evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
önceden beri hep böleymiş gencliğinden beri içermiş hep halada içiyor halini bir görsen varya hem üzülüyorum hemde kızıyorum cocuklarının hayatını kararttı

evet çok kötü olmuş içkiyle bütünleşmiş neredeyse sağlığınada yazık kimbilir ne düşünüyorda içiyor allah yardım etsin..
çocuklarında iyi bi baba örneği olamaış inşallah kendi ayaklarında durabilecek durumdalardı ve babaları gibi içki düşkünü değillerdir..

hayatta etmez bir tane vardı burak diye arkadaşım ttaaa ilk okuldan beri kardeşim di sözlüyken aramızı bozdu görüştürttürmedi
ondan başka yoktur zaten erkekle çok fazla muhattap olmam
benim için dostluk bam başka bir şeydir dost demek can demek gibi bişey burak ıcın hala üzülürüm keşke derim cocuk hak etmemişti hep bana kız kardeşim derdi
ondan başka birde zahide diye onunla hala konusurum cok fazla arkadaş tutmam ama dostlarımlada can kardeşi gibiyimdir kocam kıskanclıgından beni bırak konusturmayı dibimdeki markete bile yollamazdı

o zman bu tutumuna karşı sende başta tuğba olmak üzere varsa diğer kız arkadaşları varsa önlemini al veya alıyorsundur mutlaka
kesinlilkle katılıyorum dost avramı çok farkılı ve herkes o sınıfa girmiyor maalesef zaten sayılıdır o da..
herkes olmuş cin herkes olmuş menfaatçi..
geçenlerde bişey yaşadım inan ben utandım karşımdaki utanacağına...
insanlar pişkin olmuş arkadaşlıkmış dostlukmuş hiiiç onlar için önemli değil onların önem verdikleri kendi menfaatleri..

Biktim ben artik baskalarini arasinda kalmaktan annem bize o kadar iyilik yapiyo benim okuz kocam kadinin bi kandilini bile kutlamiyo

kendi ayaklarında durubilecek durumdalar ama şimdi babalarına cok büyük kin besliyorlar cogu görüşmüyor bile

ne oldu kız ne yaşadın meraklandım

kavgamı ettiniz canım yoksa neden kutlamıyormus küslermi kocanla annen

Ah bi anlasam kendi kendine triplere giriyo ben kardesine tavir aliyorum diye oda tavir koymaya calisiyo aklinca ay nasil sinir oldum anlatam bole seytan diyo kir cami cerceveyi bas git izmire ne hali varsa gorsun

Ah bi anlasam kendi kendine triplere giriyo ben kardesine tavir aliyorum diye oda tavir koymaya calisiyo aklinca ay nasil sinir oldum anlatam bole seytan diyo kir cami cerceveyi bas git izmire ne hali varsa gorsun
bu hamile halinle nereye gidiyorsun sen bakim
birincisi tavır konusunda hatalısın birazda kocanda etki tepki meselesi yapmıs
kardeşine baya bir tavr alman onun zoruna gitmişti seninde olsa gider bu yüzden kendince yanlıs olsa bir tavur almıs ama onunla zıtlasarak bu durumu asamazsın konusarak asarsın canım sen su anda hiç bişey yokmus gibi davran keyfini yerine getir ve ona sarıl güzel sohbete dal ve daha sonra düşüncelerini yalnızken o sana karsı kalkanlarını indirmişken konusmaya başla usul usul seni anlamasını sagla ama genede onu kardeşine olan tavrndan kırdıysan özür dile ondan da özür bekle ve arattır ama şimdilik sinirin gecsin bir

Kardesine sadece ben degil oda tavirli gercekten tahammul edilcek bi cocuk degil illa birine tavir almak istiyosa bu annem olmamali cunku kendi ailesinden cok annemin ona iyiligi dokundu bana koyan konu bu. Suan odaya kapatdim resmen kendimi onunda suratini uzun sure gormek istemiyorum keske su hamilelik olmasaydida hersey daha farkli olsaydi

aranızda gecen konusmalar cok mu sert gecti canım anlat sana yardımcı olayım biraz üzülme bee bende üzülüyorum

aranızda gecen konusmalar cok mu sert gecti canım anlat sana yardımcı olayım biraz üzülme bee bende üzülüyorum

Annem aradi napyon ne ediyosun diye ben kandilini kutladim iste kaynimida aramis annem kandilini kutlamak icin dusun yani 17 yasindaki veledin kandilini kutlamk icin 50 yasindaki kadin ariyo ben telle konusurken faruguda operim onunda kandilini kutla dedi annem kandilini kutluyo dedim guluyo saf saf insan alir bi seninde kutlu olsun anne k.bakma arayamadim falan der ne bilim sonucta o kadini sana hic bi kotulugu dokunmadi ve annsi babasi vefat etdi diye hep benden bi adim onde tutdu farugu her kavgamizda onu savundu o yuzden bu kadin bunlarin hic birini haketmiyo neyse telefonda toparladim artik ben biseylerle ugrasiyo arar sonra seni dedim artik ne diyim kapatdim telefonu sen napmaya calisiyon dedim hala cevap vermiyo bende carptim kapiyi girdim odaya serti birak konusamdik yani ama cok tahrik etdi beni bundan sonra eskisi gibi olmucam alcam karsima ya kardesini gonder ya ben gitcem dicem yeter artik hep onun yuzunden oluyo bunlar

kendi ayaklarında durubilecek durumdalar ama şimdi babalarına cok büyük kin besliyorlar cogu görüşmüyor bile

kötü olmuş o tabiki şu halini görünce babalarının bi anlam veremeyip kin tutuyorlar doğal olarak valla şu aziz günde ıslah etsin allah amcanı ,ıslah olmaz diyosun ama inşallah olurda kalan ömrünü ailesiyle kaliteli geçirir

sakınn ezgi sakınnn böle bir şey deme keskin sirke küpüne zarardır kuzum erkekler her konuda bizim kadar düşünceli değil canım benim bunu o ser sinirle söleme sinirin gecsin ara annemin kandilin kutla 50 yasındaki kadın senin kandilini kutluyor utanmıyormusun de ama kırıldıgını yüzünden anlasın ama üstüne cok varma sakın inada bindrir
ayrıcada kardeşini gönderse nereye gönderecek kuzum benim sen sonra üzülmeyecekmisin o cocugun basına bir şey gelse

zannetmem canım öle bir cabası yok düşünüyorum nasıl böle olabiliyor diye ama inan bir sebeb bile bulamıyorum hep böleymiş çünkü

he valla sorma yaa dolmamm sende yoktun zaten uzun zamandan beri özlettn kendini
Ben denizi cok merak ediyorum uzun zamandan beri yok ya

ben de özleddim inan ama yoğunluk olunca girme imkanı bulamıyorum mecbur bugün saldım iyice iftara kadar doya doya msjlaşabiliriz ancak açlığımı unuturum

Bilmiyorum ama resmen kafayi yicem ben bebegede bisey olcak diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…