evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
gunaydın arkadaşım bu sebeple boşanıyorum evlliğim altüst oldu 27 aylık bır oglum var
kaç senelik evlisiniz canım benim eşin bosanmaya nasıl tepki verdi

hemen hemen hemennn önlem al canım
karsına cek güzelce konus bu ev kimin biz ne dersek bu evde o olur de ne senin ailen ne benim ailem ben ama onlar iyilik için sölüyorlar derse iyilik için söylenen bir kere sölenir istemiyorsa geri cekilir bu kadar üst üste ypılmaz sen bana bişey demeden numara yaptıgımı sandın ama ben gercekten hastalandım de eger böle şimdiden olacaksa cocuk dogduktan sonra bu baskılara gelemem ben de konus ama sert değil yumusakta değil kendine gel benim annemde olsa babamda olsa sizinkiler de dahil bu eve karısamaz de canım baştan konus yoksa bu işin sonu iyi değil :26:

Son düzenleme:
okudum okudum.
ben bugune kadar hiç öyle olmadım ama hep kaybettim şahsen en yakın arkadaşlarım yapakende uyarırdım dürüst ol yapma diye şimdi benim elimde sıfır var

bende hep sömürüldüm sonradan cin gibi oldum canım ozaman sende tilkilik dünyasına hoş geldin kuzum benim yok bunun dürüstlükle alakası yok da nasıl diyim biraz kendini savunmaca kendini nasıl ifade edersin kocanı nasıl yola getirirsin hayat a dair aslında

Son düzenleme:

akşamda peşimde dolanıo sabah işe gönderdim hiç uğurlamadım noramlde güzelce gönderirdim şuan konuşmak istemediğimi anlıyo suratıma bakıo öylece bu huyumda kötü kızdığım bişey varsa kesinlikle konuşmm suratım 5 karıştır.ben böle olacak dedim diyorum tmm ben böle istiyorum dedi dedim bundan sonra hiç bişey yapmıorum sana aklı kim veriosa onlar gelsin temzlesin dedim şimdiye kadar benm evimin temizliğini onlar yapmıodu dedim.dün gelmiş annesi guya yardıma ütü yaptı komple ütülerişunu şöle koyalım falan dedi inan sesimi çıkarmadım napıosa yapsın dedim bende temzliğime baktım.arkamı da dönüp yattım umursamadım.

benden çıkmaz öyle bişi annemde zekisin akıllısın ama safsın der

kalbinin saflıgıdır oo aklının saflıgı değil canım benim
annende ne dürüstmüş he taktak tak tak sıralamıs valla helal olsun benim annemde öle biyerlerini kaldırsan dagları devirecen ama nerrde derdii
ahh kuzum şimdide oturmak için zaman arar oldum
konuma her zaman davetlisin haberin ola gelirsen başım gözüm üstüne

kuzum hata yapıyorsunnn annesi için kocana sakın tavır alıp sırtını dönme sakınn kocan senin annene kızsa sana tavır alsa olurmuuu erkekler bazı şeyleri bu kadar ayrıntılı düşünmez kadın çatışmasından anlamazlar onlar ancak sakince anlatarak seni anlamasını saglayabilirsin ona neler hissettiğini anlat usulca

kızlar listeye kendini eklettirmek isteyenler lütfen bana özel msj atsınlar alıntı yapılarak yazılınca gözden kacırıyorum bazen

tamam canım sağolasın kitapları okudunmu

4,5 yıldır evlıyız güselim 100 lerce kez uyardım aılene mukayet ol kufur ettırme bana diye ama sonuçsuz susan benı ezdırten aılesın aklıyla hareket eden biri oldu daha fazla daynamadım benı gectıler aıleme başladılar terbıyesızlıge sebep şu ben onların ıstedıgı gıbı bır gelın degılmısım acıkmısım çalışıyormusum çocuguma anam bakıyormus vs...oğullarını ıst.a gule oynaya yolladılar ama cekemedıler ıkıde bır sen orda ıc guveysımısın dıe asaladılar esımı halbukı evım barkım ayrıydı....hazmedemedıler once gonderdıler sonra pısman oldular ve yuvayı dagıtmak ıcın her yolu denedıler

merabalr kızlar:))
topik hayırlı olsun öncelikle.
ben de nişanlıyım ve düğünümüz eylül de inşallah.....sizlerrin tavsiye telkin ve tecrübesine ihtiyacım var ))
ve soruyoırum bekarlar da katılabiliyor mu listeye :???

