evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Evlenip keşkesi olmayan var mıdır bilmiyorum canım..
Günaydın :)
aslında ben belkide cok erken yaşta evlendiğimden bu kadar ezildim anlamıyorum okul ideallerim vardı üniv de okuyordum şükür bitirdim ama ben bu adamın neyine kapıldım evlendim iyikide evlenmişim gene Allah basımdan esirgemesin ama öncesi çok kötüydü be ama şimdi çok mutluyum şükür ama herkezin haddini bildirdikten sonra
evlenmeden önceki tek keşkem şu oldu daha olgun bir yaşta evlenmek
evlendikten sonra burnumu sürte sürte olgunlaşmak yerine baba evinde kendi capımda olgunlaşmayı tercih ederdim

Son düzenleme:
evetttttttttttt gene bir klasik sabahı kimsecikler yok ve yapayalnız bir başıma ben

hangi sayfa çok dolmuş sayfalar iki sayfa baktım okudum ama heralde onlar da değil senin bahsetiğin :26:
bu arada başta krizentam ve diğer topik arkadaşlarım hepinizin miraç kandii mübarek olsun herşey gönünüzce olsun..
bebek istenler hayırlısıyla bebekleri olsun (başta krizantem)
bekar olanlar hayırlı biriyle evlilik yapsınlar (başta lilly)
iş isteyenler hayırlı işeri olsun..
evli olup sorunlu olanlar sorunlarını çözssünler..
mutlu huzurlu sağlıklı bi ömrümüz olsun

oyy kurban olurum ben seni yaradana o ne güzel bir dua öle yaa amin canım benim seninde bahtın güzel olsun gönlünden gecenler hep seninle olsun canım benimm dolmammmmmmmm

kız sazanlamakmı o nasıl söz başımızın üstünde yerin varr bundan sonra sende yavru tilkisin hee ona göre aslında bugün cok morelim bozuk biliyomusun bugün kocamın telefonuna yabancı bir kadın msj atmıs kim o diye soramadım

bilmiyorum ki içim içimi yiyor zımba teli bitmiş diye gitti gelince sorucam kendimi cok kötü hissediyorum ya beni aldatmıssa tam düzeldik derken
inanın kızlar valla kötüyüm bugün tam 10 tane adresimiz geldi diye sevindim ben daha sevinme dedi bir tane daha adres var dedi bende kim dedm işte bana msj attı dedi sana niye msj atıyor dedim bende altında umut bey yazıyor ama üstede bugünün yarını belli olmaz melek yazıyor üstedki yazı ne dedim
kadın yanlıs atmıs başkasına dedi kadının adı melekse ne diye yanlıs atsın dedim değil sanırım dedi tam bilmiyorum ki
neyse al numarasını ara dedi aradım adresi aldım soguk kanlılıkla isim neydi dedim melek dedi başımdan asaya kaynar sular döküldü şimdi bu kadın kim neyin nesi nasıl tanısmıslar benim kocamın bu kadında teli ne arıyo valla sinir küpündeyim yazmıcaktım buraya ama kendimi tutamadım

valla kızlar bildiğin geldi bagıra cagıra sordum bildiğin bögürdüm yani ofise eger ses cıkarsaydı kafasına tokmagı yiyecekti
cok eski müşteri oldugunu söledi aksama beni götürüp tanıstırıcak söz verdi kadını ara abla bir daha bana msj cekme yoksa karımla aram bozulacak dedi halını vericekse iş yerini ara oraya ver adresini dedi kadın da ama ben senin ablan yasındayım dedi hopörlördeydi olabilir ama karım senin ablan yasında oldugunu bilmiyor dedi aksama getiricem tanısın yoksa evliliğime mal olucak bir kaç halı dedi ama ben hala tavırlıyım konusmuyorum sinir oldum elimde kalıcaktı az daha ne demek ya kadın msj cekmiş yeminle benim kocam ilk beni markete bile yolamıyordu evden cıkınca kızıp evi yıkıyordu ben anlamam sürtücem burnunu hala sinirimi alamadım

