Canım benim olur mu öyle şey aramızda kusur lafı geçmemeli hani hepimiz bu topiğin sahibiydik??? İmkanı olan zaten girip yazıyr dimikızlar bugün sizle cok fazla ilgilenemedim lütfen kusuruma bakmayın tekrardan çalışmaya dönmek zorundayım
Şükür çok sevindim canım senin adına - bu arada çocuğun var mı?
babam babam canım babam canım annem
Kurtuldum yaaa kurtuldum ötesi var mı inan pazartesi gününden beri ağrısız sızısız uyku uyudum kafam dinç düşünce yok sinir yok stres yok ağrı yok mutluyum hzuurluyummm dha nooolsunnn
ayyy çok güzel şeyler yazmışsın çookk teşekkür ederim inan duygulandım okurken ..işte cahil oluyosun düşünemiyosun ,şimdiki aklım olsa yaparmıyım üzermiyim ailei üzermiyim babamıCanım nasıl ki erkekler ile anneleri arasında güçlü bir bağ varsa baba-kız arasında da öyledir. Babalar konumu gereği sert durur ama kızlarına dayanamazlar, kızlar babalarının gözünde hep küçük prensestir - baba da kızının kahramanı... Zaman zaman anlaşamasak bile babam benim için bambaşkadır, kahramanım, hayattaki idolüm, her konuda akıl hocam... Babam tamam dediyse istediğim birşeye dünyalar benimdir annem pek müdahil olmaz o zaman. Yani demem o ki, o sana kızdığından değil küçük kızı babacığının kalbini kırdığından tavır almış gönül koymuş sana - şimdi onun şefkatli kollarına geri döndün ve güvendesin ya, kimseye gitmeyip yine ona sığındın ya, bu onun gururunu okşamıştır. Evladım yanlış yapsa da hatasından döndüğünde yine beni seçti, bana sığındı diye düşünmüştür. İşte hayatta ne yaşarsak yaşayalım bizi şartsız koşulsuz kabul edecek, kollarını açacak olan yine ailemiz. Allah onları başımızdan eksik etmesin uzakta da olsak gönüllerimiz bir olsun, iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsun yeter. (Ben ailemden ayrı yaşadığım için onlar da benden uzakta olduklarından birbirimizin değerini daha iyi anlıyoruz)
Ah canım yaaa, götür mutlaka kıyamam kuzucuğa
:
eabbime şükür beni daha kötü belalardan korudu ..Şükür çok sevindim canım senin adına - bu arada çocuğun var mı?
babam babam canım babam canım annem
Kurtuldum yaaa kurtuldum ötesi var mı inan pazartesi gününden beri ağrısız sızısız uyku uyudum kafam dinç düşünce yok sinir yok stres yok ağrı yok mutluyum hzuurluyummm dha nooolsunnn
ayyy saol canımmmm artık heeepp burdayımmm..
Bi baş belası daha geldi sizeeee
Canım benim olur mu öyle şey aramızda kusur lafı geçmemeli hani hepimiz bu topiğin sahibiydik??? İmkanı olan zaten girip yazıyr dimi
Şükür çok sevindim canım senin adına - bu arada çocuğun var mı?
adına cok sevindim canım benim inanbaban hakkaten
sana babalık yapmıs senin hayatını kurtarmıs resmen öle bir adamdan buna oynanırsen bizim başımızın değil baş tacımız olursun ancak olurmu öle şey
Olsun zararın neresinden dönülse kardır hem birşeylerin sonuçlarının ne olacağını bazen yaşamadan anlamıyorsunayyy çok güzel şeyler yazmışsın çookk teşekkür ederim inan duygulandım okurken ..işte cahil oluyosun düşünemiyosun ,şimdiki aklım olsa yaparmıyım üzermiyim ailei üzermiyim babamıanne olunca daha iyi anlıyosun anneni babanı ..
Oy maşallahhheabbime şükür beni daha kötü belalardan korudu ..
Evet 4 aylık bebiş var teyzesi Berrak'ım var :) büyüsün bayrama elini öptürmeye getirtirim paramızı hazırla şeker neyim olmaz haa
bu günki şiirim gelsin
Anladım....
Bunca zaman bana anlatmaya çalistigini, kendimi buldugumda
anladim.
Herkesin mutlu olmak için baska bir yolu varmis,
Kendi yolumu çizdigimde anladim...
Bir tek yasanarak ögrenilirmis hayat, okuyarak, dinleyerek
degil...
Bildiklerini bana neden anlatmadigini, anladim...
Yüreginde ask olmadan geçen hergün kayipmis,
Ask pesinden neden yalinayak kostugunu anladim...
Aci doruga ulastiginda gözyasi gelmezmis gözlerden,
Neden hiç aglamadigini anladim...
Aglayani güldürebilmek, aglayanla aglamaktan daha degerliymis,
Gözyasimi kahkaya çevirdiginde anladim...
