Tamam özelden de bekliyorum:)
Biz de iyi gibiyiz.Bir borcunu kapatmak için birinden borç bulmuş,biraz rahatlamış.Bir iki aya kadar kendimi toparlarım dedi..Ben de anlayışlı olmaya çalışıyorum..
Geçen fotolarıma bakmış,yurt dışındaki gezide ilk fotolarıma.Güzel olduğunu birkez daha farkettim'dedi..Her fotoda o güne gittim dedi..Hani beni orda gezdirmiştiya....Bunu da durduk yere söylemiyor ha....Benim moralim bozuktu,bana moral verici şeyler söyle 'dedim..
aynen herşey kocamızın elinde o konuşsa herşeyi bizlere hiç bişi olmaz saygısızlık yaparsak o ayrı tabide.valla bi tanıdık vardı kaynanası ne yapsa beğenmiomuş yeni evlilerdi eşi bi konuşmuş karıma kimse bişi sölemicek karışamazsınız falan adam susturmuş istediğini yapıo şimdi kimse de laf edemio.
ilk kocam sonrada sülalesii
sanırım sen de güçlü kadın modunda takılıyorsun hani adama yap diyene kadar kendim yaparım diye düşünüyorsun sanırımAslında faat arkadaşın dediği gibi azcık güçsüz yapamayan nazlı triplerine girmek gerekiyor da şahsen ben o konuda beceriksiz olduğumu düşünüyorum
hahahahah hikaye meraklısıyızFarklı bakış açılarına, hayat hikayeleri dinlemeye ihtiyacımız var dimi
Kız sen adamı iyi yola getirmişsin valla baksana dizinden ayrılmıyor
Canın neden sıkkın? Amcadan mı başka şeyler mi var kuzum?
Hoşgeldin ayşe kaç gündür yoktun - eğlenmenize sevindim oh kurtları döktüm diyorsun
Ay yavrum yaaa daha çok küçüksün neler yaşamışsın - allah kurtarmış inşallah bundan sonrasında herşey güzel olur, yaşın daha çok genç iş bul oku çalış ne yapacaksan artık kendine yatırım yap ileride yine seversin yine yuva kurarsın ama acele etme
Sen arada moralim bozuk demeye devam et demek ki adamın ilgisi bu zamanlarda gün yüzüne çıkıyorMaddiyata hiç girme bırak kendi halletsin güçlü hissetsin maşallah böyle adamlara hayranım
Olsun anacım boşver geçmişi sen yakaladığın yerden gir sohbete
Canım annesine söylemekle arası açılmaz yani madem eşin çekiniyor sen söyle isterse kırılsın gücensin, özel denen birşey var hem ne demek ne özeliniz var siz artık eşinle ayrı bir ailesiniz ve yatak odası da mahrem alan isterse benim annem olsun yine de izin almadan girmemeli ne bileyim ben bu konuda fazla hassasım sanırım - odaya girerken izin alma sınırını ben koydum mesela ailemde. Annem babam da olsa kapıyı pat diye açıp girmemeli belki üstümü değişiyorum müsait değilim yani kişinin de kendine özel alanı vardır sonuçta. Sen net tavrını sergilersen belki arkandan kötü gelin diye konuşur ama en azından sınırını çizmiş olursun
Merhaba kızlar
Herkese hayırlı Cumalar...
Ayyy canım yaaa onca işin üstüne bir de emrivakili misafir... Allahım kolaylık versin
Çok fenasınen azından kocan yanında ya da şöyle diyeyim işi çözmüşsün sıkıysa yanında olmasın Tilkiliğin sırlarını öğrenmişsin sanırım ondan
Bu arada sigara kokusuna ben de gelemem sabah büfeye uğradım adam sigara iiçiyormuş parayı vreip çıkana kadar krize girdim resmen nefesim daraldı öksürük tuttu. Ben de sigara dumanına maruz kalınca midem bulanır, benim evimde sigara içilemez dedim diye babam alınıp ben senin evine gelmem demişti o aklıma geldiNapıyım canım bana dokunuyor balkonda da içilse aynen evin içinde... En basiti dün oturma odasının penceresini açtım havalansın diye - dinleneyim diye uzandım sigara kokusuyla kalktım yerimden aşağıda komşu içiyor aynen benim evde - camı kapattım ama koku daha da çoğaldı evin içine sindi Sigara içene karşı değilim ama içmeyene de saygı duyulsa keşke...
