evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
canın sıkılmazsa yani almıcannn bizi evine yane ölemiiiiiiiii
dolma kuzum biz gitmeyekk bu bizi kendi amaçları için kullanacak

öyle mi diyosun
Yok yok senin gibi tilki sultana yapmaz öyle bişey öyle de düşünmemez senin tilkiliğini konuşturursun hemen
Gidelimmmmmmm :84::84::84:

alırım canım sen gel benimkini yolllarım anasına
kız benim koca la aram bozuldu birde seninkini bozak burası eşlerin arasını yapma değil bozma topiği oldu hee
aman sen zırlama yaaa başım da agrıyo zatennnn ama bu tehtit 3 olduuu 4 te karısmam heeeee
tamam hemen geliyoruz
Hangi şehirdesin ayşe
ben pastada isterim kola kuru partalar falan bizdennn abooo ice acıktım ben bee
senin için fesat benceee krizcimmmmm

ama bana yazık melek gibi kıza denirmi bir kanatlarım yok okadar

demek öyle oldu ha tama tama öyle olsun

CANLAR benimki işten geldi bişeyler isteyip duruyo ben kaçar BU ARADA BURSADAYIMMM birazdan gene gelirim topiğeeee

şaka yaptım kız ne oldu kim azarladı seni bakem
Bide arada kaynadı geçen yıldönümüzde ne yaptınız diye sordum ve bu sene sen eşinden bekleyip sen bişey yapmıycakmısın bide ne zaman

ben gecen yıl dönümüme bir gün kala düşük yaptım canım o yüzden agladım hep kutlamadıkk

Ne yaptı elemanlar anlat ablana
ya abla diyoruzki işler yogunlaştı artık saat 8 de burda olun yok kalkamam yok gelemem han gi iş yerinde Allah aşkına 10 da başlanır yaa bende sinirlenip ya yarından itibaren 8 de burda olursunuz yada gelmeyiin dedim ama duygu hanım dediler ben anlamam dedim cok sert konusutum

O zaman inşallah ama inşallah bu sene çok süper geçer

inş canım bnimm yyaaa artık bir rahat nefes almak istiyorum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…