yok kızlar ben görüşmek istemiyorum ama eşim görüştürecekmiş illa müşteri sayılmaz bunun arkadasının akrabasıymıs ama canımlı malımlı konusuyodu tepem attı ben arama dedim aradı şimdide görüşmicem dedim illa görüştürücem dedi haklısınız iş anlamında kötü ama zaten ben tele bakıyorum biliyormus bde evli oldugunukadın boşanmıs sanırım canım diyo bir de yaa sinir oldum benim eşimin angutlugu versene sen iş telini niye cebini veriyosun ki alla hım yaa sen arabada dur ama yeterki gel diyor ben gitmicem ama kızlar kocamında bu düşüncesizliğini ftil fitil getiricem ama çünkü bu ilk defa olmuyor

tanıstım kocam canımlı cicimli konusmamıs ama kadın cok kadınsılıgını kullanan biri bundan sonra eşimi rahatsız etmeyin olaki halaını yıkatmak isterseniz buyrun iş yeri makneti dedim kadın agzı acık kaldı zaten kocamın arkadasının bir tanıdıgıymıs arkadası kocamın telini vermiş ilk msj aynen şöle bak baka yazıyorum
canım yaaa halı var lütfen gelebilirmisin
kocam yazmamıs
2 msj
bekliyorummm yaaa neden gelmiyorsun ama

3 msj canımmm gelebilirmisin
laflara bak hele o canım u uzatmak ne oluyosa kadın kapıyı bildiğin diz üstü şoortla actı beni görünce afalladı Allah ım sen bizi esirge yarabbim

anlıcan dün sinir küpündeydim

günaydın kk hatunları
gene bir pazar sabahı ve ben gene iş yerindeyim
Selam canım - iyi pazarlar...Kolay gelsin bol kazanç versin Rabbim şu mübarek gün hürmetine de borçlarınız kapansın inşallah...
evet şimdide kurum kurum pişman ama keşke bütn bunlar olmadan mutluluğumu yaşasaydım şimdki gibi
günaydın bu arada
İşte derler ya emek olmadan yemek olmaz ya da cefa çekilmeden sefa sürülmez gibi... senin ve faat arkadaşın yaşadıkları da bu herhalde...

Hayırlı kandiller hepinize...
Dolma ben olayı özet geçtim birkaç sayfa önce merak ediyorsan onu da okuyablirsin
Güzel duaların için teşekkürler de evlilik konusunda sana da dilerim aynısını - Rabbim hayırlı insanı karşına çıkartır inşallah

yazdım canım bak altta

aynen bizdede o durum olmus sanırım btün herkez evliliğin ilk yıllarında byük proplemler yasıyorlar sadece biz değiliz ama ozaman inan sadece sen yasıyorsun gibi hissediyorsun nber nasılsın şeker

oyy kurban olurum ben seni yaradana o ne güzel bir dua öle yaa amin canım benim seninde bahtın güzel olsun gönlünden gecenler hep seninle olsun canım benimm dolmammmmmmmm

amin amiiiiin çok teşekkür ediyorum inşallah seninde aynı şekilde herşey tıkırında gider
git gide açlık belirmeye başladı

amiiiin çok teşekkürler hayırlı evliliğimiz olur inşallah hayırlı kaderimiz olsun

oruçlumusun canım Allah kabul etsin ee anlat bakalım nereleri gezdin sen

he valla oruçluyum çok saolasın..
dün sabah bi açık büfeye gittik ne zamandır gitmiyorduk dedik gidelim herşeyde gözümde kaldı hemen tıkandım kaldım ya bi daha iki olsun giderim
sonra ordan bi arkadaşıma uğradık o da bişey ısmarlıycaktım dedim dur kusacam zaten
sonra ordan çıktıkk başladık bana fön makinesi aramaya bozuldu benimkisi kahküllerim için çok iyi oluyordu onun için..
var her yerde her marka fakat hep siyah mı olur arkadaş biraz da renkli olsaydı ben hem işlevine hem rengine bakarım
ayaklarımıza kara sular indi sözünü tam olarak dün yaşadım valla bitap düşüp eve attım kendimi hem üşüyorum hem midem bulanıyor hem karnım acıktı haliyle bugünde oruç tutacaktım fakat çok az bişey iyyip yedim yattım ki bugün acıkacağımı biliyordum ve acıktııım ya :84::84::84:

