evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
çok istiyorum arayıp sorsun msj bilem atsa olur ama yapmaz
telefonumu da aldılar ama ..
Off çok özlüycem ama öyle de olmıycaktııı
Ne onla ne onsuz ..

hayal kırılıgı senin gibi yaşamasam da bende yasadım ne demek oldgunu çok iyi bilirim
benim ilk kocam bana küfür ettiğinde aman allah ım dedim ben kendime bunu niye yaptım annesinin yanında boşucam kızım seni mi demedi başkalarının yanında rezildemi etmedi benim su bir sene içinde yazsam belki kızlar niye ayrılmadın diyecekler ama inandım be kuzum aslında ne kadar içinde iyi biri var sadece ben biliyor ben görüyordum inandım onun içindeki iyiliğe o iyilik peşinden tutturdum ve evliliğimde artık söz hakkı sahibi oldum
ama tabiki biraz kurnazlıgımla
şimdi sende aynen aslında ozaman ki gibi benim yaşadıgım gel giti yaşıyorsun bir çocugun var arkanda baba sı için ilere özlem duyacak
onun sende iyiliğini gördün kendince kendince ondan sevgi gördün işte onlar baglıyor ya insanı
daha sonra ne yaparsa yapsın sabrediyorsun susuyorsun niye belki gene hatasını anlar da bize sahip cıkar diye
ama sunu unutuyoruz adamlar bunu bile isteye yapıyor canım anladın bile isteye o bu hatalrı yaptı hemde hata oldugunu bile bile
bile ve isteye bile isteye senin ondan ayrılacagını bile bile yaptı
şimdi sendeki yoksunlugu ben anlıyorum baba evine hatalı olarak geri döndün üzüntülüsün belki ailenden utanıyorsundur ama inan ailen her seyi af eder
yeni bir hayat kurarsın kendine yeni bir düzen daha 20 yaşlarındasın belki okursun belki çalışırsın belki evlenirsin bilemem ama artık saglam adımlar atmak zorundasın hem evladın için hem kendin için bu saglam adında lütfen ama lütfen eski kocaya dönmek olmasın çünkü olmaz düzelmez o adam adım gibi eminim

Son düzenleme:
Yemek yedim bende tatlum cok kacirdik yine kaplunbag gibi ters geldim sen neler yaptin

afiyet olsun canım bende bulaşıkları yıkayıp oturdum p.c basına eşimide işe yolladım böle boş boş takılıyorum kalkıp temizlk yapıcam ama canım hiiiç istemiyor

afiyet olsun canım bende bulaşıkları yıkayıp oturdum p.c basına eşimide işe yolladım böle boş boş takılıyorum kalkıp temizlk yapıcam ama canım hiiiç istemiyor

Saol canim. Benimde aksam temizligi cok hosuma gidyo panjurlari cekiyorum aciyorum butun camlari ferah ferah temizlik yapiyorum valla ohh :)) bu saatde ne isine gidyo esin :S

Saol canim. Benimde aksam temizligi cok hosuma gidyo panjurlari cekiyorum aciyorum butun camlari ferah ferah temizlik yapiyorum valla ohh :)) bu saatde ne isine gidyo esin :S

gece vardiyası canım gündüz o uurken temizlik yapıp rahatsı zetmek istemedim hem yalnız aksam sıkılmaktansa temizlik yaparım dedim

aynen öyle zahmetli işler ama yemesi saniyede bitiyor içliköftede aynen o gruba giriyor annem çok güzel yapıyor ve bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…