ya aslında çok harcayan biri değilim ama para nasıl harcanmış cüzdandan anlamıyorum her ay birsey çıkyo bebek istediğim için işede giremiyorum öyle işte
sen benim dediğim gibi yap valla bende çok işe yaradı baya bir çeyrek altınım olmustucanım bencede geçme ve bu işleri hiç düşünme psikolojin bozulur
Gelirim inşallah valla süper olur.
Oh maşallah maşallahAllah daha da arttırsın işlerinizi de bir an önce borçlar kapansın evinizi alın bebişiniz olsun Ne dileğiniz varsa Rabbim nasip etsin canım
Ben evli değilim, memurum ve birçok memura göre bile biraz fazla alıyorum, kendime pek harcamıyorum ama ona rağmen faturalardı kiraydı masraflardı derken epey para gidiyor keşke daha fazla biriktirebilsem araba alma hayalim vartabii kredisiz borçsuz biriktirerek almak istiyorum
Ben evli değilim, memurum ve birçok memura göre bile biraz fazla alıyorum, kendime pek harcamıyorum ama ona rağmen faturalardı kiraydı masraflardı derken epey para gidiyor keşke daha fazla biriktirebilsem araba alma hayalim vartabii kredisiz borçsuz biriktirerek almak istiyorum
ALLAH gönlüne göre versin canım bizde bebek istiyoruz gelecek için para biriktirmek istiyorum ama olmuyo ya
bayanların işi ne zor hee calıssan ayrı calısmasan ap ayrı ufff
aynen sen ne iş yapıyorsun canım ayrıca ben güzellik uzmanıyım çalışma sartları çok zor evli bi bayana göre değil baska işe girsem tut ki hamile kaldım çıkmak zorunda kalıcam buda hiç iyi olmıcak kafam karmakarışık
ahhhhhaaaaaaaaaaaaa seni yakaladım bırakmammmmmmmmbana kür versene ne olur bak benim cildimde catlaklıklar var mesela sivilceler için falannn
bence sigorta cok önemli çalışman senin için çok iyi olcaka hamile kaldın mı acmısınız acıktamısınız cıkarsın canım benim hemde cocuk parası bitiktirirsin
bırakma canım veririm sivilcelere yağlı bir cildin varsa soda kullanabilirsin mutlaka tonik ve çamur maskesi çok güzel yapıyo bide ben işe girersem bi sene çocuk olmaması için imza attırıyolar hast. çalışmak istiyorum zaten olmuyo bide bi sene ara verirsem hiç olmazsa nabarım ALLAH ŞÜKÜR DURUMUMUZ gayet iyide işte kenara para atamıyorsun yaptığınız taktikler varsa banada öğretin diye
ben valla şöyle yaparım iki yönlü kocamla anlasırım bir kavonoz yaparım eve kim gelirse cebinde varsa bozukluk ona atar kullanmak yoktur birikince gider markete veririm bozzuklukları tam yaparım zaten marketciler atlıyor onlarda bozukluk sorunu olypr yaa sonra gier altın alırım
yada ben esnaf oldugumdan dolayı yaparım bunu kendime ait hesaım var aylık her gün 150 atarım oraya gerci şimdi kalmadı ya inan öle birikiyor yada güne girince birikiyor canım
bırakma canım veririm sivilcelere yağlı bir cildin varsa soda kullanabilirsin mutlaka tonik ve çamur maskesi çok güzel yapıyo bide ben işe girersem bi sene çocuk olmaması için imza attırıyolar hast. çalışmak istiyorum zaten olmuyo bide bi sene ara verirsem hiç olmazsa nabarım ALLAH ŞÜKÜR DURUMUMUZ gayet iyide işte kenara para atamıyorsun yaptığınız taktikler varsa banada öğretin diye
Krizantem,
Ayshe,
Canım inşallah Rabbim sana da bir evlat nasip etsin bu arada sayın güzellik uzmanım yüzümde lekeler oluşuyor güneş yasak 50+faktör kullanmama rağmen bir de dr demişti kılcal damar çatlaması diye - ne yapmak lazım onun için???
Cildim yazın yağlandığı için şu tanecikli yüz temizleme jelleri var ya ondan kullanıyorum hemen her gün de şimdilerde 2-3 günde bir olarak başladım
ben maaşımı komple çekmem, mesela 50 ya da 100 tl çekerim harçlık niyetine onunla idare ederim yani max 200 harcarım ay içinde. Onun haricinde de fatura kira için kaç lira lazımsa o kadar çekerim kalanı hesapta durur. çok birikmedi - damlaya damlaya göl olur hesabı benimkisi... çalışmadığım zamanda da harçlığımdan 5-10 tl kenara koyardım babam para verdikçe harcadığımdan arta kalanları harcamışım gibi sayardım bazen hiç istemezdim param yok diye onları harcardım. Ben de bir kumbara almak istiyorum aslında en azından bozuklukları atarım birikince de altın alırım diyordum ama henüz denemedimBirlikte işi icraate dökmeye var mısın ayşe?
Güneş kremi Nivea'nın 50+ faktörlü yüz kremi - daha evvel de Sebamed kullanmıştım hala evde ama o yüz için değildi ben de onu bıraktım.canım hangi marka güneş kremi kullanıyorsun ve cilt tipin sanırım karma ?
Hadi bakalım yarın çarşıya gidip bir kumbara alayım bari başlayayım ya da bir kavanoz falan vardır evde ona da koyabilirimvarım lily
Güneş kremi Nivea'nın 50+ faktörlü yüz kremi - daha evvel de Sebamed kullanmıştım hala evde ama o yüz için değildi ben de onu bıraktım.
Hadi bakalım yarın çarşıya gidip bir kumbara alayım bari başlayayım ya da bir kavanoz falan vardır evde ona da koyabilirim
canım etmezmiyim hiç...mmousem, sen, ariver, evrakcu, deniz hepinize ediyorum tüm kk daki bebek isteyen arkadaşlarıma ediyorum canım..inş Rabbim hepinize tosun tosun bebeler verir...stresten sıkıntıdan kist büyümüştür belki kuzum git yine bir doktora sen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?