evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

of of of yaaa oruçlu insana yapılır mı bu
O kadar yazdım sayfa zaman aşımına uğradı ya krizcim offff

Bilmiyorum ama resmen kafayi yicem ben bebegede bisey olcak diye cok korkuyorum

kuzum stres yapma bak şöle düşün Allah sana benim katbettiğim lütfu verdi anne olcaksınn hamiliğin verdi hassaslıkta var suan kendine bu eziyeti yapma sakın canım benim bebegini sev onun için dua et

of of of yaaa oruçlu insana yapılır mı bu
O kadar yazdım sayfa zaman aşımına uğradı ya krizcim offff

ahh o zaman asımını bir elime gecirirsem benide sinir ediyor ama sen uzun yazacaksan her ihtimale karsı kopyala yapıştır yap tatlım benim

açlığını kapatmak için bir an kendimi kullanışmış hissettim

evet kullanıyorum bu topiği
Ne oldu merak ettim anlatasan dedin ya bende uzun uzadıya yazdım fakat sayfa daha fazla duramadı dayanamadı ve zaman aşımına uğradı dur en azından kısa öz anlatayım bari.

ahh o zaman asımını bir elime gecirirsem benide sinir ediyor ama sen uzun yazacaksan her ihtimale karsı kopyala yapıştır yap tatlım benim

ne kötü ya dur anlatıyorum
Bizim burada parfümerici bi abla vardı yaklaşık 5 yıldır filan tanışıyorduk benim ailemle de tanışır aramız iyiydi..
Para sıkıntıları vardı bunun hep..
Bi gün fena durumdaydı teklif etmedi bana ama benim içim rahat etmedi parayı vermeyi teklif ettim borç olarak kabul etti..
üzerinden 1,5 yıl geçti şaka yollu arada bir dile gtiriyor ama ben hiç bişekilde onu zorlayacak değildim gündem dahi getirmiyordum..
Dükkan sahibi dükkanını boşaltmasını söyledi o da o sırada yeri yapmıştı zaten yan tarafına güzellik salonu açılmıştı oradakiy kızla arayı iyi tutmuştu..
Benim tlfları açmaz dönmez bi ha giderim yanına bi politik davranmalar..güzellik saolun ve bi kaç esnafla can ciğer kuzu sarması olmuş beni dışlamıyor fakat anlayabiliyor insan..
Soruyorum niye abla cvp vermiyosun tlf.na dönmüyorsunda bi daha kafam çok meşgul yok kimseye cvp vermiyorum filan dedi..halbuki dükkana her gittiğimde her çalan tlf.nu açar saatlerce konuşur..

evet kullanıyorum bu topiği
Ne oldu merak ettim anlatasan dedin ya bende uzun uzadıya yazdım fakat sayfa daha fazla duramadı dayanamadı ve zaman aşımına uğradı dur en azından kısa öz anlatayım bari.

heee yav anlatta beni meraktan kurtarr yavrumm sana hangi arkadaşın hainlik yaptı bakim adam lazımsa gelirim accık geç olur emmee e

aaaa şuna bak acep neden böle davranıyor hem borc almıs hem üstüne gitmiyorsun iyilik yapmıssın marezlik cıkmısresmen saçmalıga bak sende arama sorma kuzum sinir oldum hee

devamı
Baktım böyle olmayacak kendimi enayi gibi hissettim hem borç veren ben yüz bulmayan ben hem arkadaşlığımızı kurtarmak için peşinde dolanan ben..
Beni gözden çıkarmış belliki dedim ve bari parayı istiyim onun yüzünden bende sıkıntıda olmıyım dedi..
Ve inan kendi param isterken onu kırmamak için kılıktan kılığa girdim..
Neyse zor bela verdi..
Bu sefer aramızdaki arkadaşlığın para olmadığını göstermek için ben hep aradım ama yan çizmelerle karşılaştım..
Sonra dükkandan çıktı tahmin ettiğim gibi yan taraftaki güzellik saolnuna kapağı atmış ürünlerini koymuş oraya orda satış yapıyor ama banada bilimiyorum başka yrde çalışırım diyodu..
Ben 2 defa güzellik salonuna gittim görmedim onu ürünleri vardı kendi yoktu ama üçüncü gidiğşimde gördüm ne bi özür ne bi açıklama bişey yokmuş gibi davrandı pişkin pişkin..
Onu üstüne bizim burada arkadaşımın hediyelik eşya mağazası var demiştim ya geçen onun yanında gördüm teftişe gelmiş ne var mağazada diye beni görünce arkadaşım olduğunu bilmiyordun onda ne geziyosun buralarda dedi..ben pek yüz vermedimm.arkadaşımın herşeyden haberi vardı ve işim olmaz bununla dedi..
Böyle olaylar işte..

ana her şey cıkar olmus beee senin güzellik salonun olsa yanından ayrılmazdı çakala bak

aaaa şuna bak acep neden böle davranıyor hem borc almıs hem üstüne gitmiyorsun iyilik yapmıssın marezlik cıkmısresmen saçmalıga bak sende arama sorma kuzum sinir oldum hee
ikinci msjı okursan devamında olanlarıda görürsün
Konuşmuyorum bitti zaten..
Insanların gerçekten cılkı çıkmış adam biliyoruz ama yaptıklarına bak..

ana her şey cıkar olmus beee senin güzellik salonun olsa yanından ayrılmazdı çakala bak

aynen öyle..
Güzellik salonundaki kız da resmen onun yandaşı olmuş..
Soru sorduğumda politik cvplar veren biri..
Gerçi o güzellik salonuna ilk gittiğimde napıyo filan demiştim birlikte iş yapsanız dükkanıda gitti filan demiştim o da inkara geçmişti yok o başka şeyler düşünüyor filan demişti..
Zaten başka bi güzellik saolnuna gidecem..
Bi daha gidip onalrın yüzünü görmek istemiyorum..
Böyle iki yüzlülükleri kaldıramıyorum..
Zaten asıl benim bi arkadaşımın yeri var ben oraya gidiyorum fakat biraz tuzlu fiatlar bende belli şeyler için gidiyorum oraya..buraya da başka şeyler için gidiyordum da gitmem dedğim gibi..
Saçım içinde başak kuaföre gidiyorum bölünmmüş durumdayım

ikinci msjı okursan devamında olanlarıda görürsün
Konuşmuyorum bitti zaten..
Insanların gerçekten cılkı çıkmış adam biliyoruz ama yaptıklarına bak..

okudum canım insan hayal kırıklıgına uruyor ben cok uradım arkadaş yönünden o yüzden mümkün oldunca kimseye güvenmeden dostum demem yani
senin en iyi arkadaşım benim benn ona göre heee

ama bende öleyim sac fön kaş bıyık başka
öle özel şeylerin için başka
makyak topuz gibi şeyler düğünlük olursa başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…