evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

bence senin artık bekleme rolüne gecmen gerekiyor ondan hiç bişey bekleme sana kendini kanıtlasın ilgi isteme arama aramadında trip atma o biraz senin ilgin tarafından bogulmus sanırım o yanlıs anlama beni çok fazla ilgiye sevgiye ac oldunu hissediyorum senin ama ilgi ve sevgi isteyrek yaptırılcak şeyler değil
kendini her konuda geriye cekkk kesinlik ne demek senin güzel oldunu bir daha anladım demek kaçan kovalanır hesabı bunu unutma canım artık onun biraysel borclarıylada ilgilenme bırak ne hali varsa görsün sana kendiliğinden gelmesine izin ver amann şimdi aramasam laf edecek diye araması yerine meraktan arasın bırak

ilk kocam sonrada sülalesii

her zamanki şeyler demi bu amca meselesimi canım içki içen hani aman kimseyi takma kafana ya biz takıyoruzda ne oluyo kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz milletin umruydu sanki

bende hassasım canım da baştan tavrımı koyamadım şimdide olmuyor rahatsız olduğumu dile getirseydim şimdi daha farklı olurdu bende odadyaken girmez zaten oda boşkne çekinmeden girio girmesini geçtim artık dolabımı açıo çekinmio falan derdim o

eee agzım sütten yandı yogurdu üfleyerek yiyorum canım bende sigara içiyorum ara ara sitresten artık ona sarıyorum yoksa kendimi parcalıcam ama istemem yani evimde içilsin pis kokuyor çok pis adam yanıma oturdu migdem bulantı sigara kokusundan

aman Allah ım kesinlikle gelmesin evinize büyümü

aslında ne kadar kötü demi bi erkeğin agzına bakıyoruz o isterse vezir o isterse rezil oluyoruz yazık bize cok büyük bir haksızlık

aynen öyle canım ben şu fikirdeyim ne annelerini ezdircekler ne karılarını 2 tarafı idare edicekler ama anneye düşkün erkekler böle oluo demek ki.

Ben içmedim içilen ortamda bile duramıyorum onu geçtim yolda biri sigara içiyorsa önümde - o bile tıkar - evde içilince de siniyor maalesef kokusu

evet her zaman farklı yaşanalınları dinlemen lazım ki bakış açın genişlesin evet amcasına sıkkın cünkü bugünde kalıcak geldimi gitmiyorlar 1 hafta gene kalmaz inş

evet her zaman farklı yaşanalınları dinlemen lazım ki bakış açın genişlesin evet amcasına sıkkın cünkü bugünde kalıcak geldimi gitmiyorlar 1 hafta gene kalmaz inş
Kalmasını sorun ettiğini sanmıyorum hadi akrabadır neyse diyorsundur sonuçta misafire git denmez ama içki sigara işin içine girince insan soğuyor
Farklı bakış açıları her daim iyidir, ben şu 3 senede o kadar çok şey öğrendim ki kkdan, ufkum genişledi, binlerce kitap okumaktan daha fazla bilgileniyor insan burada, hayata dair...

ben yoğunum çalışayımm siz çene çalınn geveze hatunlarrrr

ben yoğunum çalışayımm siz çene çalınn geveze hatunlarrrr

farkettim dedim heralde işi var yok bayadır yoksa durmazdı konuşmadan.aman napalım be canım benimde işim yok sıkılıorum hep açık önümde dedikodu yapıoz bizde

aynen bu konuda kk nın gözünü sevetim konu okuya okuya inan bakış acım değişti insanlarla normal hayatta hiç içli dışlı olmazdım ama buarası ve siz benim için cok başka

ya inan misafiri çok severim ama bu adamı hiç sevmiyorum yaa cok dengesiz birisi

aynen bu konuda kk nın gözünü sevetim konu okuya okuya inan bakış acım değişti insanlarla normal hayatta hiç içli dışlı olmazdım ama buarası ve siz benim için cok başka
Ben kkya takılmadan önceki halimi düşünüyorum da, insanlara hep iyi niyetle yaklaşmaya çalışırım ama dozunu ayarlayamıyor, çok safça davranıyormuşum. Sonunda kırılıp üzülen ben oluyordum şimdi ise söylemem gerekenleri yerinde ve zamanında söyleyebiliyorum kkdaki bir derdim var topiklerindeki tavsiyeler yazılar çok şey katmıştır bana. Burada gerçekten reel hayattan daha güzel arkadaşlıklar kurduğumu düşünüyorum bazen çünkü paylaşıyoruz, dertleşiyoruz ve herkes birbirni dikkate alıyor. Eleştirmek, yargılamak yerine tavsiyelerde bulunuyor.

ya inan misafiri çok severim ama bu adamı hiç sevmiyorum yaa cok dengesiz birisi
Ben seni anlıyorum bir de emrivaki misafirlik insanı çileden çıkartır.

kızlar ben bu sigara olayına nokta koyalı çok oldu. eşimle evlenmeden önce 2 mizde içiyorduk. söz verdik birbirimize evlenince bırakıcaz diye. öylede oldu evde içen olmadığı gibi evime gelen misafirede kim olursa olsun balkonu gösteriyorum. artık bu iş daha kolay ebebği bahane ediyorum. artık iş görüşmelerinde bile işe alınmama sebebi sigara. ayrıca artık içen insanlara 2 .sınıf gözüyle bakılıyor. belki bu fazla ama evimde içirmem benim evim sonuçta içeninde yanında kalamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…