evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bence bu canım cook hoşş mavi rengi belki daha değişikte olabilir

ikisi arasında o kadar kararsız kaldımki..
Diğeri sportif ve ben klasik giyinen biri değilim çok rahat kullanırım diye düşündüm..
Ve ayrıca rengarenk tam benlik..
Fakat mavi gözlükte çok güzel maviliği filan ben burdayım diyor ama sanki biraz klasik sence de öyle değil mi herşeyle kullanabilirmiyim maviyi :26:

ben klasikten nefret eden biriyim nerdeyse bana sportif geldi canım benim klasik değil hem öle gözlükler şimdi her şeyle takılıyor inan

4,5 yıldır bunun farkındayım cnm ama ben psikolog degılım kı

hayır 500 km uzagımdalar guya ama yakınımızda olsalar bu kadar zarar veremezlerdi... hoşbulduk

birlikte değil ama çok yakın...

gecen kocamın kuzeninin karısı işte serpil bu bayramda bize geliceklermiş bende dedim serpilcim abi ama bu bayram inan tatil yapmak istiyorum kocamla ama bizi kocan cagardı demezmi şap gibi ortada kaldım belki benden habersiz sölemiştir ben hatırlamıyorum dedim ama benim planlarım da dinlenmek var dedim anlayıslı ol biraz kırılma bana inan kocamla baş başa biyere gitmeyeli uzun zaman oldu onunla gitmek için planlar yapıyorduk dedim hee tmm kusura bakma rahatsız ettiysem ozaman dedi yeni dogmus bebesiylen birde küçük cocuklan kocasını bırakacak bize gelecek ben onunlamı urasayımm yoksa kafamı dinliyimm kocama söledim ben söledim öle bir şey tatile gitmicekmiydik dedi bende sana kızcaktım dedim yok be gelmek için yer arıyor dedi

çok saolasın canım yardımcı oldun peki diğerini niye beğenmedin merak ettim

onun kenarları daha kalın kenarları ince olan gözlükler yüzde daha güzel uruyor ve her yüz şekline uygun bu senin mavi gözlük dilersen hafif klasikte dilersen sporda kullanabilirsin bilmem benle ayşe aynı fikirdemi

görüyomusun sen serpili
Eşinden yana bi sorun çıkmamış ya sevindim ama kız siz bayramda bray gelmeyecekmiydiniz diyerekten bide ben başlarmışım

anlamadım canım ne birlikte değil ama cok yakın :26::26:

kayınvaldem ile evlerimiz arabayla 5 dakıka yuruyerek 20 dakıka falan surer esim hergün orada oldugu için bana pek gelmezler eşimle haber ve telefonla işi bitirdiler. sinir hastası oldum vallahi 3 gündür ağlamaktan su bilgisarı bile açamadım. kafayı yiyeceğm ne yapacağımıda bilmyorum öyle kalakaldım.

görüyomusun sen serpili
Eşinden yana bi sorun çıkmamış ya sevindim ama kız siz bayramda bray gelmeyecekmiydiniz diyerekten bide ben başlarmışım

tam belli değilki canım benim kurban bayramındada gelebilirim bu ramazan bayramı ya şimdi fırsat bı fırsat diyor bir yandan kocam bir yandan da gidek diyor Ankara ya işte bakıcam ama izmirde kalma gibi bir hayalimiz yok açıkçası kafa dinlemek için bir yere gidicez illa

ne kadardan beri evlisiniz canım beni yeni evlisiniz sanırım siz

süpersin çok güzel yardımcı oldun
Artık almaya gidince her ikisini takıp öyle bakıp son kararı verecem..
Işin kötüsü o mavi gözlük geçen sezonun gözlüğüymüş ve hiç bir yerde yok bi yerde gördük uçuktu fiat başka yerde de o markanın tam yeriymiş onlardada yoktu getirecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…