evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Evet gezelim görelim programı gibi gezelim
Havada güzel olur heralde inşallah daha rahat gezeriz
Bi dahaki seferede bize misafir etmek isterim seni

hee gelirim valla olur evlendiğinde izmire geldiğinde kocanla seni bizde agarlasam ne güzel olur he ama nerdeee yazın hep çalış çalış çalış uff bizim işte cok ters yaa herkez tatil yaparken biz çalışıyoruz

saçmaladı oda ben hissermiyorum deyince öyle demeye mecbur hissetti kendini .. Hissedersin canım merak etme ben 7. Aydan itibaren hissediyodum ..

7.ay mı oda çok geç değil mi ya ben brkaç haftaya kadar hareketlerini hissetmek istiyorum ama

günaydın hanımlar nasılsınız hafta sonu dedikodu almış başını gitmiş hiç bakmadım şimdide yetişemedim valla okuumaya

Hiç bilme boşver boş gebelik gibi bi şey allah kimseye göstermesin..:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım benim kusura bakma cahilliğime ver
günaydın canım
evhamlanıyorsun canımmm insan kocasına hiç yalancı dermi kız [/QUO
TE]
Der tabi essekler depsin onu hııh
yarın bir gün evden uzaklaştıgında ozaman seni görücem ama hanım efendi kocacımm diye arkasından aglarsın
Selam hatunlar nabersiniz bakalım
hoş geldin yavruu nber nasılsın
anketteki tüm seçeneklere oy veren bi üye var çok üzüldüm onun için
evet sanırım gözükmiceni zannetmiş ama biz genede dillendirmeyelim utanmasın kimse
hoş geldin canım aramıza
günaydın hanımlar nasılsınız hafta sonu dedikodu almış başını gitmiş hiç bakmadım şimdide yetişemedim valla okuumaya
günaydınn kuzum benim asıl sen nasılsın
hayır 500 km uzagımdalar guya ama yakınımızda olsalar bu kadar zarar veremezlerdi... hoşbulduk

uzaklık yakınlık fark etmiyor bu işlerde insan kötü olmak istemesin işte günaydın canım

biraz sinirliyim canım onun dışında iyiyim

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

Son düzenleme:
ne oldu kuzum ters giden şeylermi var yoksa :26::26:

yok dün eşime sinirlendim biraz ya.benm kapı üzerinde havlularım vardı işlemeli duruodu kv onlara takmış çıkar artık die dinlemiodum konsolum üstü fotoğraf falan var biraz boşlat çok dolu falan diodu dinlemiodu eşime sölemiş birlikte yapın falan die karışmayın dedim dünde bahçede kahvaltı yaptık eve gittik eve giderken tansiyonum düştü kötü oldum eve zor attım kendimi yattım biraz oda kendi kendine sinirlendi anlayış göstermedi bana numara yaptığımı düşündü kendi başına salonu temizledi duşakabini temizledi falan ama ben nalyış göstermesini beklerdim o halimde normalde çok üstüme düşer en ufak bişeyde ilgilenir bana bişi yaptırmazdıannesi karışıo bu aralar şunu şöle yapın bunu böle yapın bilmiorum neler oluyor

evlilikte tilkilik:44::44::44: bu nedir yahu

evli sözli sevgilisi olan tüm hatunlar ilişkilerinde cogu zaman uyanıklık yapamadıkları için cok zor duruma düşüyorlar canım bizden beklentileri cogu zaman karsılayamıyoruz
bazen beklediklerimizi alamıyoruz
burda hem dertleşiyoruz hemde birbirimize ögütler veriyoruz yanı accık uyanık ol tilkilik yap diyoruz canım ben su anda tam anlatamasam da konunun ilk sayfasında baya baya uzunca anlattım canım
günaydın canım bu arada

okudum okudum.
ben bugune kadar hiç öyle olmadım ama hep kaybettim şahsen en yakın arkadaşlarım yapakende uyarırdım dürüst ol yapma diye şimdi benim elimde sıfır var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…