Bir insani herhangi biri kirabilir, ama bir tek en çok sevdigi
acitabilirmis,
Çok acittiginda anladim...
Fakat, hakedermis sevilen onun için dökülen her damla gözyasini,
Gözyaslariyla birlikte sevinçler terkettiginde anladim...
Yalan söylememek degil, gerçegi gizlememekmis marifet,
Yüregini elime koydugunda anladim...
''Sana ihtiyacim var, gel ! '' diyebilmekmis güçlü olmak,
Sana ''git'' dedigimde anladim...
Biri sana ''git'' dediginde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmis
sevmek,
Git dediklerinde gittigimde anladim...
Sana sevgim simarik bir çocukmus, her düstügünde ziril ziril
aglayan,
Büyüyüp bana simsiki sarildiginda anladim...
Özür dilemek degil, ''affet beni'' diye haykirmak istemekmis
pisman
olmak,
Gerçekten pisman oldugumda anladim...
Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymis, sevgi dolu
yüreklerin gururu olmazmis,
Yüregimde sevgi buldugumda anladim...
Ölürcesine isteyen beklemez, sadece umut edermis bir gün
affedilmeyi,
Beni afetmeni ölürcesine istedigimde anladim...
Sevgi emekmis,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür birakacak kadar
sevmekmis...
CAN YÜCEL
inan buranın samimiyetine hayranım varyaa :)) yalaka filan demeyin haaevlenip gittiğmde internetimiz yoktu babamın evinde var geldikçe yarın yamalak girebiliyodum fırsat olmuyodu çok şimdi hep varım giriyodum ozaman Allahım şunlardakş samimiyete bak diyodum çekemiyodum bitaz şimdi başkaları çekemesin beni bnde samimi olcam sizle
Evet baş tilki-cırcır böceğinden sonra bir de sanat prensesimiz var.sen olmasan sanatsız ölücez kızzz maşallah topigimizin sanat prensesi
Olsun zararın neresinden dönülse kardır hem birşeylerin sonuçlarının ne olacağını bazen yaşamadan anlamıyorsun
evet evet .. Allah beterinden sakladı ..
Oy maşallahhhÖpüyorum güzel kızımız Berrak'ı... Allahım onu nazarlardan korusun ömrü hayırlı ve güzel olsun, teyzesi onu yer yer Benim bebeklere özellikle de kızlara karşı zaafım vardır ben de yazını okurken duygulandım.
Biliyor musun daha dün mü bir önceki gün müydü kız bebek ismi arıyorduk ben Berra ya da Berrak ismini önermiştim tevafuk işte - sen katıldın aramıza.
Olsun zararın neresinden dönülse kardır hem birşeylerin sonuçlarının ne olacağını bazen yaşamadan anlamıyorsun
Oy maşallahhhÖpüyorum güzel kızımız Berrak'ı... Allahım onu nazarlardan korusun ömrü hayırlı ve güzel olsun, teyzesi onu yer yer Benim bebeklere özellikle de kızlara karşı zaafım vardır ben de yazını okurken duygulandım.
Biliyor musun daha dün mü bir önceki gün müydü kız bebek ismi arıyorduk ben Berra ya da Berrak ismini önermiştim tevafuk işte - sen katıldın aramıza.
ivetsende mi hamişsin yoksa isim arıyosunuzzz ??
ba ba ba ba olcakmıs kız daha samimi olmdıkmı ayoll aybettin
tilki baş tan uyarııı
bu topikte samimiyetsizliğe yer yok uleynnn
Evet baş tilki-cırcır böceğinden sonra bir de sanat prensesimiz var.Diğerlerine de isim bulmak lazım
Dolma zaten adı üstünde zeytinyağlı biber dolması da diğerlerine ne desek acep?:44:
ba ba ba ba olcakmıs kız daha samimi olmdıkmı ayoll aybettin
tilki baş tan uyarııı
bu topikte samimiyetsizliğe yer yok uleynnn
ay yookk benim 1 tane oda 4 aylık zaten naşka da yok :))yok ezgi diye arkadaşımız hamile ona sabahtan beri isim arıyoruzda senin kininde cinsiyeti belli olsun onada ararız
Yok canım ben hamile değilim, evli bile değilim ama yaşım büyük bir çoğunuzdanivetsende mi hamişsin yoksa isim arıyosunuzzz ??
canım geleceğim inşallah haftaya - yani istesem de istemesem de mecbur İzmir yolu görünüyorsen anca cıbır cıvır konus ne zaman geliyon izmire hani msj atacaktın bana gelmiyomusun yoksa hee
yok kız yok yazmavalla ben kişiliklerine göre lakap buluyorum diğerleri de belli olsun bakam bir ondan sonra konu daha yeni yeni acıldıgından zamanla bulunup acep listeye lakaplarınıda yanına yazsammı
Bu topik hepimizin o yüzden ne samimiyetsizlik söz konusu ne de kusur arama
ay yookk benim 1 tane oda 4 aylık zaten naşka da yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?