bana arkadaş lazım zaten sıkılıyorum evdeee siz gelin yeterki sarma da sararım dolmada yaparım
canın sıkılmazsa yani almıcannn bizi evine yane ölemiiiiiiiii
dolma kuzum biz gitmeyekk bu bizi kendi amaçları için kullanacak
canın sıkılmazsa yani almıcannn bizi evine yane ölemiiiiiiiii
dolma kuzum biz gitmeyekk bu bizi kendi amaçları için kullanacak
kız benim koca la aram bozuldu birde seninkini bozak burası eşlerin arasını yapma değil bozma topiği oldu heealırım canım sen gel benimkini yolllarım anasına
eşin sürpriz yapmadan sen yerinden kımıldamayı düşünmüyosun heralde demi:26:
Geçen sene nasıl geçmişti yıldönümünüz
Davet etti ayşe daha ne soruyosun yürü gidelim çok acım ve çok canım istiyo sarma hadi şimdi zırlıycam bak
ben pastada isterim kola kuru partalar falan bizdennn abooo ice acıktım ben beetamam hemen geliyoruz
Hangi şehirdesin ayşe
senin için fesat benceee krizcimmmmm
öyle mi diyosun
Yok yok senin gibi tilki sultana yapmaz öyle bişey öyle de düşünmemez senin tilkiliğini konuşturursun hemen
Gidelimmmmmmm :84::84::84:
kız benim koca la aram bozuldu birde seninkini bozak burası eşlerin arasını yapma değil bozma topiği oldu hee
Aman sen zırlama yaaa başım da agrıyo zatennnn ama bu tehtit 3 olduuu 4 te karısmam heeeee
Ben pastada isterim kola kuru partalar falan bizdennn abooo ice acıktım ben bee
Ama bana yazık melek gibi kıza denirmi bir kanatlarım yok okadar
gidek dedik yavv tamam aglama bakkk
canlar benimki işten geldi bişeyler isteyip duruyo ben kaçar bu arada bursadayımmm birazdan gene gelirim topiğeeee
demek öyle oldu ha tama tama öyle olsun
nazda çekmem ağıdınada hiç gelemem bas git yürü git diyosun yani anladık tamam çok iyi anladım
Sende mi bürütüs sen de mi hııııı
şaka yaptım kız ne oldu kim azarladı seni bakembugğn varya herkezden azar yiyorum yaa
şaka yaptım kız ne oldu kim azarladı seni bakem
Bide arada kaynadı geçen yıldönümüzde ne yaptınız diye sordum ve bu sene sen eşinden bekleyip sen bişey yapmıycakmısın bide ne zaman
CANLAR benimki işten geldi bişeyler isteyip duruyo ben kaçar BU ARADA BURSADAYIMMM birazdan gene gelirim topiğeeee
heee yaaa bende iş yerindeki elemanlar basımız dertte kuzum aslnda canım sıkkın ya
ben gecen yıl dönümüme bir gün kala düşük yaptım canım o yüzden agladım hep kutlamadıkk
aynn ne yapti elemanlar
Ne yaptı elemanlar anlat ablana
ya abla diyoruzki işler yogunlaştı artık saat 8 de burda olun yok kalkamam yok gelemem han gi iş yerinde Allah aşkına 10 da başlanır yaa bende sinirlenip ya yarından itibaren 8 de burda olursunuz yada gelmeyiin dedim ama duygu hanım dediler ben anlamam dedim cok sert konusutum
Ne yaptı elemanlar anlat ablana
O zaman inşallah ama inşallah bu sene çok süper geçer
aminnnn bencede insallah bu yildonumunuzde hamile olursun canim
O zaman inşallah ama inşallah bu sene çok süper geçer
aynn ne yapti elemanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?