ben zaten uzun zamandir calisiyorum canim simdi isler durgun o yuzden evdeyim ama diyorumki acaba artik esimden uzakmi olsam yan yana cok olmuyor bu aralar baska seyler hissediyorum evliligim cok monoton sankiSaol bacim ugrasiyom bu kizlarla hic rahat yok bana. Sen niye evdesin hani kocanin yaninda ise baslamistin en sin ne oldu
Hheheh o ne bicim isbaya olmus kuzum ya alti ay Allah sonunu hayir etsin canim benim evliligin zaten sorunsuzdu bu da pirlantasi olucak
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki insana gelir böyle düşünceler yaşadığın sorunlar eşinle kavgalarınız maddi sıkıntılar sürekli evde olman en ufak birşeyde hatalarının yüzüne vurulması(eşin tarafından evde ki işlerden bahsediyorum)kendini değersiz hissettirmene bile neden olabiliyor işte hatta eşini sevmediğini bile düşünebiliyorsundur keşke evlenmeseydim diye söyleniyorsundur bile içinden. Mutsuzluk hormonun tavan yapmış durumda.bu aralar aslinda okadar yilgin bir haldeyimki
Esimle olan sorunlarimiz artik beni benden aldi neyse en kucu biseyde hic deilse bagirmiyor artik
Hayat cok bos geliyi bu aralar bana artik mutsuz uyaniyorum mesela
Uyanmak iatemiyorum bu gecen esimi aradim dedimki arama beni sesini ne duymak nede seni gormek istiyorum dedim simdi bu sabah da ayni diyolog ne oluyor bana tahammulummu kalkiyor artik
Butun gun evdeyim diye benden dort dortluk is bekliyor daginik olmicak hic bi yer her sey muntazam olucak
Kendime mesgale bulmam lazim gercekten bir yandan diyorum okulumu okuyim calisayim bitireyim alayip diplomami daha sonra da kpss ye gireyim bir yandan da diyorumki aman yaaa onun bunun eline bakicana oturma calis kendin icin ye gez ne bilim canlar kafam cok bulanik hemde cok yani
Ay evettt uykusuz demeyin bana oğlum 4 yaşında ve sabah kuşu geçte yatsa hortluyor sabahın 6..sındaBebeklrr cok mükemmel yaratiklar hayirlisiyla kucaguna alirsin da bizim gibi uyuykusuz kalirsin insallah
hamile olmak cok baska bir duygu dunyada sanki en ozel insan sensin sankiteşekkür ederim o sağlıklı olsun ben herşeyine razıyım
yuhhhh yaaa bu yapılır mı kızımmmEki Görüntüle 1400689 kendim yaptim bu boregi hee el acmasidir Eki Görüntüle 1400690 afiyet olsun kuzum
ben zaten uzun zamandir calisiyorum canim simdi isler durgun o yuzden evdeyim ama diyorumki acaba artik esimden uzakmi olsam yan yana cok olmuyor bu aralar baska seyler hissediyorum evliligim cok monoton sanki
hamile olmak cok baska bir duygu dunyada sanki en ozel insan sensin sanki
hımm ne güzel bi hamiş var aramızda hoşgeldin cnm bende bebiş isteyenlerdenim hemde çokk inşallah olur bizimde krizantemlerabbim nasip eder inşallah canım..
daha da aratmaz inşallah canım benim..
inan dediklerinin her birine okadar katoliyorum ki ama bunlari yapabilecek guc bulamiyorum kendimde insan nankor olmayan gorsun ciddiyim bak iyiysen sen cok iyisin eger kotuysen direk saldiriliyor su an kocami inan ne gormek nede sesini duymak istemiyorum sabah dedim arama beni sorma seni hatirlatacak hic bisey yapma dedim adama resmen iskence gibisin dedim yaSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki insana gelir böyle düşünceler yaşadığın sorunlar eşinle kavgalarınız maddi sıkıntılar sürekli evde olman en ufak birşeyde hatalarının yüzüne vurulması(eşin tarafından evde ki işlerden bahsediyorum)kendini değersiz hissettirmene bile neden olabiliyor işte hatta eşini sevmediğini bile düşünebiliyorsundur keşke evlenmeseydim diye söyleniyorsundur bile içinden. Mutsuzluk hormonun tavan yapmış durumda.
