evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

çarşafa giren insanlara bak agzıından küfür eksil olmuyor
sen şimdi ailenin yanındamı kalıyorsun canımm böle bir ailede sen değil kimse barınamaz bence

kız ne cıglıgı hamilesin miletin yüreğine indiricen

kız akşama kadar yattım evde ne var ne yok yedimmmm çok bunaldımm be yaaa napayımmm

nasıl yani yaaa sırf açıksın diyemi bir evilik blitiyorrr

kız akşama kadar yattım evde ne var ne yok yedimmmm çok bunaldımm be yaaa napayımmm

sizin evde net yok doru demi yaa bizimki gibi canın sıkılması normal biz yokuz canım yavv
tek te kalmıssın
bende karar verdim iş yerindeki laptopu eve götürücem
iiş yerine büyük pclerden alıp eve net baglatıcam olmuyor böle evde cok canım sıkılıyor aksamları kocam olmayınca

yok canın net var..telden giriyorum ama onda da radyasyon çok diye az giriyorum...bebeğe zararı olcak diye korkuyorummm...
öle olunca çok sıkıldım..
öreki hafta pazara 2 film indircem izlicemmm

çarşafa giren insanlara bak agzıından küfür eksil olmuyor
sen şimdi ailenin yanındamı kalıyorsun canımm böle bir ailede sen değil kimse barınamaz bence
goruntu baska ses başka işte cnm benı boyle gorduler kabul ettıler ıstedıler sımdı bu pısmanlık nedir bız kocamla mutluyken nedır bu yuva yıkma cabası anlamadım basardılar sonunda....
tabıkı degıl evlılıgı bıtırıen benım cıbılıyetsın esım yuzunden onlara susun benım esım ben bole ıstedım mutluyum demedıgı ıcın ısınıze bakın demedıgı ıcın onların kuklalıgını yaptıgı ıcın namusuma kufur eden bır aılenın soyadını tasımak agrıma gıtmeye baslamıstı

ne zaman gelinleri hamile kalsa bir karısma tripleri başlıyor neden acaba hep dikkatimi ceker bu durum özellikle dogumda :26::26:
ama senin kocan anlayıssız biri değil çözer bu durumu canım benim

evet hiç öyle değildi ama genelde annesinin söylediği şeyler manttıklı gelir ona v uygula ev konusunda ilk defa böle yaptı yapması bişey değil bana anlayış göstermemesine sinirlendim ben şimdiye kadar kimseden yardım istemedim hep yaptım kendim eşimde evi süpürüodu zor işlerde yardım ediodu falan ona bile diodum sen bırak ben yaparım diye.ay sorma yiyemiorum die üşengeç de kv bebeği besleyemezsem sorarmış bana bende diodum kendi canımı sizden daha çok düşünüorum merak etmeyin die istemezmiyım yemek ama yok napım.

ev işi zaten yapıodu canım ben onda değilim bana anlayış göstermedi resmen inanmadı iş yapmamak için numara yaptığımı düşündü çok halsiz hallerim oldu hep yaptım işlerimi valla kimseden beklemedim yemek bile yaptım ağzıma maske takarak annem uzak yakın olsa ahhh ozaman da laf ederler gerçi kvler.

canım kesinlikle haklısın..bir aile babası olamayan daha eşini savunamayan ve ondan vazgçmeye hazır olan biri için hayatını zindan etmek saçma olurdu..

yok canın net var..telden giriyorum ama onda da radyasyon çok diye az giriyorum...bebeğe zararı olcak diye korkuyorummm...
öle olunca çok sıkıldım..
öreki hafta pazara 2 film indircem izlicemmm
cookk iyi fikir kuzum bende indirsem keşke de bir kere indireyim dedm elime yüzüme bulaştırdım ya beceremedim

bence senin kocanda suc tamamen senle ailesindeki aradaki dengey ayarlayamamıs canım benim sen kocanla konussanda konusmasanda kocan zaten böle ailesine meyilli oldukca oooo

evladının hakkını sana mı sorcak kusura bakmada senin kv biraz lafını sözünü bilmiyor sanırım laflara bak böle laflar seni daha cok üzer

