evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
gecen geldiklerinde bunlar kavga etmisti anneside benden bilmisti oglumu kiskirtiyosun diyede benden bildi bu da aramis en son sen krizden ne istiyosun demis bagarmis cagarmislar tel kapatmislar
he o mu , okumuştum bunu yawrum iyi yapmışş , savunsun tabiii

canim bisey sorucam sana imza yerine nasil resim yukledin ben bir turlu beceremedim resmin urls ini yukle diyor urls nasil yikleniyorsa artik
beğendiğin resmi sağ tıkla kopyala seçeneği çıkıyor onu tıkla sonra imzaların var çerçeve var onu tıkla ve yapıştır .oluveriyor ben öyle yaptımm..

25 haftalikken kac aylik oluyor canim cinsiyeti ozaman belli oluyor mu

6 ay 1 haftalık canım ..
cinsiyet normalde belli oluyor ama benim kisi inatçı çıktı göster miyor kendisini..
önce erkekti şimdi kız diyorlar bakalım ne olacak..

H
6 ay 1 haftalık canım ..
cinsiyet normalde belli oluyor ama benim kisi inatçı çıktı göster miyor kendisini..
önce erkekti şimdi kız diyorlar bakalım ne olacak..
heheh o ne bicim is baya olmus kuzum ya alti ay Allah sonunu hayir etsin canim benim evliligin zaten sorunsuzdu bu da pirlantasi olucak

Saol bacim ugrasiyom bu kizlarla hic rahat yok bana. Sen niye evdesin hani kocanin yaninda ise baslamistin en sin ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…