evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

tamam be yaz mıyom ne o cırcırböği lakabı yazcam diye tırstınn demiii korkakk korkakk
hadi ya ama iş yerine gelme cok ses oluyo konusamıyoz bile istersen iş yerinide gösteririm sana sonra zaten evimiz cok yakın yürüme mesafesinde bir dak eve gel kek falan yaparım kahvaltıya gel şöle bi güzel kahvaltı yapalım

Hayırdır yanlış mı okudun yazdığımı yoksa?
uzun yazma yav bulanık:111::111::111: görüyorum okadar yoruldumki ter kan içinde kaldım yavrum maşallah işlerimiz artıyor
böyle bi gerçek var zaten ...

bizim Ankarada gözümüzün önünde yaşandı bir halam büyü yapılmıs cok korkunc karstan öle tasınmıslar babam giller obbooo bana ilk anlattıklarında bekardım ozaman 3 hafta annemle uyumustum

sen benim basıma gelenleri bilsen kuzucum babaanneme amcama yaptılar evlendim burdada eltime eltim korkusuna hala kaynanamlarda kalıyo kaynanamın yuzune bakmazdı zamanında şimdi eline düştü ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN TABİDE

kızlar ayın 23 deyiz daha 100 tane adresimiz gelmiş sezon daha yeni acılmasına ragmen cok mutluyum şükür Allah ımaa ne olur iş gelsinde su borclarımızı bu sezonda kapatalım

ne gelti eltinin başına eeee genelden anlatıyon ben catlıyom gene ama cıkarsın mıkarsın gene sen
anlatsana yavrum detay eltin mi büyü yapıyordu valla ben bişey anlamadımm

Kızlarrrr size bişi sorucam ya evliliğinizde para biriktirebiliyor musunuz ya ben mi çok savruğummm bu arada ben çalışmıyorum eşim çalışıyo :26:

şu sıkıntılı dönemleri atlatın hemen vericek Rabbim inşş kuzucummmm

kuzum sen hamilesin ne olur benim için bizim için dua ett surda karnımda bir bebek olsa tekme atsa bende size yazsam nasıl istiyorum artık anlatamam sana korkumdan hamile konularına bakamaz oldum herkez hamile olucak ben gene böle kaç aydan beri af edersin gene aylık dönemim gelmedi doktoro gidicem gene en son kist dediler şimdi ne cıkıcak acep anlamadım bakalım canım hakkımda hayırlısı

ne gelti eltinin başına eeee genelden anlatıyon ben catlıyom gene ama cıkarsın mıkarsın gene sen
anlatsana yavrum detay eltin mi büyü yapıyordu valla ben bişey anlamadımm

YOK KIZIM YA buna yaptılar herhalde eltim vekardeşine bi gün durup dururken çıldırdı çığlık çığlığa ya anlatamam bizhergün acile gidiyoduk panik atak falan diye anlatırken hala korkuyorum meğer hocalıkmış

şu sıkıntılı dönemleri atlatın hemen vericek Rabbim inşş kuzucummmm

kuzum sen hamilesin ne olur benim için bizim için dua ett surda karnımda bir bebek olsa tekme atsa bende size yazsam nasıl istiyorum artık anlatamam sana korkumdan hamile konularına bakamaz oldum herkez hamile olucak ben gene böle kaç aydan beri af edersin gene aylık dönemim gelmedi doktoro gidicem gene en son kist dediler şimdi ne cıkıcak acep anlamadım bakalım canım hakkımda hayırlısı

yavrummmm aynı durumdayız bende öle bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum ALLAH bizede nasip etsin inş

Kızlarrrr size bişi sorucam ya evliliğinizde para biriktirebiliyor musunuz ya ben mi çok savruğummm bu arada ben çalışmıyorum eşim çalışıyo :26:

yaaa bende yeri geldiğinde savrugum pra harcamayı seviyorum ama bak para biriktirmek istiyorsan ben hep öle yapardım evdeki bocuk paraları alırdım bir kavonaza biriktirirdim onlar çeyrek altın parası olunca gider alırdım altın yapardım en cok neye para harcıyosun

yavrummmm aynı durumdayız bende öle bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum ALLAH bizede nasip etsin inş

hadiii ya bana halam anlattıda inanılmaz tırstım ben inanmıyordum dalga geciyordum bak gecme urasırlar dedi sonra bir kere korkuttular beni sonra töbe bir daha hayatta büyük konusmam o konu hakkında

inş canım benim yaaa bir bebeğimiz olsun saglıklı hayırlısıyla aminn

Son düzenleme:

canım etmezmiyim hiç...mmousem, sen, ariver, evrakcu, deniz hepinize ediyorum tüm kk daki bebek isteyen arkadaşlarıma ediyorum canım..inş Rabbim hepinize tosun tosun bebeler verir...stresten sıkıntıdan kist büyümüştür belki kuzum git yine bir doktora sen bence

ya aslında çok harcayan biri değilim ama para nasıl harcanmış cüzdandan anlamıyorum her ay birsey çıkyo bebek istediğim için işede giremiyorum öyle işte

canım bencede geçme ve bu işleri hiç düşünme psikolojin bozulur

Gelirim inşallah valla süper olur.

kızlar ayın 23 deyiz daha 100 tane adresimiz gelmiş sezon daha yeni acılmasına ragmen cok mutluyum şükür Allah ımaa ne olur iş gelsinde su borclarımızı bu sezonda kapatalım
Oh maşallah maşallah Allah daha da arttırsın işlerinizi de bir an önce borçlar kapansın evinizi alın bebişiniz olsun Ne dileğiniz varsa Rabbim nasip etsin canım

Ben evli değilim, memurum ve birçok memura göre bile biraz fazla alıyorum, kendime pek harcamıyorum ama ona rağmen faturalardı kiraydı masraflardı derken epey para gidiyor keşke daha fazla biriktirebilsem araba alma hayalim var tabii kredisiz borçsuz biriktirerek almak istiyorum

yav gidiyorumda işte ordan muaniye ediyorlar ya cok utanıyorum cok korkuyorumm :18::18::18: en kısa zamanda tekrardan gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…