simdi sen bunu kime yazdin bana mi bal boceginemi ikimizinde kv fenaHımm canım takma kafanı dicem anlamıyorumki ne oluyor bu kaynanalaraa genede sen karışma bırak ana oğlu halletsinler. yeminlen dilin kemiği yokk..
Şef olmişemm çekişmeler görmüşemm ahada alnımın akıyla gelmişem bu mertebeye itibar isterimm.. çay isterim börek isterim yemek isterimmahaaa kiz bu baskin ne
ver gaziii ver gaziiiŞef olmişemm çekişmeler görmüşemm ahada alnımın akıyla gelmişem bu mertebeye itibar isterimm.. çay isterim börek isterim yemek isterimm
bu topic senin değilmi dur daha bal böceğinde sıra...okudum canım şaka bir yana bal böceğininde biliyorum konusunu ne diyeyim saçma işler dicem ama diyemiyorum başınızda var çünkü yaaa canım cım bu işler bana hep boş gelmiştirr. ama durmuyor bu büyüklerr..simdi sen bunu kime yazdin bana mi bal boceginemi ikimizinde kv fena
ver gaziii ver gaziiikiz istedigin cay olsun ben sana borek cay vermem mi hec
asil sen nerdesin kiz seni gorunce hemen durttumselammmmmmmmmmmmmmmmmmm...
nabersiniz tilki hatunlar..
benden baska kiymetini bilen yok sefimhah işte öptüm beybii..
Ohhhh yarasın bana şifa olsun kilo olmasın inşallahhh..Eki Görüntüle 1400689 kendim yaptim bu boregi hee el acmasidir Eki Görüntüle 1400690 afiyet olsun kuzum
Ne alaka ki ?gecen esim annesini aramis sozde beni korumak icin
ye ye ye kilo olmasin mi bu ayin sonunda dombik sef olcanOhhhh yarasın bana şifa olsun kilo olmasın inşallahhh..
teşekkür ederim yok bütün topiclere baskın yaptım korkutçem bunları..hepsini dizdim sırayaa.benden baska kiymetini bilen yok sefim
gecen geldiklerinde bunlar kavga etmisti anneside benden bilmisti oglumu kiskirtiyosun diyede benden bildi bu da aramis en son sen krizden ne istiyosun demis bagarmis cagarmislar tel kapatmislarNe alaka ki ?
hepsine baskin mi yaptinteşekkür ederim yok bütün topiclere baskın yaptım korkutçem bunları..hepsini dizdim sırayaa.
asil sen nerdesin kiz seni gorunce hemen durttum
Topikleri basınca bir hürmet bir hürmet bi ikramlar böyle giderse şişecem vallaa..ye ye ye kilo olmasin mi bu ayin sonunda dombik sef olcan
abooo bunlarin hic birinden benim haberim yok tu valla sok oldum simdi hamilelik nasil gidiyorbende her yeri kaybettim..
biliyorsun en son şirket kapanmıştı işsiz kalmıştım hemen akabindede hamile olduğu mu öğrendim canım evdeyim hep..
sen neler yapıyorsun havadisler nedir?
canim bisey sorucam sana imza yerine nasil resim yukledin ben bir turlu beceremedim resmin urls ini yukle diyor urls nasil yikleniyorsa artikTopikleri basınca bir hürmet bir hürmet bi ikramlar böyle giderse şişecem vallaa..Eki Görüntüle 1400704
abooo bunlarin hic birinden benim haberim yok tu valla sok oldum simdi hamilelik nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?