Ben de sizi seviyorummmm
Valla kiz kadin tuvalletde kalp kirizi gecirmis kocam sabah tuvalete kalktiginda kapiyi acmaya calisiyo acilmyo kiriyo kapiyi bi bakyo annesi neler yapmis kadini buyuler faln hep girla kadin kiyafetlerinde nuskalar domuz yaglari buluyomus hep bana sagken daha biz evli degilken anlatmisti evine damina sokma bunu diye
aslında ne kadar kötü demi bi erkeğin agzına bakıyoruz o isterse vezir o isterse rezil oluyoruz yazık bize cok büyük bir haksızlık
Ben içmedim içilen ortamda bile duramıyorum onu geçtim yolda biri sigara içiyorsa önümde - o bile tıkar - evde içilince de siniyor maalesef kokusueee agzım sütten yandı yogurdu üfleyerek yiyorum canımbende sigara içiyorum ara ara sitresten artık ona sarıyorum yoksa kendimi parcalıcam ama istemem yani evimde içilsin pis kokuyor çok pis adam yanıma oturdu migdem bulantı sigara kokusundan
Sanırım sen de güçlü kadın modunda takılıyorsun hani adama yap diyene kadar kendim yaparım diye düşünüyorsun sanırımAslında faat arkadaşın dediği gibi azcık güçsüz yapamayan nazlı triplerine girmek gerekiyor da şahsen ben o konuda beceriksiz olduğumu düşünüyorum
hahahahah hikaye meraklısıyızFarklı bakış açılarına, hayat hikayeleri dinlemeye ihtiyacımız var dimi
kız sen adamı iyi yola getirmişsin valla baksana dizinden ayrılmıyor
canın neden sıkkın? amcadan mı başka şeyler mi var kuzum?
Kalmasını sorun ettiğini sanmıyorum hadi akrabadır neyse diyorsundur sonuçta misafire git denmez ama içki sigara işin içine girince insan soğuyorevet her zaman farklı yaşanalınları dinlemen lazım ki bakış açın genişlesin evet amcasına sıkkın cünkü bugünde kalıcak geldimi gitmiyorlar 1 hafta gene kalmaz inş
aynen herşey kocamızın elinde o konuşsa herşeyi bizlere hiç bişi olmaz saygısızlık yaparsak o ayrı tabide.valla bi tanıdık vardı kaynanası ne yapsa beğenmiomuş yeni evlilerdi eşi bi konuşmuş karıma kimse bişi sölemicek karışamazsınız falan adam susturmuş istediğini yapıo şimdi kimse de laf edemio.[/quote
aynen öyle canım ya hersey este bitiyo ama kendi adıma bizimkiler aileleriyle arası kötü olsun istemiyolar işte
aynen öylee..
ayhhhh maviş maviş olcak hee odası ama ben erkek çocuklarına hep kırmızı rengi çok yakıştırıyorum nedense valla benimki kız olsada olan olsada yandı süslü püslü olacak
bende pek tek renk ayrımı yapmayı svmiorum kıza pembe erkeğe mavi gibi eşim bile giyer benm pembe mor farketmez bebek neden giymesin onun için tek mavi yapmayı düşünmüorum yani.
aynen öyle canım ben şu fikirdeyim ne annelerini ezdircekler ne karılarını 2 tarafı idare edicekler ama anneye düşkün erkekler böle oluo demek ki.
ben yoğunum çalışayımm siz çene çalınn geveze hatunlarrrr
ayyy tüulerim diken diken oldu ya kocanın psikolojisi düşünemiyorum ayrıca bunu yapan kim ? ya ben biraz frasız olaylara:26:
aman Allah ım kesinlikle gelmesin evinize büyümü
Kalmasını sorun ettiğini sanmıyorum hadi akrabadır neyse diyorsundur sonuçta misafire git denmez ama içki sigara işin içine girince insan soğuyor
Farklı bakış açıları her daim iyidir, ben şu 3 senede o kadar çok şey öğrendim ki kkdan, ufkum genişledi, binlerce kitap okumaktan daha fazla bilgileniyor insan burada, hayata dair...
anaaam all bendende okadar yahu muhabbetler uzun takip zor bi dahil olamadım hep fransızzz
Kalmasını sorun ettiğini sanmıyorum hadi akrabadır neyse diyorsundur sonuçta misafire git denmez ama içki sigara işin içine girince insan soğuyor
Farklı bakış açıları her daim iyidir, ben şu 3 senede o kadar çok şey öğrendim ki kkdan, ufkum genişledi, binlerce kitap okumaktan daha fazla bilgileniyor insan burada, hayata dair...
Ben kkya takılmadan önceki halimi düşünüyorum da, insanlara hep iyi niyetle yaklaşmaya çalışırım ama dozunu ayarlayamıyor, çok safça davranıyormuşum. Sonunda kırılıp üzülen ben oluyordum şimdi ise söylemem gerekenleri yerinde ve zamanında söyleyebiliyorum kkdaki bir derdim var topiklerindeki tavsiyeler yazılar çok şey katmıştır bana. Burada gerçekten reel hayattan daha güzel arkadaşlıklar kurduğumu düşünüyorum bazen çünkü paylaşıyoruz, dertleşiyoruz ve herkes birbirni dikkate alıyor. Eleştirmek, yargılamak yerine tavsiyelerde bulunuyor.aynen bu konuda kk nın gözünü sevetim konu okuya okuya inan bakış acım değişti insanlarla normal hayatta hiç içli dışlı olmazdım ama buarası ve siz benim için cok başka
Ben seni anlıyorum bir de emrivaki misafirlik insanı çileden çıkartır.ya inan misafiri çok severim ama bu adamı hiç sevmiyorum yaa cok dengesiz birisi
eee agzım sütten yandı yogurdu üfleyerek yiyorum canımbende sigara içiyorum ara ara sitresten artık ona sarıyorum yoksa kendimi parcalıcam ama istemem yani evimde içilsin pis kokuyor çok pis adam yanıma oturdu migdem bulantı sigara kokusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?