evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Saol bacim ugrasiyom bu kizlarla hic rahat yok bana. Sen niye evdesin hani kocanin yaninda ise baslamistin en sin ne oldu
ben zaten uzun zamandir calisiyorum canim simdi isler durgun o yuzden evdeyim ama diyorumki acaba artik esimden uzakmi olsam yan yana cok olmuyor bu aralar baska seyler hissediyorum evliligim cok monoton sanki

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki insana gelir böyle düşünceler yaşadığın sorunlar eşinle kavgalarınız maddi sıkıntılar sürekli evde olman en ufak birşeyde hatalarının yüzüne vurulması(eşin tarafından evde ki işlerden bahsediyorum)kendini değersiz hissettirmene bile neden olabiliyor işte hatta eşini sevmediğini bile düşünebiliyorsundur keşke evlenmeseydim diye söyleniyorsundur bile içinden. Mutsuzluk hormonun tavan yapmış durumda.

Ama bu bir süreç gerçekten sadece kendine zaman ayır ve uğraşacak birşeyler bul kafanı dağıtacak işler yap mesela halk eğitim kurslarına git eğer el becerilerin varsa yada al evde kendin yap yada ders çalış okuluna hazırlık yap.Dışarı çık ark.buluş bir sefer buluşman bile çok iyi gelecek açık havada içilen kahvenin tadı bile daha başka gelecek ev ortamında değil dışarıda bi sahil tarafında olan cafelerde mesela.Kendini değerli hissetmen için seni mutlu eden şeyler yap. Eşin için değil kendin için yaşa ilk başta olur mu eğer sen kendi değerinin farkına varmazsan kimse varmaz varamaz zaten.Çünkü biz onları düşündüğümüz kadar kendimizi düşünmüyoruz ama onlar bizim ne kadar incindiğimizin farkında bile değiller.Boşver demiycem olmuyor çünkü insanın elinde sadece kafanı dağıt kitap oku gez sahil havası al tak kulaklığı kulağına aç müziğini otur deniz karşısında yak bi sigara ohhh

Kendini iyi hissetmeye başladıkça bu ilk başta söylediğim herşeyin bir kuruntudan başka birşey olmadığının da farkına varacaksın. Dünyaya gelmek için ikinci bir şansın yok kendine zaman ayır kendinle ilgilen.

ben zaten uzun zamandir calisiyorum canim simdi isler durgun o yuzden evdeyim ama diyorumki acaba artik esimden uzakmi olsam yan yana cok olmuyor bu aralar baska seyler hissediyorum evliligim cok monoton sanki

Biraz ayri kalmak istiyorsan toparlan ve esinin yaninda ol bnce. Bak ben aksamdan aksama goruyorum onu biliyorsun tam tersi oyle alisti ama ben surekli yanimda olsn istiyorum o da sanki istemiyo bunu. Evde olsa bile yikmus gibi. Yani diyorum ki bos birakmaya gelmiyo anladin

inan dediklerinin her birine okadar katoliyorum ki ama bunlari yapabilecek guc bulamiyorum kendimde insan nankor olmayan gorsun ciddiyim bak iyiysen sen cok iyisin eger kotuysen direk saldiriliyor su an kocami inan ne gormek nede sesini duymak istemiyorum sabah dedim arama beni sorma seni hatirlatacak hic bisey yapma dedim adama resmen iskence gibisin dedim ya

Kuzum tam da icumden gecenleri yazmissin vallaaaa

amin kuzum ins hayirlisi ile olur

aminnn inşallah 14 şubatta randevumu aldım dr tahir özgüder e bakalım neler olacak
Kuzum tam da icumden gecenleri yazmissin vallaaaa

her kadının hissettiği ve yşadığı ortak sıkıntılar bunlar anlamak zor değil birbirimizi
bugun cenemiz dustu

bellii valla yetişemiyorum göremediğim yazılar olursa affola şimdiden kızanlar

umarım rabbim gönlünüze göre verir aratmaz daha fala canım..

amin cnm inşallah nerdensin bu arada hangi şehirden yoksa sendemi izmirdesin biz gibi

bu cuma gunu bende gidicem kontrolonbakalim ne dicekler madem bebek isteniyorsa ona gore haraket yapilacak o gun ciddi ciddi konusstum kuzim cocuk istiyorum diyosun en kucuk biseyde bagarip calisiyosun dedim bu cocuk dogsa bunun psikolojisi nasil olucak dedim

He vallaha ben de calismak istiyorum ama kuzucuklarimi kaynanama emanet edemem bozar yavrularimi vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…