he o mu , okumuştum bunu yawrum iyi yapmışş , savunsun tabiiigecen geldiklerinde bunlar kavga etmisti anneside benden bilmisti oglumu kiskirtiyosun diyede benden bildi bu da aramis en son sen krizden ne istiyosun demis bagarmis cagarmislar tel kapatmislar
ins kuzum benim bende cok istiyorum bir bebegim olsuniyi canım çok şükür 25 haftalık olduk..
darısı isteyen herkesin başına inşallah..
Sana askim deptestiihe o mu , okumuştum bunu yawrum iyi yapmışş , savunsun tabiii
ins kuzum benim bende cok istiyorum bir bebegim olsun
ben de dahilevettttt aynen böyle oldularr.. Eki Görüntüle 1400708
beğendiğin resmi sağ tıkla kopyala seçeneği çıkıyor onu tıkla sonra imzaların var çerçeve var onu tıkla ve yapıştır .oluveriyor ben öyle yaptımm..canim bisey sorucam sana imza yerine nasil resim yukledin ben bir turlu beceremedim resmin urls ini yukle diyor urls nasil yikleniyorsa artik
25 haftalikken kac aylik oluyor canim cinsiyeti ozaman belli oluyor murabbim nasip eder inşallah canım..
daha da aratmaz inşallah canım benim..
iyi bir dostsunyanlış anlıcaklar nan , ne aşkı
yirtik coraptan cikar gibimihiç ummadığınız anda çıkicimm
Mevla tamamına erdirsinn inşallahh..bende her yeri kaybettim..
biliyorsun en son şirket kapanmıştı işsiz kalmıştım hemen akabindede hamile olduğu mu öğrendim canım evdeyim hep..
sen neler yapıyorsun havadisler nedir?
25 haftalikken kac aylik oluyor canim cinsiyeti ozaman belli oluyor mu
Mevla tamamına erdirsinn inşallahh..
heheh o ne bicim is6 ay 1 haftalık canım ..
cinsiyet normalde belli oluyor ama benim kisi inatçı çıktı göster miyor kendisini..
önce erkekti şimdi kız diyorlar bakalım ne olacak..
hos geldin kuzum nberSlam yahuuu bit turlu yetisemedim yazdiklarinizi okumaya yavas olun yaaaaaavvvvvvv
6 ay 1 haftalık canım ..
cinsiyet normalde belli oluyor ama benim kisi inatçı çıktı göster miyor kendisini..
önce erkekti şimdi kız diyorlar bakalım ne olacak..
Bebeklrr cok mükemmel yaratiklar hayirlisiyla kucaguna alirsin da bizim gibi uyuykusuz kalirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?