evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Keşke herkes bu konuda aynı düşünse... Bizim iş yerindeki erkeklerin hemen hepsi içerler ve ben erkeklerle birlikte çalışıyorum. Odaya girdiklerinde sigara kokusundan tıkanıyorum ki 2. kattayız onlar dışarıda içip geliyorlar. Kışın soğuğunda bile camı hep açmışımdır koku çıksın diye... Balkonda da içilse aynen evin içinde içilmiş gibi oluyor bana göre. Bir de insanlar içmeyene saygı duymuyorlar çoğunluk içiyorsa, ben bunu gördüm.

bu günki şiirim gelsin
Anladım....
Bunca zaman bana anlatmaya çalistigini, kendimi buldugumda
anladim.

Herkesin mutlu olmak için baska bir yolu varmis,
Kendi yolumu çizdigimde anladim...

Bir tek yasanarak ögrenilirmis hayat, okuyarak, dinleyerek
degil...
Bildiklerini bana neden anlatmadigini, anladim...

Yüreginde ask olmadan geçen hergün kayipmis,
Ask pesinden neden yalinayak kostugunu anladim...

Aci doruga ulastiginda gözyasi gelmezmis gözlerden,
Neden hiç aglamadigini anladim...
Aglayani güldürebilmek, aglayanla aglamaktan daha degerliymis,
Gözyasimi kahkaya çevirdiginde anladim...

Bir insani herhangi biri kirabilir, ama bir tek en çok sevdigi
acitabilirmis,
Çok acittiginda anladim...
Fakat, hakedermis sevilen onun için dökülen her damla gözyasini,
Gözyaslariyla birlikte sevinçler terkettiginde anladim...

Yalan söylememek degil, gerçegi gizlememekmis marifet,
Yüregini elime koydugunda anladim...

''Sana ihtiyacim var, gel ! '' diyebilmekmis güçlü olmak,
Sana ''git'' dedigimde anladim...

Biri sana ''git'' dediginde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmis
sevmek,
Git dediklerinde gittigimde anladim...

Sana sevgim simarik bir çocukmus, her düstügünde ziril ziril
aglayan,
Büyüyüp bana simsiki sarildiginda anladim...

Özür dilemek degil, ''affet beni'' diye haykirmak istemekmis
pisman
olmak,
Gerçekten pisman oldugumda anladim...

Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymis, sevgi dolu
yüreklerin gururu olmazmis,
Yüregimde sevgi buldugumda anladim...

Ölürcesine isteyen beklemez, sadece umut edermis bir gün
affedilmeyi,
Beni afetmeni ölürcesine istedigimde anladim...
Sevgi emekmis,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür birakacak kadar
sevmekmis...
CAN YÜCEL

yanlız yazımın sonuna koydugum ikona bakarmısın

sendeki cesarete hayran kaldım herkez bunu başaramaz kaçıp sonrada ayrılmak istemek helal olsun kız sana ama ailen le yeni barışmıssın diyemiyorsun da şimdi ne yapacaksın :26:

boşanıyoruz babamı yumuşattılar oda dünden raazıymış gelsin başımın üstünde yeri var dedi kurban olurum ona beeennn , yüzüme bakmıyodu yolda görünce karşı tarafa gidiyodu .. Şmdi aynı sofrada yeyip içiyoruz benim sürdüğüm arabayı satmıştı bana sinirinde şimdi yeni arabasına bindirdi de gezdirdi hepimizi .. :) Allahıma binlerce şükürler olsun herşey düzeliyor :))

yanlız yazımın sonuna koydugum ikona bakarmısın
Gördüm görmem mi
Bu arada şiir süpermiş ilk kez okudum ama gerçekten yüreğe dokunan laflar
Canım nasıl ki erkekler ile anneleri arasında güçlü bir bağ varsa baba-kız arasında da öyledir. Babalar konumu gereği sert durur ama kızlarına dayanamazlar, kızlar babalarının gözünde hep küçük prensestir - baba da kızının kahramanı... Zaman zaman anlaşamasak bile babam benim için bambaşkadır, kahramanım, hayattaki idolüm, her konuda akıl hocam... Babam tamam dediyse istediğim birşeye dünyalar benimdir annem pek müdahil olmaz o zaman. Yani demem o ki, o sana kızdığından değil küçük kızı babacığının kalbini kırdığından tavır almış gönül koymuş sana - şimdi onun şefkatli kollarına geri döndün ve güvendesin ya, kimseye gitmeyip yine ona sığındın ya, bu onun gururunu okşamıştır. Evladım yanlış yapsa da hatasından döndüğünde yine beni seçti, bana sığındı diye düşünmüştür. İşte hayatta ne yaşarsak yaşayalım bizi şartsız koşulsuz kabul edecek, kollarını açacak olan yine ailemiz. Allah onları başımızdan eksik etmesin uzakta da olsak gönüllerimiz bir olsun, iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsun yeter. (Ben ailemden ayrı yaşadığım için onlar da benden uzakta olduklarından birbirimizin değerini daha iyi anlıyoruz)
off kızlar kzımın gözü şişti dikiş atılan taraf acile götürücem bakıyım ne dicekler (
Ah canım yaaa, götür mutlaka kıyamam kuzucuğa

bende yogundum işim bitti yeni bende katıldım sayfaları yorgunluktan takip etmekte zorlanıyorum maşallahh sohbetimize dogum olmuyor
Ben de size yazıyorum arada iş geliyor yapıyorum sonra yine kkdayım

oh ne güzel yaa cok sevindim inan adına daha hayatının baharındasın ınan cok doru bir şey yapıyorsun kendin için boşanman öle bir adamdan en hayırlısı

fasonculardan bugün doru düzgün yazamadım ilgilenemedim bile sizinle af edin beni

kızlar bugün sizle cok fazla ilgilenemedim lütfen kusuruma bakmayın tekrardan çalışmaya dönmek zorundayım

oh ne güzel yaa cok sevindim inan adına daha hayatının baharındasın ınan cok doru bir şey yapıyorsun kendin için boşanman öle bir adamdan en hayırlısı

babam babam canım babam canım annem
Kurtuldum yaaa kurtuldum ötesi var mı inan pazartesi gününden beri ağrısız sızısız uyku uyudum kafam dinç düşünce yok sinir yok stres yok ağrı yok mutluyum hzuurluyummm dha nooolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…