evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
2 gün önce kocamın ankaradan amcası geldi eve içkili evde sigara içip durdu miğdemi kaldırdı burda daha önceden yazmıstım ama dolmam senin için bir daha özet geciyorum neyse bu adam evde iki kere kaldı kocamı yoldan cevirip içki içirmeye falan calıstı patavatsızın biri oturma odamın içine etti hiç sevmiyorum böle insanları hiç 2 gün gece 2 yattılar kocamı bırakmadı ki uyusun tavla oynayak diye adamı 3 yatırmıs adam sabah işe gelmedi bile sinir oldum 2 gnün sabahı yani dün sabah baktık kalkmıs gitmiş evde yok
aradık tel kapalı gün içinde ne yalan sölim hiç umursamadım ama gece saat 10 kadar haber almayınca aradıkta aradık gene kapalı adamın tel yav bu adam nereye gider oglunu aradım Ankara daki oğluda bıkmıs usanmıs artık tamam siz yatın ben bakarım diye bir adamla içmiş bankta sızmıs

neeey inanmıyorum ya bu kadar olur yuhhh demek istiyorum yanlış anlama kbaş tilkicim fakat her yerde böyle tip kadın var fakat eğlence yerlerinde elit kesimlerde çok az denilebilecek kadar hatta hiç yok ben ratlamadım allah rastlatmasında öyle yrlerde herkes kendi aleminde eğleniyor..

ayy hamarat hatuunn evi temizlicekmiş aferin kız bekarsın ama titizsin maşallah
amin canım benim yaa su kış bir bebek dünyaya gitirsem aalllaaa hamile kaldıgım haberiyle burayı oynatırım ben ya

çok güzel anlamlı bi dua olmuş
allah razı olsun çok saolasın aynı şekilde allahdualarını kabul etsin..
niyetliyim yaygarayı kopartacam topikte çocuk gibi ya

ayy hamarat hatuunn evi temizlicekmiş aferin kız bekarsın ama titizsin maşallah
amin canım benim yaa su kış bir bebek dünyaya gitirsem aalllaaa hamile kaldıgım haberiyle burayı oynatırım ben ya
Oynarız cümleten şekerim
Kız hamarat değilim titiz de sayılmam da ne bileyim hafta işi pek eve vakit ayıramıyorum hafta sonu da azcık yaşadığım yeri temiz tutayım diyorum :)))

ya vallaha bak biri bana anlatsa Allah belamı versinki sallıyo derim yeni evliydik bir tane bunların beraber büyüdükleri bundan cok küçük ama benden büyük bir kız var adı tugce ama iyi biri hala konusurum onunla kocamın babasının 40 vermeye gitmiştik beni eve bıraktı neyse bu misafirleri agarlıyım diye evin geliniyim ya sen annesi gili getir ama tugceyle benim kocam yok ortalarda annesi kızın ayrı sorar duygu nerde diye ben ayrı bir telaştayım ama ozaman yeni evliyim kimseyi taımıyorum bunlar ikisi bir geldi benim halimi düşün kocam benim dengesiz birde bana kızdım diye trip atmazmı kızmaz bagarmazmı yerin dibine girseydim dedim o an ya sen elin kızıyla bir bucuk saat ne işin var yani ne megersem tucanın sevgilisi gelmiş onu sölemiş tuceyi oglanı bırakmıs geri alıcam diye gitmiş hocayı bırakmaya ama bana afakanlar bastı bir hafta yüzüne bakmadım kız anlattı sonra abi değil ben rica ettim oda beni kıramadı diye kızda sözlenecek şimdi o cocukla ama sen benim halimi düşünebiliyomusun ben gidip elin ogluyla bir bucuk saat yok olsaydım herkez bana bakıp bakıp gülüyo hala içim sızlar neden ortalıgı inletmedim diye

ayyy çok mersi bana özel floş haber özetler
içkili adamı eve almayın eşin izin vermesin bence o knudada dominatlığı yap içkili adamın sağı solu mu belli olur yürüsün gitsin ayık kafayla gelsin kalacaksa kalsın bide eşini ayartmalr alah allah
yok yok amcada olsa olmaz hiç uygun değil..
sen bu olaya kesin bi el at tilki sultan

