evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
valla kv ben kuaföre gidicem dedi düğünmü seyran mı dedi burda her zaman kuaföre gidilmez dedi acaba benimi kekledi yavv para gitmesin diye :26::26::26:

aa bunu kv dediyse işte orada durman gerekti bi düşünmen gerekti tilki sultan aklına yattımı senin şimdi düşün bi bakem

Yok kız o çalışıyor ama yardımci oluyor arada inşl olur bebegin benimde ilki mol gebelik olmuşdu onun için korkuyorum ya yine öyle olursa diye dr a bile gitmedim korkudan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah ah şu mübarek günde konuştuklarımıza bak inşallah olsa bi evlensek hayırlısıyla geliriz kız ayıp ettin o vesileyle bende izmire gelmiş olurum ne zamandır gelmiyorum oralara

he ya gelsen ne güzel olur gezerdik cocuklan biraz zor olurdu ama olsun

anlamadım nasıl gebelk olmustu canım zormu olmustu çözemedim
Evdem ciktim rahatladim biraz

en dorusunu yaptın canım benim eşinle konusmadın demi daha :26:

tama uleeyyynnn seviyorum bende
Son demlerimi yaşıyorum zaten şu iftar saatini iple halatla çekiyorum
Insan bi kek gönderirdi şurda açlıktan kıvranıyoruz orucuz diyoruz
Bu akşam bol bol dua et

ayy canım benim ah keşke aynı ilde olsada yapsam getirsem bee içimde kaldı böle günde şimdi herkez için dua edicem yaa gercekten Allah hepimizin gönlüne göre versin

ayy canım benim ah keşke aynı ilde olsada yapsam getirsem bee içimde kaldı böle günde şimdi herkez için dua edicem yaa gercekten allah hepimizin gönlüne göre versin

allah razı olsun canım arkadaşım özellikle valla bak sanada dua edecem hayırlı bi evlat için eşinle hep iyi olman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…