kızlar ben bu sigara olayına nokta koyalı çok oldu. eşimle evlenmeden önce 2 mizde içiyorduk. söz verdik birbirimize evlenince bırakıcaz diye. öylede oldu evde içen olmadığı gibi evime gelen misafirede kim olursa olsun balkonu gösteriyorum. artık bu iş daha kolay ebebği bahane ediyorum. artık iş görüşmelerinde bile işe alınmama sebebi sigara. ayrıca artık içen insanlara 2 .sınıf gözüyle bakılıyor. belki bu fazla ama evimde içirmem benim evim sonuçta içeninde yanında kalamam
Keşke herkes bu konuda aynı düşünse... Bizim iş yerindeki erkeklerin hemen hepsi içerler ve ben erkeklerle birlikte çalışıyorum. Odaya girdiklerinde sigara kokusundan tıkanıyorum ki 2. kattayız onlar dışarıda içip geliyorlar. Kışın soğuğunda bile camı hep açmışımdır koku çıksın diye... Balkonda da içilse aynen evin içinde içilmiş gibi oluyor bana göre. Bir de insanlar içmeyene saygı duymuyorlar çoğunluk içiyorsa, ben bunu gördüm.
sendeki cesarete hayran kaldım herkez bunu başaramaz kaçıp sonrada ayrılmak istemek helal olsun kız sana ama ailen le yeni barışmıssın diyemiyorsun da şimdi ne yapacaksın :26:
off kızlar kzımın gözü şişti dikiş atılan tarafacile götürücem bakıyım ne dicekler (
ben yoğunum çalışayımm siz çene çalınn geveze hatunlarrrr
boşanıyoruz babamı yumuşattılar oda dünden raazıymış gelsin başımın üstünde yeri var dedi kurban olurum ona beeennn , yüzüme bakmıyodu yolda görünce karşı tarafa gidiyodu .. Şmdi aynı sofrada yeyip içiyoruz benim sürdüğüm arabayı satmıştı bana sinirinde şimdi yeni arabasına bindirdi de gezdirdi hepimizi .. :) Allahıma binlerce şükürler olsun herşey düzeliyor :)) [/Q
bravo ailene. sendne artık geri dönüş yapma kararını iyi ver. tekrar barışırsan olurya hani bir daha ailenide bulmazsın arkanda. aileni hiç kimse için harcama deymez.
yaa geçmiş olsun çok üzüldüm niye dikiş atıldıı(
arkadaşı okulda taş atmıştı kaşının üstü. 3 dikişi varbu günde şişti dr bi antibiyotik bile vermedi off
Gördüm görmem miyanlız yazımın sonuna koydugum ikona bakarmısın
Canım nasıl ki erkekler ile anneleri arasında güçlü bir bağ varsa baba-kız arasında da öyledir. Babalar konumu gereği sert durur ama kızlarına dayanamazlar, kızlar babalarının gözünde hep küçük prensestir - baba da kızının kahramanı... Zaman zaman anlaşamasak bile babam benim için bambaşkadır, kahramanım, hayattaki idolüm, her konuda akıl hocam... Babam tamam dediyse istediğim birşeye dünyalar benimdir annem pek müdahil olmaz o zaman. Yani demem o ki, o sana kızdığından değil küçük kızı babacığının kalbini kırdığından tavır almış gönül koymuş sana - şimdi onun şefkatli kollarına geri döndün ve güvendesin ya, kimseye gitmeyip yine ona sığındın ya, bu onun gururunu okşamıştır. Evladım yanlış yapsa da hatasından döndüğünde yine beni seçti, bana sığındı diye düşünmüştür. İşte hayatta ne yaşarsak yaşayalım bizi şartsız koşulsuz kabul edecek, kollarını açacak olan yine ailemiz. Allah onları başımızdan eksik etmesin uzakta da olsak gönüllerimiz bir olsun, iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsun yeter. (Ben ailemden ayrı yaşadığım için onlar da benden uzakta olduklarından birbirimizin değerini daha iyi anlıyoruz)boşanıyoruz babamı yumuşattılar oda dünden raazıymış gelsin başımın üstünde yeri var dedi kurban olurum ona beeennn , yüzüme bakmıyodu yolda görünce karşı tarafa gidiyodu .. Şmdi aynı sofrada yeyip içiyoruz benim sürdüğüm arabayı satmıştı bana sinirinde şimdi yeni arabasına bindirdi de gezdirdi hepimizi .. :) Allahıma binlerce şükürler olsun herşey düzeliyor :))
