evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

oyy kuzum benim yaa ama bencede sen bunu hak etmesende öle bir ailede ömür boyu mutlu olamaz cocugunu istediğin gibi yetiştiremezdin canım benim

Ya konularda geride kaldım diye özelden yazdım ama neyse artık...

ßůšr@

konularda geri kaldın diye buraya yazmamazlık yapmayın canım olmaz öle eski sayfaları okumak zorunda değilsin her gün başka bir konuyu konusuyoruz zaten sıkma canınıı ben bie takip edemiyorum artık zaten

niye vereyim ki canım ya bi şekilde idare etcez he büyür okul çağında olur tatil amaçlı biraz göndeririz de bebekken yok canım yokkk büyük sözüme tövbe de.bide öyle basit sölüyoki hayır deyincede yanlış anlıyor dedim anne sen gönderrmisin güvenmemekle ilgisi yok duramam ben onsuz bişi demio ozaman da.

konularda geri kaldın diye buraya yazmamazlık yapmayın canım olmaz öle eski sayfaları okumak zorunda değilsin her gün başka bir konuyu konusuyoruz zaten sıkma canınıı ben bie takip edemiyorum artık zaten

Ya o kağıt olayını ben çok yaptım canm ya normalde de sürpriz olsun diye sevdiğimi yazdığım notlar bırakırdm arabasına cüzdanına n biliim bilgisayarina faln şimdi bütün yakinlik bitti yapamam heralde ciddiye alicagni da sanmıyorum zaten. Alyansi da cikarp gtmis ya olay konuşacak durumu geçmiş yani...

ßůšr@

oyy kuzum benim yaa ama bencede sen bunu hak etmesende öle bir ailede ömür boyu mutlu olamaz cocugunu istediğin gibi yetiştiremezdin canım benim
eşim bana yeterdi onlara ayak uydurmasaydı güselim ben o insnlara güvenerek evlenmedım... eşim için vardım ona haddınden fazla değer verdım ve son nokta ben herseyın onune koydugum esımdı onun aılesıymıs

:) yorumunu beğendim..
biz yeni evliyiz geçen sokakta tartısıyoruz basit bi sebepten bana dediğin gibi höt höt yapıyor iken bir araba önümüzde durdu falancaya nasıl gideriz ? ( arka koltukta bayan soruyor ) benimki şimdi şurdan düz gidin ışıktan sağa dönün hatta orda da sorun yalnış olmasın falan incelen bir ses
çok komik yaaa

Agzını kapatırmıs kız bebekler öle aglıyoki diil agzını her yeini kapasan borazan gibi sesleri cıkıyor :18::18:

he valla doğru söylüyosun borazan gibi sesleri
Işte o an iyice bi sıkıştırıp canını yakacan nasıl olsa ağlıyo hazır ağlıyoken toptan ağlasın

inşallah inşallah canım çok saolasın kışın geliriz kız önemli değil oralarda pek kar filanda yağmuyor zaten

Genelinde var bu canım ben bazen diyorum ki gideceğin yere ben birakiim dio yok diorm taksicim senden kibar kapimi aciyo esyalarimi tasio istediğiniz müzik var mi die bile soruyo... ama eminim o taksici de evde eşine höt höt kuşu dur.... :sly:

ßůšr@

aynen öyledir bende eminim :)

alyansı mı çıkarıp gitmiş ne oldu böyle ben çok geri kalmışım olaylardan
Hayırdır büşra iyimisin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…