evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün sizle cok fazla ilgilenemedim lütfen kusuruma bakmayın tekrardan çalışmaya dönmek zorundayım
Canım benim olur mu öyle şey aramızda kusur lafı geçmemeli hani hepimiz bu topiğin sahibiydik??? İmkanı olan zaten girip yazıyr dimi
Şükür çok sevindim canım senin adına - bu arada çocuğun var mı?

ayyy çok güzel şeyler yazmışsın çookk teşekkür ederim inan duygulandım okurken ..işte cahil oluyosun düşünemiyosun ,şimdiki aklım olsa yaparmıyım üzermiyim ailei üzermiyim babamı anne olunca daha iyi anlıyosun anneni babanı ..

Şükür çok sevindim canım senin adına - bu arada çocuğun var mı?
eabbime şükür beni daha kötü belalardan korudu ..
Evet 4 aylık bebiş var teyzesi Berrak'ım var :) büyüsün bayrama elini öptürmeye getirtirim paramızı hazırla şeker neyim olmaz haa

ayyy saol canımmmm artık heeepp burdayımmm..
Bi baş belası daha geldi sizeeee

adına cok sevindim canım benim inan baban hakkaten sana babalık yapmıs senin hayatını kurtarmıs resmen öle bir adamdan buna oynanır sen bizim başımızın değil baş tacımız olursun ancak olurmu öle şey

sahibisiniz zaten kuzum yoksa başta belirtmezdim bana yazan arkadaşlarıma doru düzgün cevap bile veremez oldum işlerin yogunlugundan ondan yazdım bu topik benim değil hepimizin evimizin evi yuvası ona göre heee

inan buranın samimiyetine hayranım varyaa :)) yalaka filan demeyin haa evlenip gittiğmde internetimiz yoktu babamın evinde var geldikçe yarın yamalak girebiliyodum fırsat olmuyodu çok şimdi hep varım giriyodum ozaman Allahım şunlardakş samimiyete bak diyodum çekemiyodum bitaz şimdi başkaları çekemesin beni bnde samimi olcam sizle

Olsun zararın neresinden dönülse kardır hem birşeylerin sonuçlarının ne olacağını bazen yaşamadan anlamıyorsun

eabbime şükür beni daha kötü belalardan korudu ..
Evet 4 aylık bebiş var teyzesi Berrak'ım var :) büyüsün bayrama elini öptürmeye getirtirim paramızı hazırla şeker neyim olmaz haa
Oy maşallahhh Öpüyorum güzel kızımız Berrak'ı... Allahım onu nazarlardan korusun ömrü hayırlı ve güzel olsun, teyzesi onu yer yer Benim bebeklere özellikle de kızlara karşı zaafım vardır ben de yazını okurken duygulandım.
Biliyor musun daha dün mü bir önceki gün müydü kız bebek ismi arıyorduk ben Berra ya da Berrak ismini önermiştim tevafuk işte - sen katıldın aramıza.

sen olmasan sanatsız ölücez kızzz maşallah topigimizin sanat prensesi

ba ba ba ba olcakmıs kız daha samimi olmdıkmı ayoll aybettin
tilki baş tan uyarııı
bu topikte samimiyetsizliğe yer yok uleynnn

sen olmasan sanatsız ölücez kızzz maşallah topigimizin sanat prensesi
Evet baş tilki-cırcır böceğinden sonra bir de sanat prensesimiz var. Diğerlerine de isim bulmak lazım
Dolma zaten adı üstünde zeytinyağlı biber dolması da diğerlerine ne desek acep?:44:

ivet sende mi hamişsin yoksa isim arıyosunuzzz ??

sen anca cıbır cıvır konus ne zaman geliyon izmire hani msj atacaktın bana gelmiyomusun yoksa hee

Evet baş tilki-cırcır böceğinden sonra bir de sanat prensesimiz var. Diğerlerine de isim bulmak lazım
Dolma zaten adı üstünde zeytinyağlı biber dolması da diğerlerine ne desek acep?:44:

valla ben kişiliklerine göre lakap buluyorum diğerleri de belli olsun bakam bir ondan sonra konu daha yeni yeni acıldıgından zamanla bulunup acep listeye lakaplarınıda yanına yazsammı

ivet sende mi hamişsin yoksa isim arıyosunuzzz ??
Yok canım ben hamile değilim, evli bile değilim ama yaşım büyük bir çoğunuzdan

sen anca cıbır cıvır konus ne zaman geliyon izmire hani msj atacaktın bana gelmiyomusun yoksa hee
canım geleceğim inşallah haftaya - yani istesem de istemesem de mecbur İzmir yolu görünüyor Sizin iş yerini bile buldum google amcadan :)))

valla ben kişiliklerine göre lakap buluyorum diğerleri de belli olsun bakam bir ondan sonra konu daha yeni yeni acıldıgından zamanla bulunup acep listeye lakaplarınıda yanına yazsammı
yok kız yok yazma o kadar da değil - önce herkese lakap bulalım ondan sonra düşünrüz ilk sayfaya eklemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…