abovvv ben bugün tutmadım valla bir sürü işim var gene tamm 300 metre halıyı kontrol edicem utanıyorum bunu sölemekten valla ama yeminle tutamıyorum agır iş yapınca ama cok tutmak istiyorum bugün tuttacaktım gene işe geldim kışın acaba kazasını yapsam olurmu

ağır işte çalışınca tabiki hasta filan olursun tutma zaten allah affedder bence keyfi değilki seninkisi..
allah dahada arttırsın işlerini
sen neler yaptın bakalım

ağır işte çalışınca tabiki hasta filan olursun tutma zaten allah affedder bence keyfi değilki seninkisi..
allah dahada arttırsın işlerini
sen neler yaptın bakalım

valla hep çalışıyorum yaaa maşallah dün değil evelsi gün 200 metre halımız geldi bir günde fasoncularında var günde nerdeyse 500 metreyi buluyor şu an inanki
halılarıda ben kontrol edip paketleyince halıyı kaldır indir canım cıkıyor öle bir hale geldimki sacım basım bir hal olmus sen kacırdın tabi benim kocanın Ankaradan içkici amcası geldi başımıza neler getirdi oda dün yüreimizi yarıyordu

ooooo badirenin alası
bu tür kişiler çok var canım lafı dillerine yapışmış bende sinir olurum insan yerini bilmeli kiminle konuştuğunu bilmeli ve karşındaki evli onu da biliyosun niye cıvıklaşıyorsun
çok iyi yapmışssın helal olsun sana fakat altından bişey çıkmamasına çok ama çok sevindim
aminn hepimizden uzak olsun...
daha öncede böyle bişey oldu dedin altından böyle bişey mi çıktı yoksa :44::18:

ya benim kocamın daha önce bu düşüncesizlikleri çok oldu kalbinde böle birşey yok inanki biliyorum hissediyorum ama bayanlar seytan gibi anacım ankarada benim dogum günümde bir tane bayan kocamın kucana oturmaya calısmadımı dersin ooo neler neler ayrılıyorum nerdeyse kocam agzı acık sokta kadına bakıyor bende agzım acıkta kaldı inan kaynım kızı kovaladı yani başıma bu tür olaylar geldi msjlama gizli gizli aldatma değil ama bu tip bayanların düşüncesizlikleri kocamla benim aramı cok defa bozdu

sorma sahalardan uzak kalınca tüm haberleri kaçırdık
deme ya içkici amcası geldi demek bide huzursuzluk yarattı gittimi peki

aynen bizdede o durum olmus sanırım btün herkez evliliğin ilk yıllarında byük proplemler yasıyorlar sadece biz değiliz ama ozaman inan sadece sen yasıyorsun gibi hissediyorsun nber nasılsın şeker
İyidir canım şükür - ben de pc başından kalkacaktım bulaşıkları yıkayım mutfağı toplayayım bir süpürge açayım - hafta sonu dinlenmek yerine daha çok yoruluyorum aslında ev işleriyle...

amiiiin çok teşekkürler hayırlı evliliğimiz olur inşallah hayırlı kaderimiz olsun
Amin inşallah Rabbim herkesin hakknda hayırlı yazılar yazsın

Ay canım benim çok yorulmuşsun yaaa... Allahım orucunu kabul etsin inşallah her zorlukla birlikte kolaylık vardır ve sana da o kolaylığı versin inşallah Rabbim
Canım bu oruçlar nafile yani farz olmadığından kazaya gerek yok - helal rızık için çalışmak da bir ibadettir Rabbim bol kazanç versin borçlarınızı ödeyin ve bebişinizi en kısa sürede kucağınıza alın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…