tama demem o zman ağladığında ağzını kapatırım da duyulmaz ağladığı
Evet gezelim görelim programı gibi gezelim
Havada güzel olur heralde inşallah daha rahat gezeriz
Bi dahaki seferede bize misafir etmek isterim seni
Konustum canim. Anneme karsi en ufak bi tavrim yok dedi ise takilmis kafasi ama bilmiyorum ben inanmiyorum pek
Mol gebelik dedim kız anlamadın mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla ben mol gebelik nedir hiç duymadım canım cahilliğime ver
nedirki o zormu oluyo öle hamilelik :44::44:
evhamlanıyorsun canımmm insan kocasına hiç yalancı dermi kız[/QUO
TE]
Der tabi essekler depsin onu hııh
saçmaladı oda ben hissermiyorum deyince öyle demeye mecbur hissetti kendini .. Hissedersin canım merak etme ben 7. Aydan itibaren hissediyodum ..
hayır 500 km uzagımdalar guya ama yakınımızda olsalar bu kadar zarar veremezlerdi...hoşgeldiniz kızlar aramıza canım birliktemi oturuyordunuz
amin canım benim kusura bakma cahilliğime verHiç bilme boşver boş gebelik gibi bi şey allah kimseye göstermesin..:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yarın bir gün evden uzaklaştıgında ozaman seni görücem ama hanım efendi kocacımm diye arkasından aglarsınevhamlanıyorsun canımmm insan kocasına hiç yalancı dermi kız[/QUO
TE]
Der tabi essekler depsin onu hııh
hoş geldin yavruu nber nasılsınSelam hatunlar nabersiniz bakalım
evet sanırım gözükmiceni zannetmiş ama biz genede dillendirmeyelim utanmasın kimseanketteki tüm seçeneklere oy veren bi üye var çok üzüldüm onun için
günaydınn kuzum benim asıl sen nasılsıngünaydın hanımlar nasılsınız hafta sonu dedikodu almış başını gitmiş hiç bakmadım şimdide yetişemedim valla okuumaya
hayır 500 km uzagımdalar guya ama yakınımızda olsalar bu kadar zarar veremezlerdi...hoşbulduk
amin canım benim kusura bakma cahilliğime ver
günaydın canım
yarın bir gün evden uzaklaştıgında ozaman seni görücem ama hanım efendi kocacımm diye arkasından aglarsın
hoş geldin yavruu nber nasılsın
evet sanırım gözükmiceni zannetmiş ama biz genede dillendirmeyelim utanmasın kimse
hoş geldin canım aramıza
günaydınn kuzum benim asıl sen nasılsın
uzaklık yakınlık fark etmiyor bu işlerde insan kötü olmak istemesin iştegünaydın canım
biraz sinirliyim canım onun dışında iyiyim
gunaydın arkadaşım bu sebeple boşanıyorum evlliğim altüst oldu 27 aylık bır oglum varuzaklık yakınlık fark etmiyor bu işlerde insan kötü olmak istemesin iştegünaydın canım
ne oldu kuzum ters giden şeylermi var yoksa :26::26:
evlilikte tilkilik:44::44::44: bu nedir yahu
evli sözli sevgilisi olan tüm hatunlar ilişkilerinde cogu zaman uyanıklık yapamadıkları için cok zor duruma düşüyorlar canım bizden beklentileri cogu zaman karsılayamıyoruz
bazen beklediklerimizi alamıyoruz
burda hem dertleşiyoruz hemde birbirimize ögütler veriyoruz yanı accık uyanık ol tilkilik yap diyoruz canım ben su anda tam anlatamasam da konunun ilk sayfasında baya baya uzunca anlattım canım
günaydın canım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?