doru diyosun kuzum ama uf.krizantem canım baştan sona okudum konunu senin adına üzüldüm ama çalışmak iyidir be kuzum. kendi ekmeğini kazanmak..
aman ha yanlis analamada kurda kuzuyu teslim eder gibiHe vallaha ben de calismak istiyorum ama kuzucuklarimi kaynanama emanet edemem bozar yavrularimi vallaha
Iyi demissin canim bizim sesimiz biraz yukselse kizim kulaklarini kapatip bir koseye saklaniyo bagitmayiiiiinnn diye cigliklar atiyo psikolojileri cok onrmli bazen olmuyo ne kadar dikkat etsem bazen yanlarinda tartisiyozbu cuma gunu bende gidicem kontrolonbakalim ne dicekler madem bebek isteniyorsa ona gore haraket yapilacak o gun ciddi ciddi konusstum kuzim cocuk istiyorum diyosun en kucuk biseyde bagarip calisiyosun dedim bu cocuk dogsa bunun psikolojisi nasil olucak dedim
kiz bisey oluyo en kucuk biseyde ole bagariyoki ben bazen agzim acik seyrediyorum gecen ole dedim gecen kendi kendime bosanirsam ne yaparim ederim planlarini kurarken buldum esimi seviyorum ama onca yasanmislik okadar yorduki beni sanirim gucum kalmadiIyi demissin canim bizim sesimiz biraz yukselse kizim kulaklarini kapatip bir koseye saklaniyo bagitmayiiiiinnn diye cigliklar atiyo psikolojileri cok onrmli bazen olmuyo ne kadar dikkat etsem bazen yanlarinda tartisiyoz
inan dediklerinin her birine okadar katoliyorum ki ama bunlari yapabilecek guc bulamiyorum kendimde insan nankor olmayan gorsun ciddiyim bak iyiysen sen cok iyisin eger kotuysen direk saldiriliyor su an kocami inan ne gormek nede sesini duymak istemiyorum sabah dedim arama beni sorma seni hatirlatacak hic bisey yapma dedim adama resmen iskence gibisin dedim ya
bu cuma gunu bende gidicem kontrolonbakalim ne dicekler madem bebek isteniyorsa ona gore haraket yapilacak o gun ciddi ciddi konusstum kuzim cocuk istiyorum diyosun en kucuk biseyde bagarip calisiyosun dedim bu cocuk dogsa bunun psikolojisi nasil olucak dedim
sanirim gecen kv gelip beni yerin dibine sokusu ve de bu iki bucuk senenin brni bitirisi artik mucadele edisimi kaybettim ben hayatimda ilk defa herjezi birakip gitmek istiyoriyorum gecenlerde esim hala akillanmamis sacma salak fikirlerle bana geliyor yok bunu yapalim sunu yapalim ole seylerle geliyorki brn hrr olumsuz tarafini one cikardikca brni dusman bbelliiyor zorum gidiyor elimdeki alyansi bile cikardim verdim bozdurdular ses cikarmadim ama en kucuk biseyde beni acimasizca saldirmasi okadar nefret ettirdiki kendinden kafan cok nefret dolu inan ben hayatimdan kimseden bu kadar nefret etmedim hic kimseden ama artik bazen esimi ve bana bunlari yasatan kv elime gecirsem bogmak istiyorumcanım benim yapma böyle sonra pişman olacağın şeyler yaşayabilirsin sesini duymamak mı istiyorsun ozaman işteyken arama aradığında açma. ve o kırıcı lafları söylememiş olursun ozaman sende onun davrandığı gibi davranırsan birbirinizden bi farkınız olmaz. O gücü kendinde bulacaksın mücadele etmeden hemen güçü bulamıyorum diyip kendini psikolojik savaşın içine sokup herşeyden kurtulacağını mı zannediyorsun hayır tam tersi etrafındaki insanlarda bu sefer uzaklaşacak senden.Bence herşey senin elinde. Ben hayattan nefret ettiğim anda bile kendimi bu kadar salmadım sadece eşimle değil ailevi sorunalrım oldu annemi kaybettim babamı evlendirdim babamın eşiyle sorunlarımız devam ediyor hala ama yinede senin kendini saldığın gabi salmadım ewt çok üzüldüm haykırarak ağladım ama sonra duşumu aldım makyajımı yaptım dışarıya çıktım kendime bintane uğraş buldum bir bilsen neler neler aldım şimdide en son dikiş makinası aldım 2 ay oldu daha başlamadım hiç bişi ama yazın kesin başlıycam
Demek istediğim şu kimsenin hayatı dört dörtlük değil yinede halime şükrediyorum en azından babam hayatta görüşemesek bile. Yaşarken hep mutluluğu değil acıyı hüznü daha kimbilir neleri göreceğiz.Ya kurtulmak için bi yol arıyacaksın yada ömrün boyunca mutsuzluğa devam edeceksin. Daha yaşın gençken böyle hayat geçer mi birde bunu düşün.
