saol kuzum benim
kız hani sen gözlük baktıracaktın bize
canim bende bilmiyom tadi nasil ama mecburum sogsni kaynatip suyunu icicen iki kere gunde sabah aksam on bes gun boyunca
ccok az işim kaldı kocamda zatii birazdan gelir ben yorgun o yorgunnn gecinip gidiyoz napcann eve net alcam yaa iş yerinde olmuyor böle kısın napcam
Ikinci gözlüğüm
Eki Görüntüle 1132990
evet aynen öyle kışın gerek o zaman bize nasıl yetişecen yoksa
bence bu canım cook hoşş mavi rengi belki daha değişikte olabilir
merak içinde bekliyorumgecen yaz hiç piknige gidemedik hiççç hemde umarım kocamla baş başa bu yaz gideriz aaa bak ne anlatmadım ben size unuttuummm yaa dur hemen yazıyorum
ikisi arasında o kadar kararsız kaldımki..
Diğeri sportif ve ben klasik giyinen biri değilim çok rahat kullanırım diye düşündüm..
Ve ayrıca rengarenk tam benlik..
Fakat mavi gözlükte çok güzel maviliği filan ben burdayım diyor ama sanki biraz klasik sence de öyle değil mi herşeyle kullanabilirmiyim maviyi :26:
ben klasikten nefret eden biriyim nerdeyse bana sportif geldi canım benim klasik değil hem öle gözlükler şimdi her şeyle takılıyor inan
günaydın bayanlar hepimiz için güzel bir gün olsun inş.
ya bakıyorum da evlilik sorunlarının çoğunluğu aileler ya nedir bu ya ne isterler ben anlamıorum ki yeter artık çekisnler artık şu ellerini üzerimizden herkes kendi sorumluluklarını biliyor 2 si mutluysa neden uğraşıyolar ki.oğullarına çok mu düşkünler evlendirmeselermiş ozaman.eminim ki bekarken çok ilgilenmeyen analar evlenince evlatlara yavrum yavrum yemek yedin mi hastalansa aman başından ayrılmazlar vs rabbim görüyor kimsenin yaptığı kimseye kalmaz.
büyü yakalamadım ama %500 suphelıyım onlarıda suclamak ıstemıyorum ama zamanında babannelerıne yapmıslar kendı agızlarıyla anlatıyolardı
esımın bu degısımı normal bır degısım degıl asla yapmaz dedıgım herseyı bır anda yapmaya basladı şok ıcınde şoklar yasadım bır tek goz yasıma dunya yakan adam kastı sekılde neler yasattı bana tum oklar malesef bunu gosterıo
4,5 yıldır bunun farkındayım cnm ama ben psikolog degılım kı
hayır 500 km uzagımdalar guya ama yakınımızda olsalar bu kadar zarar veremezlerdi...hoşbulduk
birlikte değil ama çok yakın...
çok saolasın canım yardımcı oldun peki diğerini niye beğenmedin merak ettim
gecen kocamın kuzeninin karısı işte serpil bu bayramda bize geliceklermiş bende dedim serpilcim abi ama bu bayram inan tatil yapmak istiyorum kocamla ama bizi kocan cagardı demezmi şap gibi ortada kaldım belki benden habersiz sölemiştir ben hatırlamıyorum dedim ama benim planlarım da dinlenmek var dedim anlayıslı ol biraz kırılma bana inan kocamla baş başa biyere gitmeyeli uzun zaman oldu onunla gitmek için planlar yapıyorduk dedim hee tmm kusura bakma rahatsız ettiysem ozaman dedi yeni dogmus bebesiylen birde küçük cocuklan kocasını bırakacak bize gelecek ben onunlamı urasayımm yoksa kafamı dinliyimm kocama söledim ben söledim öle bir şey tatile gitmicekmiydik dedi bende sana kızcaktım dedim yok be gelmek için yer arıyor dedi
canim sogankuru dene ben baslicam bugun kistleri patlatiyo hem yumurtaliklari gelistiriyo stres yapma bu kadar hersey olacagina varir
anlamadım canım ne birlikte değil ama cok yakın :26::26:
görüyomusun sen serpili
Eşinden yana bi sorun çıkmamış ya sevindim ama kız siz bayramda bray gelmeyecekmiydiniz diyerekten bide ben başlarmışım
kayınvaldem ile evlerimiz arabayla 5 dakıka yuruyerek 20 dakıka falan surer esim hergün orada oldugu için bana pek gelmezler eşimle haber ve telefonla işi bitirdiler. sinir hastası oldum vallahi 3 gündür ağlamaktan su bilgisarı bile açamadım. kafayı yiyeceğm ne yapacağımıda bilmyorum öyle kalakaldım.
onun kenarları daha kalın kenarları ince olan gözlükler yüzde daha güzel uruyor ve her yüz şekline uygun bu senin mavi gözlük dilersen hafif klasikte dilersen sporda kullanabilirsin bilmem benle ayşe aynı fikirdemi
ne kadardan beri evlisiniz canım beni yeni evlisiniz sanırım siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?