evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bu aralar aslinda okadar yilgin bir haldeyimki
Esimle olan sorunlarimiz artik beni benden aldi neyse en kucu biseyde hic deilse bagirmiyor artik
Hayat cok bos geliyi bu aralar bana artik mutsuz uyaniyorum mesela
Uyanmak iatemiyorum bu gecen esimi aradim dedimki arama beni sesini ne duymak nede seni gormek istiyorum dedim simdi bu sabah da ayni diyolog ne oluyor bana tahammulummu kalkiyor artik
Butun gun evdeyim diye benden dort dortluk is bekliyor daginik olmicak hic bi yer her sey muntazam olucak
Kendime mesgale bulmam lazim gercekten bir yandan diyorum okulumu okuyim calisayim bitireyim alayip diplomami daha sonra da kpss ye gireyim bir yandan da diyorumki aman yaaa onun bunun eline bakicana oturma calis kendin icin ye gez ne bilim canlar kafam cok bulanik hemde cok yani

Canım sen ne okuycaksın , hukuk demiştin , avukatlık mı adalet mi ?

Adalet diye geciyor sanirim iki senelikten hukuk mu olur kiz seni ben bu aralar bana karsi cok cidfi gordum bacim
Hukuk dediydin kuzum ondan sordum emin olmak için , adalet okuyorsan canım hem çalış hem oku derim, neden dersen bak biz o bölümü bitirmeden avukatların yanında çalışıyoruz, katiplik içinde illa adalet biitiriceksin diye bir sistem yok 70 al geç mülakata gir yeterli , sen yine oku ama boşuna evde zamanda harcama derim kuzum , hem evde durmak hemde sorunlar seni bunaltıyor , gir çalış hayatını yaşa yahu

simdi hala arkadasin eleman ariyolarmi manavkuyuda ki olan

tamam ona gore hazirlaniyim bende sor bakalim siz nasil oldunuz bu arada araniz nasil oldu
Nişanlım ile iyi şimdilik tabi hiçbişeyden haberi yok , arkamdan konuşucaklar çok sürmeyecek sessizlik bende o zaman söylediğini söylüycem benimkisine.

Krizantemmmmmyırttım bir tarafımı yırtttımmm.. çay vermedin kahve vermedinn bari öğlen oldu bir yemek ver yahuuu..

Hımm canım takma kafanı dicem anlamıyorumki ne oluyor bu kaynanalaraa genede sen karışma bırak ana oğlu halletsinler. yeminlen dilin kemiği yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…