Ah canım yaaa, götür mutlaka kıyamam kuzucuğaoff kızlar kzımın gözü şişti dikiş atılan tarafacile götürücem bakıyım ne dicekler (
Ben de size yazıyorum arada iş geliyor yapıyorum sonra yine kkdayımbende yogundum işim bitti yeni bende katıldım sayfaları yorgunluktan takip etmekte zorlanıyorum maşallahh sohbetimize dogum olmuyor
boşanıyoruz babamı yumuşattılar oda dünden raazıymış gelsin başımın üstünde yeri var dedi kurban olurum ona beeennn , yüzüme bakmıyodu yolda görünce karşı tarafa gidiyodu .. Şmdi aynı sofrada yeyip içiyoruz benim sürdüğüm arabayı satmıştı bana sinirinde şimdi yeni arabasına bindirdi de gezdirdi hepimizi .. :) Allahıma binlerce şükürler olsun herşey düzeliyor :))
fasonculardan bugün doru düzgün yazamadım ilgilenemedim bile sizinle af edin beniGördüm görmem mi
Bu arada şiir süpermiş ilk kez okudum ama gerçekten yüreğe dokunan laflar
Canım nasıl ki erkekler ile anneleri arasında güçlü bir bağ varsa baba-kız arasında da öyledir. Babalar konumu gereği sert durur ama kızlarına dayanamazlar, kızlar babalarının gözünde hep küçük prensestir - baba da kızının kahramanı... Zaman zaman anlaşamasak bile babam benim için bambaşkadır, kahramanım, hayattaki idolüm, her konuda akıl hocam... Babam tamam dediyse istediğim birşeye dünyalar benimdir annem pek müdahil olmaz o zaman. Yani demem o ki, o sana kızdığından değil küçük kızı babacığının kalbini kırdığından tavır almış gönül koymuş sana - şimdi onun şefkatli kollarına geri döndün ve güvendesin ya, kimseye gitmeyip yine ona sığındın ya, bu onun gururunu okşamıştır. Evladım yanlış yapsa da hatasından döndüğünde yine beni seçti, bana sığındı diye düşünmüştür. İşte hayatta ne yaşarsak yaşayalım bizi şartsız koşulsuz kabul edecek, kollarını açacak olan yine ailemiz. Allah onları başımızdan eksik etmesin uzakta da olsak gönüllerimiz bir olsun, iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsun yeter. (Ben ailemden ayrı yaşadığım için onlar da benden uzakta olduklarından birbirimizin değerini daha iyi anlıyoruz)
Ah canım yaaa, götür mutlaka kıyamam kuzucuğa
Ben de size yazıyorum arada iş geliyor yapıyorum sonra yine kkdayım
oh ne güzel yaa cok sevindim inan adına daha hayatının baharındasın ınan cok doru bir şey yapıyorsun kendin için boşanman öle bir adamdan en hayırlısı
saol iyi düşüncelerin dileklerin için çok teşekkürler
Esimin babanesi canim
TÖVBE ESTAĞFURULLAH ya ne insanlar var uzak ol canım sana uzak Allaha yakın olsun
oh ne güzel yaa cok sevindim inan adına daha hayatının baharındasın ınan cok doru bir şey yapıyorsun kendin için boşanman öle bir adamdan en hayırlısı
senide listeye ekledim canım bundan sonra sende bizim tilkimizsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?