disariya kacar biliyorum peki bu haksizlik degilmi brn niye okadar aclik cektim asalandim ele bakmadim o en kucuk bir seyde hemen disariya kaciyorCok dogru canim karanfilsokak dediklerin katiliyorum. Krizanten toparla kendini gun gelecek bu gunleri asacaksin insallah dunya tatlisi saglikli bit bebeğiniz olacak esinle aran duzelecek o zaman bu gunleri hatirlayip ne kadar cocukcaydi diye gueceksin olanlara. Esinin neler yasadigini cektigi sikintilari is psikolojisini biliyorsun eger eve geldiginde huzuru mutlulugu bulamazsa neler olur bi dusunsene!!!!!
ne desen haklısın en güzeli ne olur biliyormusun bence senin biraz uzaklaşman varsa biryere yada birilerine gitme gibi durumun gezmek amaçlı git derim kafanı dinlemiş olursunsanirim gecen kv gelip beni yerin dibine sokusu ve de bu iki bucuk senenin brni bitirisi artik mucadele edisimi kaybettim ben hayatimda ilk defa herjezi birakip gitmek istiyoriyorum gecenlerde esim hala akillanmamis sacma salak fikirlerle bana geliyor yok bunu yapalim sunu yapalim ole seylerle geliyorki brn hrr olumsuz tarafini one cikardikca brni dusman bbelliiyor zorum gidiyor elimdeki alyansi bile cikardim verdim bozdurdular ses cikarmadim ama en kucuk biseyde beni acimasizca saldirmasi okadar nefret ettirdiki kendinden kafan cok nefret dolu inan ben hayatimdan kimseden bu kadar nefret etmedim hic kimseden ama artik bazen esimi ve bana bunlari yasatan kv elime gecirsem bogmak istiyorum
farkindayim okadar hincla doldumki artik sevgi merhamet gostereme z oldum ne gorduysem onu veriyorum simdi ben bole bir insan inan olmak istemiyorum ama elimde deil su aralar doldum tasiyorum gidebilecek yerim olsa bir dak dusunmem gider kafami dinlerim anliyonusunuz gercekten beni bilmiyorum ama brn hic bole kotu biri gibi hissetmek istememistim esimin bile bile cannini acitmak hic istememistim anlatabiliyormuyum onuda bilmiyorum ya neysene desen haklısın en güzeli ne olur biliyormusun bence senin biraz uzaklaşman varsa biryere yada birilerine gitme gibi durumun gezmek amaçlı git derim kafanı dinlemiş olursun
aminnn inşallah 14 şubatta randevumu aldım dr tahir özgüder e bakalım neler olacak
her kadının hissettiği ve yşadığı ortak sıkıntılar bunlar anlamak zor değil birbirimizi
bellii valla yetişemiyorum göremediğim yazılar olursa affola şimdiden kızanlar
amin cnm inşallah nerdensin bu arada hangi şehirden yoksa sendemi izmirdesin biz gibi
yok canım ben istanbulluyum
Sanirim bitmez bitmicekteNedir bu bayanların derdi böyle anacım hiç bitmez hiç bitmez
Sanirim onlara gore cok sanirim bir sure sonra yardim icin yaptiginiz seyler daha sonra boynumuzun borcu oluyorValla canim herkesin bir derdi var durur icerisinde!!! Derdim yok hayatim dort dortluk diyenlere hic inanasim gelmiyo ama bazilari o kadar sansli oluyor ki artik buna sans mi denir yiksa o kisinin cazgirligindan midir hayatlarini nerdeyse istrdikleri gibi yon veriyorlar. Ya kocayi takmiyorlar ya kocaya istediklerini yaaptirip kaynanayi takmiyorlar. Ve gercekten hayattan memnun gorunuyorlar. Biz sacimizi supurge ettik kocaya, cocuklara bakmakla geciyor gunlerimiz, tam anlamiyla evimizde hizmetci gibi calisiyoruz, kaynananin her istrdigini yapioruz.... gel gelelim sonuca!!!!! Yuz verdik astarini ister oldular. Kimseyi begendiremez olduk. Bosuna yirtiyoruz bi taraflarimizi. Oysa biz olmasak kimsenin isi hallolmaz ama kimse gormuyo ki!! Kocanin ihtiyac ve istekleri.... Cocuklarin bakimi yemegi banyosu gelisimi.... Kaynanain bizim sirtimizdan gunlerinde hava atmalari, kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misalleri... biz olmasaydik hayatlari nasil olurdu acabaaaa?!!!!!oysa biz biraz sevgi, biraz sefkat, biraz sadakat, biraz tatli soz, biraz yardim, biraz hosgru, arasira hediye, herkesin ortasinda ovgu, tam anlamiyla sahiplenilmek, kocamiza nefes oldugumuzu onlarin agzindan duymak mutlu olmak istemistik cok mu yaaaaa?????
Hos geldin canimMerhaba Canım nasılsın hatırladın mı beni?
İşten ayrılmıştın en son daha da görünmedin...
Hayırlı olsun bebeğim kucağına sağlıkla almak nasip olsun
Benim de oğlum olcak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?