evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Hoşbulduk tşkrler
Ahh ancak kadınlar biribirini anlıyabiliyor ona sorsan hiç bi sorunumuz yok zaten ama işte :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim kocamda öle canım benim kavga ediyoruz mediyoruz ama zannedersin biz çok mutlu bir çiftiz erkeklerin hepsi böle yaa kaç senelik evlisiniz canım

benim kocamda öle canım benim kavga ediyoruz mediyoruz ama zannedersin biz çok mutlu bir çiftiz erkeklerin hepsi böle yaa kaç senelik evlisiniz canım

Aynen aynen zaten kavgayıda hep ben cıkarıyorum ben olmasan hiç kavga bile yapmayız:)2buçuk sene oldu siz peki?

okudum canım insan hayal kırıklıgına uruyor ben cok uradım arkadaş yönünden o yüzden mümkün oldunca kimseye güvenmeden dostum demem yani
Senin en iyi arkadaşım benim benn ona göre heee

nasıl iyi arkadşlık bu
Düğünüme gelecen yok halay çekmem diyosun yok kokteyl düğünü kabul etmem eşim saldalye getirir oturum diyosun bunları zinhar unutmadım

ama bende öleyim sac fön kaş bıyık başka
öle özel şeylerin için başka
makyak topuz gibi şeyler düğünlük olursa başka

başka kuaför diyeceğime başak kuaför yazmışım öyle bi kuaförde tanımıyorum reklam yapmışım bilmeden
Kesmize göre davranıyoruz ne yaplım en iyisini yapıyosun valla

Aynen aynen zaten kavgayıda hep ben cıkarıyorum ben olmasan hiç kavga bile yapmayız:)2buçuk sene oldu siz peki?

maşşallah baya olmus canım yaa eskimeye yüz tuttmussunuz
bizde temmuzda 2 sene olucak tamam bebiş varmı bebiş

nasıl iyi arkadşlık bu
Düğünüme gelecen yok halay çekmem diyosun yok kokteyl düğünü kabul etmem eşim saldalye getirir oturum diyosun bunları zinhar unutmadım

kızım ben hamile hamile gelcem o dügüne belki zıplayıp hoplayayımmı hem hayalimizide ben karnı burnunda gelicektim hem unuttun mu hamile halimle oturmıyımmı ama :44::44::44:

[QmUOTE=krizantem;35449431]maşşallah baya olmus canım yaa eskimeye yüz tuttmussunuz
bizde temmuzda 2 sene olucak tamam bebiş varmı bebiş [/QUOTE]
olmaz mıı hiç bi tane yaramaz mı yaramaz bi tanede kaza ile yola çıktı hadi hayırlısı bakalım artık inşlh saglıklı olur:))

başka kuaför diyeceğime başak kuaför yazmışım öyle bi kuaförde tanımıyorum reklam yapmışım bilmeden
Kesmize göre davranıyoruz ne yaplım en iyisini yapıyosun valla

ne yapayım kuzum sen gisi hangi konuda iyiyse ona göre ayrım yapıyorum ama Ankara nın hatunları kuaföre cok gitmyor sanırsam izmirli bayanlara göre

kızım ben hamile hamile gelcem o dügüne belki zıplayıp hoplayayımmı hem hayalimizide ben karnı burnunda gelicektim hem unuttun mu hamile halimle oturmıyımmı ama :44::44::44:

sen hamile olda gelde yeterki hiç yerinden kalkma kız Seni özel locaya alırım

ayy inşş bende kaza maza olsun da bir bebek sahibi olayım artık diyorum aslında bir düşükten sonra korkuyorum ama gene düşük yaparmıyım diye umarım ikiz bebişlerim olur da biri kız bir erkek olur
uvvv nasıl bakıcan ikisine birden kocan yardım ediyormu acep şuan

Son düzenleme:
ne yapayım kuzum sen gisi hangi konuda iyiyse ona göre ayrım yapıyorum ama ankara nın hatunları kuaföre cok gitmyor sanırsam izmirli bayanlara göre
daş duvarlar arasında kalmışız tabiki gitmeyiz sürekli sizn gibi insanın içini ısıtacak bi şehrimiz mi var sanki
Ben doğallıığğı seviyirum onun için saçımı sürekli bi fönmüş yaptırmaymış gitmiyorum özel gün olursa veya şu an kırıklardan kurtulmak için toplu olarak herşyi yaptıracam saçıma fakat tam zamanı seçmişim hava hep mi yağmurlu olur arkadaş
Uygun anı bekliyorum o zaman gidecem kahküllerde uzamış off çok iş var saçımla çoookk

sen hamile olda gelde yeterki hiç yerinden kalkma kız Seni özel locaya alırım

ben loca moca istemem ona öle asortik karıları gibi sandalye yeter bana canım benimm ayy ne güzel olur hee doguma izmire gelirsiniz demi hayırlı olsuna evlenince

valla kv ben kuaföre gidicem dedi düğünmü seyran mı dedi burda her zaman kuaföre gidilmez dedi acaba benimi kekledi yavv para gitmesin diye :26::26::26:

ayy inşş bende kaza maza olsun da bir bebek sahibi olayım artık diyorum aslında bir düşükten sonra korkuyorum ama gene düşük yaparmıyım diye umarım ikiz bebişlerim olur da biri kız bir erkek olur
uvvv nasıl bakıcan ikisine birden kocan yardım ediyormu acep şuan:26:

ben loca moca istemem ona öle asortik karıları gibi sandalye yeter bana canım benimm ayy ne güzel olur hee doguma izmire gelirsiniz demi hayırlı olsuna evlenince

ah ah şu mübarek günde konuştuklarımıza bak inşallah olsa bi evlensek hayırlısıyla geliriz kız ayıp ettin o vesileyle bende izmire gelmiş olurum ne zamandır gelmiyorum oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…