kız nerelerdesin sen bakam meraktan ben ne hallere düştüm
Özel den yazmaya çalıştım ama istee... iyi değilim tatlım yaa...
ßůr@
mahkeme tarıhını beklıyorum canım mahkemeye cıkalım bakalım ne gosterecek durum aılesınede hakaret davası actım!
Sonucu yaptıklarına gore kara verıcem ama bıtıcek bu yolda devam edıyor cunku canım cok yıprandım savaşmaktan boşa kurek çekmekten çok yoruldum dılerım allahtan rabbımde onların yuvalarını dağıtsın evladımla gunahıma gırdıler bos yere
aldım canım msjlarını yanıtlamaya calısıyorum
Bi kopukluk oluyo da ben de anlamadım canım... ya jet.i nereye koyduğumu bulamadım gircem laptop tan da kafam üstümde değil ki...
ßůr@
Burdan yaziyim bari napıyım. ...
ßůr@
pc den gir ozaman daha rahat yazıp anlatırsın kendini canım ama şimdilik böle idare et işte
Ya konularda geride kaldım diye özelden yazdım ama neyse artık...
ßůr@
ayyy kıyamam kuzum benim yaa peki sen bundan sonra ne yapmak istyorsun düsüncelern neler yanii gene hayat bitmiyor kndine nasılb ir yol cizeceksin
valla bende vermem öle yalnız kolay kolay anne yüregi dayanmaz bee ben nereye evladım oraya taki büyüyene kadar
konularda geri kaldın diye buraya yazmamazlık yapmayın canım olmaz öle eski sayfaları okumak zorunda değilsin her gün başka bir konuyu konusuyoruz zaten sıkma canınııben bie takip edemiyorum artık zaten
eşim bana yeterdi onlara ayak uydurmasaydı güselim ben o insnlara güvenerek evlenmedım... eşim için vardım ona haddınden fazla değer verdım ve son nokta ben herseyın onune koydugum esımdı onun aılesıymısoyy kuzum benim yaa ama bencede sen bunu hak etmesende öle bir ailede ömür boyu mutlu olamaz cocugunu istediğin gibi yetiştiremezdin canım benim
Ya artık varligmiz batiyo başka açıklaması yok... bana höt höt dışarda saci uzun görmesin valla kibarcik oluveriyo anında. .. aslında kibar bi insanmisin da bna bolesin dedim onlar senin gbi davranmiyo bna karşı dio yaa ölür müsün öldürür müsn?
ßůr@
ay canım benim umarım allah dualarını kabul eder
Agzını kapatırmıs kız bebekler öle aglıyoki diil agzını her yeini kapasan borazan gibi sesleri cıkıyor :18::18:
hee gelirim valla olur evlendiğinde izmire geldiğinde kocanla seni bizde agarlasam ne güzel olur he ama nerdeee yazın hep çalış çalış çalış uff bizim işte cok ters yaa herkez tatil yaparken biz çalışıyoruz
:) yorumunu beğendim..
biz yeni evliyiz geçen sokakta tartısıyoruz basit bi sebepten bana dediğin gibi höt höt yapıyor iken bir araba önümüzde durdu falancaya nasıl gideriz ? ( arka koltukta bayan soruyor ) benimki şimdi şurdan düz gidin ışıktan sağa dönün hatta orda da sorun yalnış olmasın falan incelen bir ses
çok komik yaaa
Genelinde var bu canım ben bazen diyorum ki gideceğin yere ben birakiim dio yok diorm taksicim senden kibar kapimi aciyo esyalarimi tasio istediğiniz müzik var mi die bile soruyo... ama eminim o taksici de evde eşine höt höt kuşu dur.... :sly:
ßůr@
ya o kağıt olayını ben çok yaptım canm ya normalde de sürpriz olsun diye sevdiğimi yazdığım notlar bırakırdm arabasına cüzdanına n biliim bilgisayarina faln şimdi bütün yakinlik bitti yapamam heralde ciddiye alicagni da sanmıyorum zaten. Alyansi da cikarp gtmis ya olay konuşacak durumu geçmiş yani...
ßůr@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?