Ama bu bir süreç gerçekten sadece kendine zaman ayır ve uğraşacak birşeyler bul kafanı dağıtacak işler yap mesela halk eğitim kurslarına git eğer el becerilerin varsa yada al evde kendin yap yada ders çalış okuluna hazırlık yap.Dışarı çık ark.buluş bir sefer buluşman bile çok iyi gelecek açık havada içilen kahvenin tadı bile daha başka gelecek ev ortamında değil dışarıda bi sahil tarafında olan cafelerde mesela.Kendini değerli hissetmen için seni mutlu eden şeyler yap. Eşin için değil kendin için yaşa ilk başta olur mu eğer sen kendi değerinin farkına varmazsan kimse varmaz varamaz zaten.Çünkü biz onları düşündüğümüz kadar kendimizi düşünmüyoruz ama onlar bizim ne kadar incindiğimizin farkında bile değiller.Boşver demiycem olmuyor çünkü insanın elinde sadece kafanı dağıt kitap oku gez sahil havası al tak kulaklığı kulağına aç müziğini otur deniz karşısında yak bi sigara ohhh
Kendini iyi hissetmeye başladıkça bu ilk başta söylediğim herşeyin bir kuruntudan başka birşey olmadığının da farkına varacaksın. Dünyaya gelmek için ikinci bir şansın yok kendine zaman ayır kendinle ilgilen.
aynn kaçıncı sayfadan okuyacağımı şaşırdım yaa yavaş olun kızçeler tilki yawrularım benim azıcık yavvaş yafffSlam yahuuu bit turlu yetisemedim yazdiklarinizi okumaya yavas olun yaaaaaavvvvvvv
amin kuzum ins hayirlisi ile olurne güze
hımm ne güzel bi hamiş var aramızda hoşgeldin cnm bende bebiş isteyenlerdenim hemde çokk inşallah olur bizimde krizantemle
Kuzum tam da icumden gecenleri yazmissin vallaaaaSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki insana gelir böyle düşünceler yaşadığın sorunlar eşinle kavgalarınız maddi sıkıntılar sürekli evde olman en ufak birşeyde hatalarının yüzüne vurulması(eşin tarafından evde ki işlerden bahsediyorum)kendini değersiz hissettirmene bile neden olabiliyor işte hatta eşini sevmediğini bile düşünebiliyorsundur keşke evlenmeseydim diye söyleniyorsundur bile içinden. Mutsuzluk hormonun tavan yapmış durumda.
Ama bu bir süreç gerçekten sadece kendine zaman ayır ve uğraşacak birşeyler bul kafanı dağıtacak işler yap mesela halk eğitim kurslarına git eğer el becerilerin varsa yada al evde kendin yap yada ders çalış okuluna hazırlık yap.Dışarı çık ark.buluş bir sefer buluşman bile çok iyi gelecek açık havada içilen kahvenin tadı bile daha başka gelecek ev ortamında değil dışarıda bi sahil tarafında olan cafelerde mesela.Kendini değerli hissetmen için seni mutlu eden şeyler yap. Eşin için değil kendin için yaşa ilk başta olur mu eğer sen kendi değerinin farkına varmazsan kimse varmaz varamaz zaten.Çünkü biz onları düşündüğümüz kadar kendimizi düşünmüyoruz ama onlar bizim ne kadar incindiğimizin farkında bile değiller.Boşver demiycem olmuyor çünkü insanın elinde sadece kafanı dağıt kitap oku gez sahil havası al tak kulaklığı kulağına aç müziğini otur deniz karşısında yak bi sigara ohhh
Kendini iyi hissetmeye başladıkça bu ilk başta söylediğim herşeyin bir kuruntudan başka birşey olmadığının da farkına varacaksın. Dünyaya gelmek için ikinci bir şansın yok kendine zaman ayır kendinle ilgilen.
bugun cenemiz dustuaynn kaçıncı sayfadan okuyacağımı şaşırdım yaa yavaş olun kızçeler tilki yawrularım benim azıcık yavvaş yafff
ne güze
hımm ne güzel bi hamiş var aramızda hoşgeldin cnm bende bebiş isteyenlerdenim hemde çokk inşallah olur bizimde krizantemle
anne olmak kolay deilAy evettt uykusuz demeyin bana oğlum 4 yaşında ve sabah kuşu geçte yatsa hortluyor sabahın 6..sındaçok özledim uyumayıı..
amin kuzum ins hayirlisi ile olur
Kuzum tam da icumden gecenleri yazmissin vallaaaa
bugun cenemiz dustu
umarım rabbim gönlünüze göre verir aratmaz daha fala canım..
bu cuma gunu bende gidicem kontrolonbakalim ne dicekler madem bebek isteniyorsa ona gore haraket yapilacak o gun ciddi ciddi konusstum kuzim cocuk istiyorum diyosun en kucuk biseyde bagarip calisiyosun dedim bu cocuk dogsa bunun psikolojisi nasil olucak dedimaminnn inşallah 14 şubatta randevumu aldım dr tahir özgüder e bakalım neler olacak
her kadının hissettiği ve yşadığı ortak sıkıntılar bunlar anlamak zor değil birbirimizi
bellii valla yetişemiyorum göremediğim yazılar olursa affola şimdiden kızanlar
amin cnm inşallah nerdensin bu arada hangi şehirden yoksa sendemi izmirdesin biz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?