evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
iyi niyetini suistimal ettiler yani canim

tabiki çok haklısın bide siz iş yazın yoğunsa o yoğunluk için sabah 8 değil daha erken bile gidilir..
Kışın yan gelip yatıyorlar elemanlar zaten dinleniyorlardır yeteri kadar..
çok iyi demişssin hakketmişler sıkma canını keskin davranınca derleyip toplanırlar mutlaka..

iyi niyetini suistimal ettiler yani canim

aynen okadar ben onlara yardımcı olmaya calısıyorum ama anlamıyorlar beni sinir oluyorum sölene sölene gittiler yani beni sinir etmek ellerine ne geciyor her gün insan para alırmı yaa her gün alsın kendi emegi helal olsun o para anasının helal sütü gibi ama ay sonu geldiğindede bu sefer kiramı ödiyemedim elektirik kaldı falanda filanda
her günde prar vermeyince gecnemiyorum aclıktan ölücez bundan sonra haftalıkla calısılıcak ama harclık alınmıcakk sölendiler gittiler

ama bu seferde ben üzülüyorum hakkaten valla kötü hissediyorum kendimi canım yaa vicdansızmısım gibi geliyor aksamları valla stresten uyuyamaz oldum suratları 5 karıs anlatsalar valla gülersiniz

ama bu seferde ben üzülüyorum hakkaten valla kötü hissediyorum kendimi canım yaa vicdansızmısım gibi geliyor aksamları valla stresten uyuyamaz oldum suratları 5 karıs anlatsalar valla gülersiniz

anlıyorum seni vicdanın sızlar tabiki ama işlerin yürümesi içinde bunu yapmak zorundasın onlarda birz akıllarını çalıştırsınlar işler yürüyecekkki para kazncaklar..
Kazandıklarını alın teriyle kazanmak var..

sanırım hayat beni cok yoruyor kızlar hem calısıp yoruluyorum hem elemanlar hem kocam hem ev hem su maddiyat yeminle yedi bitirdi beni hamile kalmak istiyorumm nasıl kalıcamm kii çalışmak zorundayımm kaç aydan hastalanamadım stresten karnım kocaman oldu doktora gidicem korkuyorum en son gittiğimde kist demişti şimdi ne dicek acaba

bunu zaten anlatabilsem abla iki parti halı atıyorlar 2 saat yıkayıp sonrada yoruldum diyip bir saat çay içiyorlar

bunu zaten anlatabilsem abla iki parti halı atıyorlar 2 saat yıkayıp sonrada yoruldum diyip bir saat çay içiyorlar

disiplin şart işte böyle yapıyorlarsa napıcan iş yerin mi batsın kendi menfaatını düşünüp hakkettikleri gibi uyarı yap zaten hiç içine de oturmasın

DoLmA .!.:
disiplin şart işte böyle yapıyorlarsa napıcan iş yerin mi batsın kendi menfaatını düşünüp hakkettikleri gibi uyarı yap zaten hiç içine de oturmasın

bende öle düşünüyorum ama duygusallık olarak düşününce de üzülmüyor değilim aboovvv varya bir uykuki çökmüş üzerime sormaa

herkesin bi sınanma dersi var canım benim ben kendimi anlatsam benimde sınandığım haller var..
şükretki daha kötü şeylerle sınanmıyoruz neler neler var hayatta ..
Yılmak yok tilki hanım canını sıkmakta yok yaşadıkların hoş şeylerde değil ama allaha şükredip kafana takmayıp yoluna devam et yolun hayırlı olsun..

canim sogankuru dene ben baslicam bugun kistleri patlatiyo hem yumurtaliklari gelistiriyo stres yapma bu kadar hersey olacagina varir

saol kuzum benim
kız hani sen gözlük baktıracaktın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…