evladının hakkını sana mı sorcak kusura bakmada senin kv biraz lafını sözünü bilmiyor sanırım laflara bak böle laflar seni daha cok üzer

bilmiyo kuzum bilmiyor hiç bilmez neymiş ele avuca gelince yazlığa götürcekmiş bidahaki sene gibi dün bahçede öyle diyo eşimde dediki nasıl yani o orda biz burda nasıl olacak dioki k.bakmada ben sizden daha tecribeliyim sanki öyle dedik.dedim anne ne alaka sen bırakırmıydın 1 ya görmeden çocuğunu bide daha küçücük dio h.sonları gelirsin dedim ne kadar güzel sölüon sahipleniolar çocuğuma demioki doğru özlersin ben gidersem annen gelir bakar hiç ya hep kendilerine kzı da dioki zaten annem bakmıcak çocuğa mecbur dedim bakıcak alıp götürcekmiş yani bazen çok sinir oluorum da işte.

kızlar ben accık calısayım hepinizi öptüm siz bana yazın ben geri döndüğümde cevaplarım

benim kv demişti öle bir ara 2 yasına girsin götürürm diye 2 yasındaki en bebegimi tek göndermem dedim kendi anneme bile göndermem bee öle kalmaya accık kendini ifade edicek yaşa gelsin ozaman gönderirim de öle ana kuzusunu gönderilirmi ama kv haklısın dedi ben de gelirim anacım dedmm oynarsın ozaman torununla birde biz uzagız ya kadının tabi icide burkuluyor ister istemez

canım kesinlikle haklısın..bir aile babası olamayan daha eşini savunamayan ve ondan vazgçmeye hazır olan biri için hayatını zindan etmek saçma olurdu..
ole tabı yaptıgımdan pişman değilim ama bz çok buyuk bir aşkla evlendık nasıl bole olduk bilmiyorum ve içim çok acıyo... uzgunum en cokta ufacık evladımın tek buyuyecegı ıcın
kesınlıkle kocamda suc defalarca uyardım tınmadı sımdıde ayrılmam dıyo ama ne yuvasına donuyo neden yaptıklarını affettırmeye cabalıyo anlayamıyorum ıdrak edemıyorum edepsızlıgın ustune oturdugu yerden yuva kurtarmak adı altında yuvasına sahıp cıktıgını ıma edıyo mahkeme yoluyla bunu ogrendım...çok acı

evlat kzuum o durulurmu rabbim ayırmasın kendi de anne bilio oğlunu 1 gün görmese özlüo kocaman adam bide.ben bebeğimi onla nasıl gönderim büyük konuşmayım da çalışıoz ya mecbur gibi görüo çok düşünüosan gitmicen ozaman h.sonları gidip gelicen.içi burkuloda canım anne kadar olurmu

En kötü alışkanlıklar off ya erkekler neden yuvasını düşünmüyor anlamam

Ne gerek var canim yuvayi düşünmeye nasıl olsa onu da yapan biri var onların yerine...hem kaybedicek bise olarak görmüyorlar kadin evlenince değersiz oluyo valla it gibi peşinden kostuklarini unutuyolar...

ßůšr@

ayyy kıyamam kuzum benim yaa peki sen bundan sonra ne yapmak istyorsun düsüncelern neler yanii gene hayat bitmiyor kndine nasılb ir yol cizeceksin

valla bende vermem öle yalnız kolay kolay anne yüregi dayanmaz bee ben nereye evladım oraya taki büyüyene kadar

kız nerelerdesin sen bakam meraktan ben ne hallere düştüm

hoş geldin canım erkekler dşüncesiz yaaa

ayyy kıyamam kuzum benim yaa peki sen bundan sonra ne yapmak istyorsun düsüncelern neler yanii gene hayat bitmiyor kndine nasılb ir yol cizeceksin
mahkeme tarıhını beklıyorum canım mahkemeye cıkalım bakalım ne gosterecek durum aılesınede hakaret davası actım!
Sonucu yaptıklarına gore kara verıcem ama bıtıcek bu yolda devam edıyor cunku canım cok yıprandım savaşmaktan boşa kurek çekmekten çok yoruldum dılerım allahtan rabbımde onların yuvalarını dağıtsın evladımla gunahıma gırdıler bos yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…