evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bizim kökende kars oldugundan hep halay vardır halaya o yüzden bayılırım ama tekli oyunları beceremem güzel olmusmuydu gelin

valla ben kapı gıcırtısına dahi oynayanlardan yavru halay olsun çiftetelli olsun fark etmez güzeldi canım düğünüde çok güzeldi gelin baya döktürdü sonra beraber yemeğe gittik gece sonunda

aynen herşey kocamızın elinde o konuşsa herşeyi bizlere hiç bişi olmaz saygısızlık yaparsak o ayrı tabide.valla bi tanıdık vardı kaynanası ne yapsa beğenmiomuş yeni evlilerdi eşi bi konuşmuş karıma kimse bişi sölemicek karışamazsınız falan adam susturmuş istediğini yapıo şimdi kimse de laf edemio.

maalesef hepsi bir arada 18 yaşında evlendim sevdim cahildim ailem vermedi yaşı büyük diye .. 10 yaş bar ama belli etmiyo yaşını öyle tipi var :) 2 sene olcaktı kııızzz ağustosun sonunda ama kısmet olmadı , ben biliyordum içkisi olduğunu ama cahillik bilemedim bu kadar kötüye gitceğini .. Ailem uzun süre konuşmadı 2 seneye döndük yeni yeni gelmeye başladım annemin evine babam yeni barıştı daha .. Annem hissediyormuştu içtiğini filan başkalarından duyuyormuştu gezip eve gelmediğini ama ben toz kondurmuyodum kaçıp gittim üzülmesinler diye de anlatamıyodum..

tmm yavru tilki kardeş önemli olanları ben sana özelden atarım ama sen de gel son durumlarını anlatki bizi meraktan catlatma bilirsin buranın hatınları meraklıdır

Tamam özelden de bekliyorum:)

Biz de iyi gibiyiz.Bir borcunu kapatmak için birinden borç bulmuş,biraz rahatlamış.Bir iki aya kadar kendimi toparlarım dedi..Ben de anlayışlı olmaya çalışıyorum..

Geçen fotolarıma bakmış,yurt dışındaki gezide ilk fotolarıma.Güzel olduğunu birkez daha farkettim'dedi..Her fotoda o güne gittim dedi..Hani beni orda gezdirmiştiya....Bunu da durduk yere söylemiyor ha....Benim moralim bozuktu,bana moral verici şeyler söyle 'dedim..

Merhaba kızlar
Herkese hayırlı Cumalar...

Ayyy canım yaaa onca işin üstüne bir de emrivakili misafir... Allahım kolaylık versin

Ben de emrivakiden hiç hoşlanmam - bence sen kv söyle ben bu tür emrivakiden hoşlanmıyorum diye ya da eşine de o da anasına desin :)

Çok fenasın en azından kocan yanında ya da şöyle diyeyim işi çözmüşsün sıkıysa yanında olmasın Tilkiliğin sırlarını öğrenmişsin sanırım ondan
Bu arada sigara kokusuna ben de gelemem sabah büfeye uğradım adam sigara iiçiyormuş parayı vreip çıkana kadar krize girdim resmen nefesim daraldı öksürük tuttu. Ben de sigara dumanına maruz kalınca midem bulanır, benim evimde sigara içilemez dedim diye babam alınıp ben senin evine gelmem demişti o aklıma geldi Napıyım canım bana dokunuyor balkonda da içilse aynen evin içinde... En basiti dün oturma odasının penceresini açtım havalansın diye - dinleneyim diye uzandım sigara kokusuyla kalktım yerimden aşağıda komşu içiyor aynen benim evde - camı kapattım ama koku daha da çoğaldı evin içine sindi Sigara içene karşı değilim ama içmeyene de saygı duyulsa keşke...

Ay anacım senin koca da herşeye karışıyor mu yoksa??? bence hamilesin yoruluyorum de, tembellik değil bu yeterince dinlenemedinse söyle olmadı dr.a söyle o da kocana desin. Sen hamilesin yaaa - hem masa başı çalışan belki bedenen değil ama kafa olarak daha fazla yoruluyor

Ben de sizi seviyorummmm

Bir adet dedikodu topigi gördüm sankim
Hoşgeldin buyrun dedikoduya

Yatak odasına girmemesi, oranın mahrem olduğu konusunda uyarman lazım ya eşine de annesine desin ya da sen tavrını koy açıkçası ben de sevmem öyle gelin evi gezdirmelerini... Arkadaşlarım yeni evlendiğinde öyle misafirler arkadaşın kv.e söylüyorlar evi gezdirin diye kadın da yazık gelinine söyleyip öyle gezdirmişti. Yani hep adet gelenek diyorlar da nedense saygı duymayı bir türlü öğrenemiyorlar
Bence de... Açıkçası bizim evde birinin kapısı kapalıysa çalınır müsait mi diye en basitinden ailem bile odama girerken çalar ki evli değilim yani...

