valla kv ben kuaföre gidicem dedi düğünmü seyran mı dedi burda her zaman kuaföre gidilmez dedi acaba benimi kekledi yavv para gitmesin diye :26::26::26:
ayy inşş bende kaza maza olsun da bir bebek sahibi olayım artık diyorum aslında bir düşükten sonra korkuyorum ama gene düşük yaparmıyım diye umarım ikiz bebişlerim olur da biri kız bir erkek olur
uvvv nasıl bakıcan ikisine birden kocan yardım ediyormu acep şuan
kuzum stres yapma bak şöle düşün Allah sana benim katbettiğim lütfu verdi anne olcaksınn hamiliğin verdi hassaslıkta var suan kendine bu eziyeti yapma sakın canım benim bebegini sev onun için dua et
Ben de senii sevgiliiiim diyip seda sayanı anarmışız
ah ah şu mübarek günde konuştuklarımıza bak inşallah olsa bi evlensek hayırlısıyla geliriz kız ayıp ettin o vesileyle bende izmire gelmiş olurum ne zamandır gelmiyorum oralara
aa bunu kv dediyse işte orada durman gerekti bi düşünmen gerekti tilki sultan aklına yattımı senin şimdi düşün bi bakem
seda sayanı aramıza sokmayalım şimdi
anlamadım nasıl gebelk olmustu canım zormu olmustu çözemedimYok kız o çalışıyor ama yardımci oluyor arada inşl olur bebegin benimde ilki mol gebelik olmuşdu onun için korkuyorum ya yine öyle olursa diye dr a bile gitmedim korkudan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evdem ciktim rahatladim biraz
he ya gelsen ne güzel olur gezerdik cocuklan biraz zor olurdu ama olsun
ama ozaman saftım kuzum böle aklım basımda değildi herkezi kendim gibi zannediyordum
tama uleeyyynnn seviyorum bende
Son demlerimi yaşıyorum zaten şu iftar saatini iple halatla çekiyorum
Insan bi kek gönderirdi şurda açlıktan kıvranıyoruz orucuz diyoruz
Bu akşam bol bol dua et
ben oyalarım çocuğu sen merak etme
Biraz mıncıklar biraz sıkar biraz oynarım oldu bitti
o zaman sen geldiğinde özellikle kuaföre gidelim
ayy canım benim ah keşke aynı ilde olsada yapsam getirsem bee içimde kaldı böle günde şimdi herkez için dua edicem yaa gercekten allah hepimizin gönlüne göre versin
hheee oyalarmıs iki agladında anası al demede sakın
yok kız gezek boş ver kuaförü
anlamadım nasıl gebelk olmustu canım zormu olmustu çözemedim
en dorusunu yaptın canım benim eşinle konusmadın demi daha :26:
anlamadım nasıl gebelk olmustu canım zormu olmustu çözemedim
en dorusunu yaptın canım benim eşinle konusmadın demi daha :26:
allah razı olsun canım arkadaşım özellikle valla bak sanada dua edecem hayırlı bi evlat için eşinle hep iyi olman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?