ayy inşAllah inşAllah , kaç yıllık evlisinizz ?hee ben hamilesin zannettim yaa Allah banada versin bende çok istiyorum bebek :44::44:
ayy inşAllah inşAllah , kaç yıllık evlisinizz ?
olucak 2 sene az kaldı ilk senemizi kutlayamadık bile düşük yaptım cünkü
hımm bizim gibiii , bizde boşanmasaydık 2 olcaktıııyaa çok üzüldümmm ..
o hiç arayıp sormaz kiihadi ya hiç mi arayp sormuyor seni hiçmi pişman değil
o hiç arayıp sormaz kii
çok istiyorum arayıp sorsun msj bilem atsa olur ama yapmazdaha sonra cok başını vuracak hasbam haberi yokkzaarın sen kurtulduguna şükret
çok istiyorum arayıp sorsun msj bilem atsa olur ama yapmaz
telefonumu da aldılar ama ..
Off çok özlüycem ama öyle de olmıycaktııı
Ne onla ne onsuz ..
Selamm kızlaaar
selam kuzum hoş geldin iki geldin topiik cok sessizdi
selam kuzum hoş geldin iki geldin topiik cok sessizdi
Napiyonuz bacılarim :)
iyidir canım sizleri bekliyorum sen nabıyosun bakalım
Yemek yedim bende tatlum cok kacirdik yine kaplunbag gibi ters geldim sen neler yaptin
hımm bizim gibiii , bizde boşanmasaydık 2 olcaktıııyaa çok üzüldümmm .. [/QUOT
Ozel degilse neden ayrildiniz profilinede baktim daha gencsin evladinda var noldu bolede ayriliga itdi seni
afiyet olsun canım bende bulaşıkları yıkayıp oturdum p.c basına eşimide işe yolladım böle boş boş takılıyorum kalkıp temizlk yapıcam ama canım hiiiç istemiyor
Saol canim. Benimde aksam temizligi cok hosuma gidyo panjurlari cekiyorum aciyorum butun camlari ferah ferah temizlik yapiyorum valla ohh :)) bu saatde ne isine gidyo esin :S
Benim çok yoğun değildi yaaa birkaç iş vardı yaptım o kadar...
Bu arada zeytinyağlı sarma deyince aklıma geldi bir keresinde üç saat uğraşmıştım sarmak için ama 5dk içinde bitince nasıl içim gitmişti anlatamam
HoşgeldinBiraz önce bir topikte yorumunu görünce dedim ha bu da deneyimlilerden biri ama bu topiğe davet etmek ayıp olur diye düşündüm hatta alıntılayacaktım mesajını da ara yerde kaynadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?