canım önce bir konuş...annenin evimizin düzenine karışması hoşume gitmiyor..burası bizim evimiz bizim düzenimiz..sende bende memnunsak diğerleri karışmasın de..
ha bak hala annesini dinliyor bunun üzerine sana haksızlık yapıosa o zaman şu anki yaptığını daha fazlasını yap derim canım

sorıcak zten yakında bende ozaman takır takır konuşcam şimdi hatasını anlamasını bekliorum ama ben annem için ona asla laf etmem ki annem bunu böle dedi böle yapalım diye ben taşınırken bile yardıma gelmediler herşeyi kendimiz yaptık işten eve gittik toparlamaya çalıştık kimse sormadı naptınız die şimdi bana sölemesi hata yapıcağım varsada inatla sadece bunun için yapmıodum kendi kendine söylenmesine kızdım ben anlıcak o.dedim ki defalarca 3.şahıslar için benle tartışma boşver anne nasıl istiosa öyle yapsın dese görende pis dağınık sanar

Son düzenleme:

ya anlamıorum okadar üstüme düşüodu ki dün resmen numara yaptığımı sandı bilio hiçte naz yapamdım şimdiye şımarmm lazımdı onun o hallerine. süs eşyalarım çok onlar var konsolun üzerinde ev biraz küçük kiralık eve göre kiralık evde çok güzel duruodu herşey buraya gelince biraz sıkıştık napayım yani.bide aralara ben fotoğraf koydum doldu bu yani kimene diyorum ama işte bilmiorum dün noldu aradan zaman geçince peşimde dolandı ama umrum olmuo.çok da güzel temizlik yaptı aslında banyoyu falan öle güzel temizlemişki

tamam canım sağolasın kitapları okudunmu
pazar günleri bile çalışısır oldugumdan gitip alamadım bile ne okuması sabah 8 bucuk aksam 10 da evde oluyorum

senin ailen ne tepki gösterdi peki bütün bu olanlaraa hiç konusmadılarmı oglanla oglanın annesiyle

Son düzenleme:
neyse en azından bir işe yaramış...şu ev işi yapan erkeklere bayılıyorumm yaa benimki hayatta yapmaz k..çını kaldırıp yani...
zaten dün strançtaydı akşam geldi..akşama kadar kös kös yattım evde bir ara aaa diye çığlık atasımda gelmedi değil yanii

bu olaylar bu raddeye varmadan defalarca aradılar... Konustular konusmaya calıstılar ama karsı taraf agzına gelenı saydı kızınızın tercıhı dıyerek her turlu yobazlıgı yaptılar... Sonuc esım cocugumu kacırdı benı dınle sındırmeye cabaladı cubbe fılan gıymeye kalktı kaldıramayacagımı bıle bıle(dıpnot aıle bız evlendıkten 2 yıl sonra 2 abla 1 anne çarşafa girdiler abi cubbe ve yalvara gırdı sakal bıraktı vs) dınen eşime çok baskı var bu kadın neden bole acık yanacan bılmem vs dıe babam artık bezdı
en son anama babama tel acıp kufur edıldı aılesı tarafından ve buna dayanamadım dava actım oncesınde 3 ay once evı terkettı zaten esım aılesının yanında calısmaya basladı....herşey kabus gıbı ınanamayacagm bır kabus

ne zaman gelinleri hamile kalsa bir karısma tripleri başlıyor neden acaba hep dikkatimi ceker bu durum özellikle dogumda :26::26:
ama senin kocan anlayıssız biri değil çözer bu durumu canım benim

kız ne cıglıgı hamilesin miletin yüreğine indiricen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…