Hayırdır yanlış mı okudun yazdığımı yoksa?bugün öle çalıştımki heralde beynime kan gitmiyor
ben büyüye cok fazla inanırım yarın bunu neden oldugunu anlatıcam öpüyorum hepinizi
Yok canım ben hamile değilim, evli bile değilim ama yaşım büyük bir çoğunuzdan
canım geleceğim inşallah haftaya - yani istesem de istemesem de mecbur İzmir yolu görünüyorSizin iş yerini bile buldum google amcadan :)))
yok kız yok yazmao kadar da değil - önce herkese lakap bulalım ondan sonra düşünrüz ilk sayfaya eklemeyi
uzun yazma yav bulanık:111::111::111: görüyorum okadar yoruldumki ter kan içinde kaldım yavrum maşallah işlerimiz artıyorHayırdır yanlış mı okudun yazdığımı yoksa?
böyle bi gerçek var zaten ...
uzun yazma yav bulanık:111::111::111: görüyorum okadar yoruldumki ter kan içinde kaldım yavrum maşallah işlerimiz artıyor
bizim Ankarada gözümüzün önünde yaşandı bir halam büyü yapılmıs cok korkunc karstan öle tasınmıslar babam giller obbooo bana ilk anlattıklarında bekardım ozaman 3 hafta annemle uyumustum
sen benim basıma gelenleri bilsen kuzucum babaanneme amcama yaptılar evlendim burdada eltime eltim korkusuna hala kaynanamlarda kalıyo kaynanamın yuzune bakmazdı zamanında şimdi eline düştü ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN TABİDE
hee ben hamilesin zannettim yaa Allah banada versin bende çok istiyorum bebek :44::44:
şu sıkıntılı dönemleri atlatın hemen vericek Rabbim inşş kuzucummmm
ne gelti eltinin başına eeee genelden anlatıyon ben catlıyom gene ama cıkarsın mıkarsın gene sen
anlatsana yavrum detay eltin mi büyü yapıyordu valla ben bişey anlamadımm
şu sıkıntılı dönemleri atlatın hemen vericek Rabbim inşş kuzucummmm
kuzum sen hamilesin ne olur benim için bizim için dua ett surda karnımda bir bebek olsa tekme atsa bende size yazsam nasıl istiyorum artık anlatamam sana korkumdan hamile konularına bakamaz oldum herkez hamile olucak ben gene böle kaç aydan beri af edersin gene aylık dönemim gelmedi doktoro gidicem gene en son kist dediler şimdi ne cıkıcak acep anlamadım bakalım canım hakkımda hayırlısı
Kızlarrrr size bişi sorucam ya evliliğinizde para biriktirebiliyor musunuz ya ben mi çok savruğummm bu arada ben çalışmıyorum eşim çalışıyo :26:
YOK KIZIM YA buna yaptılar herhalde eltim vekardeşine bi gün durup dururken çıldırdı çığlık çığlığa ya anlatamam bizhergün acile gidiyoduk panik atak falan diye anlatırken hala korkuyorum meğer hocalıkmış
yavrummmm aynı durumdayız bende öle bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum ALLAH bizede nasip etsin inş
kuzum sen hamilesin ne olur benim için bizim için dua ett surda karnımda bir bebek olsa tekme atsa bende size yazsam nasıl istiyorum artık anlatamam sana korkumdan hamile konularına bakamaz oldum herkez hamile olucak ben gene böle kaç aydan beri af edersin gene aylık dönemim gelmedi doktoro gidicem gene en son kist dediler şimdi ne cıkıcak acep anlamadım bakalım canım hakkımda hayırlısı
yaaa bende yeri geldiğinde savrugum pra harcamayı seviyorum ama bak para biriktirmek istiyorsan ben hep öle yapardım evdeki bocuk paraları alırdım bir kavonaza biriktirirdim onlar çeyrek altın parası olunca gider alırdım altın yapardım en cok neye para harcıyosun
hadiii ya bana halam anlattıda inanılmaz tırstım ben inanmıyordum dalga geciyordum bak gecme urasırlar dedi sonra bir kere korkuttular beni sonra töbe bir daha hayatta büyük konusmam o konu hakkında
inş canım benim yaaa bir bebeğimiz olsun saglıklı hayırlısıyla aminn
Gelirim inşallah valla süper olur.tamam be yaz mıyom ne o cırcırböği lakabı yazcam diye tırstınn demiii korkakk korkakk
hadi ya ama iş yerine gelme cok ses oluyo konusamıyoz bile istersen iş yerinide gösteririm sana sonra zaten evimiz cok yakın yürüme mesafesinde bir dakeve gel kek falan yaparım kahvaltıya gel şöle bi güzel kahvaltı yapalım
Oh maşallah maşallahkızlar ayın 23 deyiz daha 100 tane adresimiz gelmiş sezon daha yeni acılmasına ragmen cok mutluyum şükür Allah ımaa ne olur iş gelsinde su borclarımızı bu sezonda kapatalım
Ben evli değilim, memurum ve birçok memura göre bile biraz fazla alıyorum, kendime pek harcamıyorum ama ona rağmen faturalardı kiraydı masraflardı derken epey para gidiyor keşke daha fazla biriktirebilsem araba alma hayalim varKızlarrrr size bişi sorucam ya evliliğinizde para biriktirebiliyor musunuz ya ben mi çok savruğummm bu arada ben çalışmıyorum eşim çalışıyo :26:
canım etmezmiyim hiç...mmousem, sen, ariver, evrakcu, deniz hepinize ediyorum tüm kk daki bebek isteyen arkadaşlarıma ediyorum canım..inş Rabbim hepinize tosun tosun bebeler verir...stresten sıkıntıdan kist büyümüştür belki kuzum git yine bir doktora sen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?