anaaam all bendende okadar yahu muhabbetler uzun takip zor bi dahil olamadım hep fransızzz

ben söylesem kv ye hemen yanlış anlar kavga çıkartır oğlumun evi istediğim zaman gelirim vs gibi.eşim değil canım kv yapar napıon ki nerde yoruluo ki falan eşim anlayışlı hiç bişi demez bana o konuda yardımcı bile olur.yatak odama evet girmesine bend çok sinir oluyorum ama napım dinlemio senn özel neyin olabilir falan dioru neden olmasın işe gidiyorum toplamadan çıkmış olabilirim kirli çamarşırlarım ortada olabilir falan ne bilim farklı bi insan ya eşime sölüorum kızıdğımı da bilio ama annesine dese konuşmaz bi daha trip yapar birbirlerine düşkünler biraz benden çok trip yapıo kv oda gönlünü almaya çalışıo misafir çok severim ama onlar gelince geriliyorum valla hemen gitsinler istiyorum eşimin teyzeleri gelio daha otursunlar istiyorum

canım kapısını kilitle yatak odasının

anaa vallamı kızzz :18::18::18::18:

Valla kiz kadin tuvalletde kalp kirizi gecirmis kocam sabah tuvalete kalktiginda kapiyi acmaya calisiyo acilmyo kiriyo kapiyi bi bakyo annesi neler yapmis kadini buyuler faln hep girla kadin kiyafetlerinde nuskalar domuz yaglari buluyomus hep bana sagken daha biz evli degilken anlatmisti evine damina sokma bunu diye

Sanırım sen de güçlü kadın modunda takılıyorsun hani adama yap diyene kadar kendim yaparım diye düşünüyorsun sanırım Aslında faat arkadaşın dediği gibi azcık güçsüz yapamayan nazlı triplerine girmek gerekiyor da şahsen ben o konuda beceriksiz olduğumu düşünüyorum
hahahahah hikaye meraklısıyız Farklı bakış açılarına, hayat hikayeleri dinlemeye ihtiyacımız var dimi
yok kocam terslemiş zaten amca evimi yıkmaya mı geldin demiş böle yaptıkca kocamı alıp içime sokasım geliyor
kız sen adamı iyi yola getirmişsin valla baksana dizinden ayrılmıyor

hee ya durdurgun yerde bu nedir böle bir gidip bir cıkıyon yeme yavv :18::18::18: canım sıkkıın benim yaa gecmiş konuları anlarsın
canın neden sıkkın? amcadan mı başka şeyler mi var kuzum?

valla ben kapı gıcırtısına dahi oynayanlardan yavru halay olsun çiftetelli olsun fark etmez güzeldi canım düğünüde çok güzeldi gelin baya döktürdü sonra beraber yemeğe gittik gece sonunda
Hoşgeldin Ayşe kaç gündür yoktun - eğlenmenize sevindim oh kurtları döktüm diyorsun

Ay yavrum yaaa daha çok küçüksün neler yaşamışsın - Allah kurtarmış inşallah bundan sonrasında herşey güzel olur, yaşın daha çok genç iş bul oku çalış ne yapacaksan artık kendine yatırım yap ileride yine seversin yine yuva kurarsın ama acele etme
Sen arada moralim bozuk demeye devam et demek ki adamın ilgisi bu zamanlarda gün yüzüne çıkıyor Maddiyata hiç girme bırak kendi halletsin güçlü hissetsin maşallah böyle adamlara hayranım

anaaam all bendende okadar yahu muhabbetler uzun takip zor bi dahil olamadım hep fransızzz
Olsun anacım boşver geçmişi sen yakaladığın yerden gir sohbete

Canım annesine söylemekle arası açılmaz yani madem eşin çekiniyor sen söyle isterse kırılsın gücensin, özel denen birşey var hem ne demek ne özeliniz var siz artık eşinle ayrı bir ailesiniz ve yatak odası da mahrem alan isterse benim annem olsun yine de izin almadan girmemeli ne bileyim ben bu konuda fazla hassasım sanırım - odaya girerken izin alma sınırını ben koydum mesela ailemde. Annem babam da olsa kapıyı pat diye açıp girmemeli belki üstümü değişiyorum müsait değilim yani kişinin de kendine özel alanı vardır sonuçta. Sen net tavrını sergilersen belki arkandan kötü gelin diye konuşur ama en azından sınırını çizmiş olursun

aslında ne kadar kötü demi bi erkeğin agzına bakıyoruz o isterse vezir o isterse rezil oluyoruz yazık bize cok büyük bir haksızlık

ayyy tüulerim diken diken oldu ya kocanın psikolojisi düşünemiyorum ayrıca bunu yapan kim ? ya ben biraz frasız olaylara:26:

sendeki cesarete hayran kaldım herkez bunu başaramaz kaçıp sonrada ayrılmak istemek helal olsun kız sana ama ailen le yeni barışmıssın diyemiyorsun da şimdi ne yapacaksın :26:

inş.allah izin verirse erken söledi domktor bakalım değişmezse.

ayhhhh maviş maviş olcak hee odası ama ben erkek çocuklarına hep kırmızı rengi çok yakıştırıyorum nedense valla benimki kız olsada olan olsada yandı süslü püslü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…