok iyiyiz, eltim uzakta ama elti ne derse o olsun istiyor kvalidem..bende eltiyle olamıyorum kvalidede bana küsüyo niye onu üzüyorum diye..
Tamada canim sen de ayri bir bireysin esine biraz olsa bu durumdan bahset ve kendi tavrini koy bune canim ne eltiymis o ole

hadi yaa ozaman iş sana düşüyor canım senin onun yanında olduğunu bilmesi lazım ki değerin dahada iyi anlaşılır. ne demek istediğimi anladın
yok malesefki bu benimle asilacak bir durum deil cnim benim annesinin destek vermesi lazim bazi konularda ben kv driltisi der gecerim ama o oz annesi o daha cok etkileniyor belli etmesede cok uzgun

Konuşmadım canım herşeyin bir zamanı vardır değil mi
senin suskunlugun bike yeter bacim

Gecen ne olmus biliyomusunuz esim annesini aramis sen ne istiyosun bu kizdan demis hep onu sucluyorsun demis her seyd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…