Oynarız cümleten şekerim
Kız hamarat değilim titiz de sayılmam da ne bileyim hafta işi pek eve vakit ayıramıyorum hafta sonu da azcık yaşadığım yeri temiz tutayım diyorum :)))

valla ben accık pasaklıyım itiraf ediyorum yetişemiyorum çünkü burdan 6 cıkıcam bak şimdi pazara gidicem yarın iş yerinin yemegini ypıcam hazır olsun camasırlarım var onları ütüleyip bazılarını yıkıcam eve şöle bir toz alır makine tutarım ancak saat 10 işim biter sonrada uyurum kolay gelsin sana şekerim benim

attım atmazmıyım bak adam nerde belli değil arıyoruz acmıyorr

hakkat saka maka merak ediyorum hee basına bir işmi geldi acep :26::26:

hay maşşallah adama bak ya içkinin tesiriyle gidememiştir
size huzursuzluğunu yaptı tabiki şimdi sıra başka evlerde
evli değil hani eşi hani çocukları

zamanında karısı içkisi dayagı yüzünden iki cocuguda bırakıp kaçmıs neeye kaçmıs bilmiyom ama ana evinemi başka birinemi bilmiyorum

toyluk işte zamanla öğrenip geçmişimn acısıyla inletiyosun zaten maşllah
çok haklısın sen değil 1,5 saat 1 dakika zaman geçirsen hömkürürdü..
senin görüştüğün erkek arkadaşların var mı peki yok olduğunu düşünüyorumda yine de sorıyım dedim

zamanında karısı içkisi dayagı yüzünden iki cocuguda bırakıp kaçmıs neeye kaçmıs bilmiyom ama ana evinemi başka birinemi bilmiyorum

canını kurtarmış desene eşi böyle içkiyi şuursuzca içmekte ne olur anlamam içeceksen dozunda içsende ailenide kaybetmesen kendinide ..
herkes illalllah ediyordur güzel bişey mi düştüğü hale bak allah ıslah etsin..

hay maşşallah adama bak ya içkinin tesiriyle gidememiştir
size huzursuzluğunu yaptı tabiki şimdi sıra başka evlerde
evli değil hani eşi hani çocukları

valla ben iş için erkeklerle konusuyorum bizim yaptımgımız iş te genellikle erkek agırlıklı olur yanımızda calıstırdıgımız adamlar gelen fasoncular sohbet edip gırgır şamata yaparım ama öle haddini aşmayacak sekilde herkez bana duygu hanım der zaten o gün erkan abi var fasoncu yanına 18 yaslarında cırak almıs adı ugur dedim ugur bilmem kaç nolu halı hazır dicektim ugur dememle buyur canım dedi refleks olarak bana bak haddini bil dedim defol git burdan valla duygu hanım sevgilimle konusuyordum brden öle cıktı dedim agzından ben işte cok sertimdir hemde baya ama oturup çay içilince güler sohbet ederiz ama çalışınca ayrı cocuk ama bem beyaz oldu benim sinirli sinirli baktıgımı görünce kaç kere özür diledi anlatamam
bgünlerde herkezde bir canım merakı sarmıs kocama canım derler bana canım derler noluyoz anlamadım

ben bu saatten sonra ıslah edicni zannetmem gelmiş 60 yaşına hala içiyorda içiyor

ama bu kişilerle iş icabı işte görüşmelerin olur ve iş dışı görüşssende eşinle gidersin..
benim asıl sormak istediğim eşinin arkadaşı gibi tuğbadan bahsediyorum onun gibi bekarlığından olsun mahalleden olsun varmı erkek arkadaşın buna müsaade ediyormu eşin

deniz_1988

busraliaras

ezgii2535

Y_klbk

kızlar nerdesiniz yoklunuz gözümden kaçmıyor değil ona göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…